jajamen!

nu känns det så jävla bra!

//MKB

det är sol sol sol och sköönt ute

okej det är kanske inte sol ute just nu, men det är så skönt varje dag. carro var med mig på grillen igår, klockan va 20 och vi hade dörren öppen för att det var så skönt ute.sjukt ju, det var riktigt länge sen man kunde säga så haha.

ska ner på stan och äta lunch med david om några timmar, sen är det klippning av håret. woho jag ska bli lite fräsch igen :)

//MKB

jobb jobb jobb :d

nu är det klart! jaghar jobb i alanya i sommar, kan det bli bättre? ;d

ska snart ner och möta carro, sen ska vi vidare till k. hoppas på fin väder idag, blir väl en överraskning när jag kommer ut.

//MKB

sommaren i city

min dagar nu går enbart ut på att dagdrömma, tar inte tagi sånt jag skulle behöva ta tag i. lever i min egen lilla bubbla. men det är trevligt, tiden går fort när man dagdrömmer haha


//MKB

who is the ghost in the mirror, she's not me

vaknade tidigt idag också, vad är dethär? jag har påsklov, det är nu jag borde sova länge om dagarna.

klockan två idag blir det prat med jill istället för igår, och ikväll har jag bjudit hem mig själv till adam och hans familj. det blir en myspyssöndag:)

//MKB

jag tycker om att sova

haft en super mysig kväll med jess, somnade dock under andra filmen. funderade på attgå och lägga mig, men tror jag sitter här ett tag och kikar runt och lyssnar lite på musik först :)

//MKB

wow

satt och räknade efter hur mycket jag skulle tjäna om jag säljer 100 biljetter i veckan i turkiet, vilket borde bli 1-2 dagars jobb. då får jagmin semester så länge jag vill och ändå pengar att klara mig på där och kunna lägga undan tills jag kommer hem. när jag hade räknat ut det satt jag och gapade och det kom ut ett ord från min mun: wow!

sen kanske man överskattar hur lätt det är att sälja biljetter, men kan inte tänka mig att jag inte skulle klara av att sälja 100 i veckan :)

//MKB

god morgon good morgon

somnade i soffan i natt, men allting forfarande igång. men börjar misstänka att det spöar eller nått iEmilias rum, för den natten kunde jag knappt sova. det kändes som om det var någon där och liknande. men i natt när jag sov i soffan sov jag som en stock :p

idag ska jag få prata med jiiiipppen, mamma kommer förbi med mitt headset om en timme :)

//MKB

tro, hopp och kärlek

ligger och myser i soffan nu med katten på magen, och är nå fruktansvärt sugen på något att äta men vet inte vad.

//MKN

jag känner igen det, en helt fantastisk grej

var tvungen att ringa jill igår, det fick kosta var det kostar. det varskönt att höra hennes röst igen och nu längtar jag mer än någonsin till attåka till henne och mehmet.

har nyss rensat kattlådan, herrgud katten bajsar som en häst. trodde j överdrev när hon sa att det blir mycket att ta reda på om man inte gör det varje dag, haha!

ska snart ta en promenad hem till mamma, har tvätt tid idag.

//MKB

ooops

var det dumt? nej faktiskt så känner jag inte att det var det. du kanske svarar kanske inte, men jag kände att jag behövde det. jag är upplärd att man ska vara ärlig, hellre för ärlig. så någongång måste jag väl ta efter det :)

sitter hemma hos Emilia nu, chili är helt galen som vanligt. men mer gosig än han brukar, vi hade tydligen ingen öppetkväll ikväll utan det var om två veckor. så då får man en lugn kväll till biggestloser finalen istället :)

//MKB

i dont now what i do

jahaa snart är det skola och ikväll har vi kvällsöppet, spanskkväll det blir nog bra de :)

//MKB

RSS 2.0