är nu tillbaka i gävle igen

I ungefär 2 timmar igen, sen åker jag tillbaka till Bollnäs igen. Ska bara hämta lite små grejer..

//MKB

jag måste säga att jag är en duktig problemlösare!

När jag har lugnat ner mig och sätter mig ner med papper och penna så lyckas alltid allting lösa sig tillslut, och med det menar jag att allt är nu lugnt igen och min panik har lagt sig. Åtminstonde för en liten tupplur ;)

//MKB


panik panik panik!

Okej det är nu jag ska ta det lugnt, man lär sig av sina misstag och allt ordnar sig jämt..

//MKB

Är nu tillbaka i byn igen!

Kom tillbaka från fjällen idag, och Malin Kristina Björk har lärt sig att åka skidor! Tro det eller ej..
haha fast sen ska vi kanske hoppa över vissa delar, jag åkte in i ett träd en gång och där fastnade jag, sen flög jag så att jag vek mig och slog mig själv med skidorna det var inte ett dugg bekvämt ska jag tala om för dig. Men Linn hjälpte mig så duktigt alla gånger hmm efter att hon kunde stå upp efter sina skratt-attacker! Men det är väl tanken som räknas, men det känns ska jag tala om för er, både träningsvärk och efter alla vurpor. Men jag lever iallafall och det är alltid positivt, ska hem en snabbis på Tisdag och hämta lite grejer så då hämtar jag kamerasladden på engång, lägger upp bilder på Tisdag eller Onsdag.

Nyår kommer att firas i Bollnäs, som det ser ut just nu ska vi gå ut och äta på dagen. Sen får vi se vad som händer :)

//MKB 

julen avklarad och det nya ÅRET är på väg

Det var lika trevligt igår också, fick en massa fina saker. Tex sex and the city boxen, underkläder, en massa örhängen, en jätte fin tunika av min bror m.m

Har varit nere på stan i Bollnäs idag och inhandlat lite små grejer, ska alldeles strax åka mot fjällen. Jag kommer vara en fara för alla människor där men det blir säkert bra.

//MKB

en mycket lyckad julafton

Det var jätte trevligt igår, fick dessutom en ny digitalkamera vilket är väldigt bra eftersom den gamla gick sönder efter lite incidenter i turkiet. Fick också pengar, presentkort, lite underkläder m.m

Ska börja gör mig i ordning för julafton2 om nån timme tror vi åker mot bollnäs vi 2-3 tiden. Tydligen ska jag nu också till fjällen imorgon till på Söndag med Linn..Hmm det blir säkert bra, känns som om jag får skylla mig själv när det var jag som gick med på det frivilligt.

//MKB

goood juuul!

Jag älskar julafton! Så idag ska jag vara olidligt glad hela dagen!

Bror och K (hans flickvän)  var här och åt julfrukost alldeles nyss, så nu ska jag göra mig iordning sen kommer väl M eller T och hämtar upp mig om några timmar.
Ha en sån jätte trevlig dag allesammans! :d

//MKB

uppesittarkväll!

Ikväll blir det uppesittarkväll med mamma och bingolotto, hahaha jaa jag gillar traditioner och jag tycker det är mysigt. Jag och alla pensionärer höhö!
Nej men jag vet precis hur jag vill ha det under julen, och då gäller det under hela jul perioden inte bara julafton :d

//MKB

Have You Ever Been In Love?

Jag gillar inte att bli chockad/förvånad, min plan som var så otroligt briliant enligt mig själv var att jag skulle få tillbaka precis det liv jag hade förut utan så mycket problem och bara med de människor jag är van vid. men jag har en känsla av att det inte riktigt kommer att funka, för vare sig jag vill det eller inte så är det här mitt liv nu. Så det är väl bara att vänja sig och förhoppningsvis så kommer jag inte ens märka av alla komplicerade grejer som jag gör nu. Jag kanske blir van..kanske.

you make me feel..


//MKB :)

jag egentligen ett otroligt bra liv

Det är hemskt att man inte tänker på¨dom bra grejerna, men jämför sig alldeles för mycket med andra och vad dom har. Jag har en otroligt stor familj, många bonus människor som mammas sambo +släkt, pappas sambo+släkt och självklart min egen släkt. Jag har underbara vänner, en del som jag måste prata med varje dag för att allt ska gå ihop, jag har ett bra jobb med en massa människor som jag inte skulle kunna tänka mig att vara utan. Jag är ute och reser mycket och har ett år kvar av skolan. Ska sen iväg med Linn i ett år, hmmm tänk dom som inte har nån som bryr sig om dom speciellt nu på julen. nej jag har ett bra liv! :d

//MKB

dan före doppar dan!

Imorgon är det julafton! Just nu håller mamma på att springa runt som en idiot, K's  barn och barnbarn ska komma hit och äta julbord alldeles strax. Julafton tillbringar jag hemma hos pappa med E-L.s släkt och farmor med sambo, sen blir det med mamma hos mormor och morfar på Torsdag.

//MKB

we wish you a merry christmas

Det är dan före dan före doppar dan. Jag gillar julen, den är mysig. Man träffar hela släkten, vilket man inte gör så mycket under året. Äter god mat, får presenter och ger presenter. Man umgås helt enkelt. Jisses vad jag saknar mormor och morfar, nej nu är jag redo för julen!
Mamma sitter just nu och slår in julklappar och svär för sig själv, hahah jag misstänker starkt att jag har aggressiva föräldrar.

//MKB

Strong Enough

Det gick jätte bra på bröllopet, det blir dock inga bilder. Vi var otroligt dåliga på att knäppa kort, men allt gick iallafall jätte bra.

Jobbet flöt på igår, vi hade sen aktion (ursäkta stavingen) jag blev lite desperat efter att få något med mig hem. Så det blev 2 badbomber och en eldfilm xd. En sån där så det ser ut som om man har en brasa, såå kass. Men men jag fick ju något iallafall, det fanns doms om inte fick något så.

Ska ner på stan och möta linn om ungefär 2 timmar, har hunnit glömt bort när hon sa att hon skulle komma. Men hon hör nog av sig.

Klarade jag mig innan så gör jag det nu också..

//MKB

and i'm done!

Nu ska vi se vad det blev till slut, en del ha jag ju sagt redan men men.
Röd klänning, svarta tunna strumbyxor, svarta höga skor, röda naglar, lockade det lockiga håret, svart och silvrigt halsband och silvriga örhängen.
Kommer dock att känna mig som en pygme bredvid L och L, men jag får väl leva med att jag inte är en lång människa.
Lägger nog in bilder senare tror jag..

//MKB

har kommit halvvägs

Det var verkligen hårt att gå upp imorse, klockan ringde halv 10. Vi skulle åka och sola direkt när vi vaknade så det skulle räcka med att gå upp 5 minuter innan vi skulle åka. Men ICKE för Linn behöver tydligen en halv timme på sig att äta frukost, skulle väcka henne men var för trött för att öppna munnen så kastade några kuddar och muttrade allmänt högt.

Så nu är jag ny solad, och ny duschad. Kom dock inte så mycket längre än hit, the lady in red is on her way..

//MKB

lady in reeeeed

Imorgon blir jag en lady in red, och det var fler människor än jag trodde som skulle komma. Instruktionerna jag hade fått var att vi skulle gå helt vanligt på bröllopet, och sen skulle vi diska efter människorna. Ahhaa säger jag! det kommer runt 100 personer, och det blir inte riktigt bara diskning kan man säga. Men ska säkert gå bra, Linn har fixat klänningen åt mig så den är rätt längd. Så det blir en röd klänning, tunna svarta strumbyxor, svart och silvrigt halsband, silvriga örhängen och ett par svarta högklackade skor. Vet inte riktigt vad jag ska göra med håret än, men det löser vi imorgon. Ska också sola imorgon en gång till så man slipper vara helt blek och äcklig..höhö

HAHAHA just det Linn väckte mig tidigt en morgon den här veckan, när vi hade lagt på så fick jag ett sms av henne som löd "Jag är en bra kompis, du får höra min röst det första du gör på dagen och nu lovar jag att du kommer vara glad över det hela dagen. haha xd"  Vissa människor vet verkligen hur dom ska få en att skratta.

//MKB

lär känna mulpie!

Tog denna från mina käre vän, eftersom jag inte har något liv för tillfälligt

Jag är: Malin Kristina Björk
Jag gör den här listan för att: Emilia loggades ut från msn, och jag väntar på att hon ska logga in igen.
Jag sover: nästan just nu
Jag blir glad av: att prata med dom heligaste
Vem kramade du senast? pappa
Vad sa du senast? "den där granen var, hmmm inte lika ful som den förra året iallafall"
Gröna eller röda äpplen: gröna och gärna sånna där små svarta prickar på dom
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Linn får ofta ut för det just nu
Vad skulle du behöva nu? glass, gärna ben & jerrys
Har du snygga skor? det beror väl på vilka man menar
Vilken tid gick du upp idag? strax innan 11 tror jag
Vad var det första du sa imorse? huuu (lillebror pratade med mig innan jag hade blivit glad)
Har du sovit i din egna säng inatt?  jaa
Har någon annan sovit i din säng inatt? icke, inte vad jag är medveten om
Vad såg du senast på tv? vänner
Kan du spela fotboll? det beror på om man måste vara duktig
Senaste personen du skickade sms till: david
Senaste personen du fick sms av/vad står det? Emilia "jävla cp telefon var hundra år och msn kastade ut mig så jag skiter i det. förlåt"
Senaste personen som ringde dig: mamma
Senaste personen som fick dig att skratta: Pappa (han sätter upp julgranen, det går lika bra varje år)
Senaste personen du pussade: HAHA PW xd
Senaste personen du hörde sjunga: HAHA P (måste tillägga att det var ootroligt vackert)
Senaste personen som trampade på din fot: oj absolut ingen aning
Senaste filmen du såg: bodyguard
Senaste låten du lyssnade på: oj jag var lite trött just då, så jag kommer inte riktigt ihåg
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? icke
Har du sett din bästa vän gråta? ja
Vad åt du senast? schnitzel och ris (ursäkta stavningen)
Har du fått någon komplimang idag? jaa..
Vilka språk pratar din mamma? hahaha svenska och man kan nog ana lite engelska där också
Vilka länder har du bott i? only Sverige
Minns du dina/din musiklärares namn? bara den sista
Hur bra är din syn? hyffsat, inget att klaga på
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? absolut inte!
Vad skulle du säga om någon sa att den var kär i din bror? hmm jag skulle nog bli ganska tyst tror jag
Har du varit utomlands och isåfall var? Danmark, Åland (om det gills), tyskland, turkietx3, malta, tjeckien, slovakien.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? hmm ja tror möjligheten finns där, om inte så skulle dom bli otroligt chockade
Var är dina syskon just nu? tror min bror är borta och jobbar, har dock glömt bort vart. och låtsas bröderna är hos kompisar
Vad var den senaste drömmen som du minns? att pw och arnold kom in på jobbet (en otroligt jobbig upplevelse ska jag tala om)
Vad ska du göra i helgen? åker upp till bollnäs på fredag, sen blir det bröllop på lördag
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "ska vi köra den imorn :p"
När var du riktigt sjuk senast? tror väl nu
Vad finns i din bakficka? har ingen ficka på dessa byxor
Har du färglinser? icke
Vad gjorde du klockan 2 inatt? pratade i telefonen
Vad är det första du gör på morgonen? gnäller
Vad ska du göra efter det här? gå och lägga mig i min mysiga säng igen

//MKB

varför kan jag inte få något som är mitt emellan?

Den ena förstår absolut ingenting och den andra förstår för mycket. varför kan jag inte få något som är mitt emellan?
Någon som bara lyssnar och sitter där med mig. Någon som bara kramar om mig.
Jag har insett att jag inte kan städa eller göra något annat om jag är arg/ledsen, har haft sönder 5 ljustakar idag. Så låter städning vara för just nu känns det som.

//MKB

gått under jorden i några dagar

Det blev helt enkelt för mycket igår när jag skulle ha praktiskt prov, pratade med läraren och åkte sen hem. Så nu sitter jag här, tittar på film, läser, gråter och sover. Jag märker att det verkligen blir bättre för varje timme som går, redan nu har finnarna börjat lugnat ner sig, febern har börjat försvinna och jag börjar bli piggare. Tänker vara hemma till på Torsdag från både jobbet och skolan. T pratade med chefen igår, så jag slapp ringa och han hade sagt att han såg att jag behövde vila ett tag nu.Så det var ju skönt, jag är inne på min andra bok redan nu. Dom som känner mig vet vilken bokmal jag är men det här är mina första böcker på ett halv år nu. Nej nu ska jag gå upp och prata lite med pappa sen gå och lägga mig coh läsa igen.

//MKB

what hurts the most?

Är det såhär det är, så kan jag gärna hoppa över det. Om jag får bestämma själv..

//MKB

malin kristina björk är pipig och gnällig idag

Jag är möjligtvis inte den piggaste människan på jorden idag, dagen har gått ut på mat, film och glass.

Ringde tills Jess för ett tag sen det var humor, höhö.

Imorgon blir det jobb, så då får jag nog ladda upp med filt, te och kanske lite pepparkakor. Får se vad man hittar på för att den dagen ska gå framåt.

//MKB

okej jag behöver göra det, men inte på det här sättet

Jag behöver hitta tillbaka till mig själv igen, tillbaka till den gamla Malin. För det här är inte jag, och jag trivs inte med det.
Så i natt när jag var på väg hem ifrån Jess så bestämde jag mig för att lägga ifrån mig mobilen i några dagar, det har nu gått 9 timmar sen jag la in den på ljudlös i garderoben. Men det var verkligen inte min bästa ide hittils, visst jag SKA hitta tillbaka till mig själv. Men inte genom att gömma telefonen, rolig människa jag skickar iväg sms att jag nu ska stänga av telefonen i några dagar och 9 timmar senare ringa upp igen. Jisses jag är en vek människa.

//MKB


Besviken på gävles och sveriges befolkning

Alica vann inte, jag tycker faktiskt att hon var bättre än kevin. Men okej kevin var värd att vinna och det kommer gå jätte bra för henne ändå!

Planen gick i hamn, och då menar jag Emilia och hennes present..

Jag gillar Fredagarna, det har varit alldeles för mycket förändringar det senaste halv året. Så på Fredagarna känns allt lite som vanligt igen och det är skönt.

//MKB

vad ska vi säga om denna dag då?

....

trött, sjuk? hmm bra fråga

Är hemma nu, ska snart äta. Sen blir det jobbet, misstänker att jag är påväg att bli sjuk. Så idag blir det en kopp te och bara ta det lugnt, förhoppningsvis kan jag hålla mig borta från alla agressiva kunder ...

Har det kommit något bra utav det? hur ska jag kunna klara mig utan det? det kommer bli tomt...

//MKB

jag misstänker starkt att det omöjliga har blivit möjligt

Jag tror helt seriöst att det gick jätte bra på samhällskunskaps provet, pluggade sönder mig igår. Så nu är det bara att hoppas på det bästa. Tack P för hjälpen!

//MKB

vad är det för linje jag går?

Jag tycker att jag skriver varje vecka, att vi slapp en lektion hit och en lektion dit. Sitter här nu igen, för vi slapp inviduellavalet. Har varit på affären och hämtat ett paket, ska alldeles strax gå till polisen och fixa passet.

Efter skolan blir det plugga, och jobbet..

//MKB

det flyter på

Sov till 11 idag, gick upp och åt frukost, packade och städade. Sen var det jobbet som gällde, börjar lessna riktigt mycket på det nu. Men snart, snaaart får jag vara ledig i 2 veckor. Har jobbat nu nästan varje dag i ett halv år, såå det ska bli riktigt skönt.

Imorgon ska jag fixa ett nytt pass, så Emilia blir lugn...höhö

//MKB


känns som det blir som huvudet säger

Jag är verkligen sjukt trött, nu ska jag gå in och lägga mig i min stora sköna säng, sätta i gång tv:n och fixa ordning och slå in julklapparna.
Förtillfälligt är det de som står på min att göra lista.

//MKB

det kan inte vara möjligt?!

Sprang som sagt runt som en förvirrad idiot på stan igår, åkte ner idag igen var nere kanske 3 timmar och nu är jag klar! Alla julklapparna är inhandlade, kan säkert bli nån mer. Men alla har åtminstonde en varsin. Råkade dessutom handla till mig själv också, det kan ju råka bli så ibland. Det blev en ny plånbok, den är såå fin. Jag stolt ägare av den, hahaha..

Funderar om jag ska våldgästa Jess hem, men vet inte riktigt hur det blir. Skulle behöva möta P också för han har en av mina julklappar..och jag är sååå trött att jag kan dö, det är verkligen ansträngande för huvudet att handla julklappar.

//MKB

alice svensson gick vidare!

Alice från lilla mobbade hedesunda gick vidare till finalen! DET HÄR ÄR STORT!

Vi skypade nyss med Emilia igen, hennes roligaste kommentar var: Vi har bara tid att prata i typ en halv timme, och ni bara pratar på om era liv och jag får inte säga nått!
Både jag och Jess blev tyst.
Vi: okej förlåt, få höra..
Emilia hmm men jag har inget att säga...

imorgon blir det julbaka för hela slanten, jag har en känsla av att mina småbröder kommer lämna mig där efter sisådär en halvtimme. Men det blir nog bra, jag gillar att baka!

//MKB

den heliga Fredagen är tillbaka

Det blev en snabbis på stan idag, letande efter julklappar. Gick inte så jätte bra, hittade endast 2 stycken..surt

Sitter nu hemma hos Jess, alltid lika skönt att sitta ner och bara ta det lugnt på Fredagarna..

//MKB

Bloggar genom Jessicas öra.

Dagen har varit helt okej. Mycket jobb, lite skola! Jessica bloggar åt mig nu, jag är på väg hem från jobbet. Det blir förmodligen ett bättre inlägg i helgen.


//MKB

julborden har börjat

Vi började med julbord idag i skolan, på restaurangen. Det gick riktigt bra måste jag säga, ni skulle ha sett hur fint det var .

har nu jobbat, och ska titta på greys alldeles strax :)

//MKB

det var ju väldigt onödigt, kan man tycka

Stor mening att gå i skolan, på idrotten simmade jag typ 200 meter sen var jag klar med det. Så var alltså klar alldeles för tidigt, efter det hade vi lunch. Sen samhällskunskap, då fick vi ett papper sen fick vi gå. Och nu har eller hade rättare sagt psykologi, skulle svara på 3 frågar sen fick vi gå. Nu sitter jag här och har absolut inget att göra föränn vi har inviduellavalet, vilket inte är föränn om..okej jag vet int ens när det börjar men det är lång tid iallafall. Då hade vi lika gärna kunnat slagit ihop alla lektioner och få slutat väldigt tidigt istället. Jaa jag önskedrömmer just nu..

Vet inte vad jag ska säga, du var absolut den sista människan det trodde det om.

//MKB

skolkar för fulla muggar!

Varje måndag vid den här tiden kommer jag hem en timme och varje måndag vid samma tid lurar jag mamma att jag skolkar, att jag bara inte rokar gå på nästa lektion. Hon går p det varje veckan, är det då man börjar misstänka att hon inte lyssnar när jag pratar med henne.

//MKB

RSS 2.0