första kvällen klar

Sitter här nu och skriver, medans Jess spelar spel med en av flickorna. Den minsta sover redan, och den andra ska väl sova om en halvtimme typ. Jisses sånt här är svårt, jag vet inte när dom borde sova eller om dom ska få göra allt som dom vill, hmm trodde jag skulle vara bättre på det här. Men Linn kommer imorgon och hjälper mig att leka med dom.
Men kvällen har gått hyffsat bra, vi gjorde iordning tacos. Den ena ville inte äta så det slutade med att hon fick godis istället, haha jag sa ju att jag tydligen inte var så bra på det här. Sen så blev det en del spel, filmtittande och idol.
Jess buss går om 10 min ungefär, sen ska väl jag ta och ringa ett litet samtal...

//MKB

nu tyckte jag faktiskt att jag var duktig

Vaknade konstigt tidigt imorse, så jag släpade mig upp, gjorde mig iordning och gick iväg till jobbet. Jisses vad kallt det var ute, snö i Oktober nää vet du vad..
Det gick väldigt bra att sälja idag faktiskt, sålde 7 abonnemang innan lunch. Sen gick jag hem igen, så det var ett bra avslut på den här månaden.

Snart kommer flickorna, ska vara barnvakt hela helgen. Förhoppningsvis kommer det att gå bra, hmm men det gör det nog. :)

//MKB

jag tror jag dör

Så trött är jag just nu, jisses. Då undrar ni säkert varför jag inte går och lägger mig igen, hmm jag det undrar jag också. Men som sagt jag är inte känd för min intelligens. Känner mig lite febrig också, men det är nog bara för att jag är trött.

Idag blir det träning, sen valbo för ett litet inköp av uggs (ooh jess vi kommer bli grymast i fjällen ;) höhö) sen efter det blir det jobba igen.



//MKB

pannkakshuset

Håller precis på att laga pannkaka för fullt, det var ett bra tag sen man åt det nu så..

Skulle behöva ta mig ner på stan och titta på lite parfymer, hade tänkt beställa av mor min när hon ska åka båt i helgen. Hmm får väl göra det när jag ändå ska ner till jobbet..

//MKB

okej nu blev det lite längre iallafall

Oooh idag sov jag lite längre iallafall, det kan ju vara bekvämt att man har sovit ute lite iallafall när lovet är slut haha..

Idag ska jag möta L och få låna ett par byxor till serveringen, och förhoppningsvis kan jag ha dom också. Sen blir det jobba som vanligt och efter det blir det greeeys!

På Fredag blir det kanske en fika på S, det var ett bra tag sen jag träffade henne nu..

//MKB

nej nu är det dags

Nej vet du vad nu är det sovdags för min del. Orkar inte vara vaken en sekund till...

//MKB

så kasst men sånt är livet

Idag gick det riktigt riktigt dåligt på jobbet, men jag pluppade i ena hörluren i örat och hade headsetet i det andra. Så jag klarade mig ifrån att blir irriterad tackvare musiken.

Hmm vissa gör mig förvirrad, jag gillar inte att bli förvirrad...

//MKB

så kallt så kallt

Usch nu är vintern påväg, det är inte direkt skönt ute. Det är på med vinterjacka och stickade leggings..

//MKB

vad är det för fel

Nu när man får sova, så vaknar man vid 9 varje dag. Hmm det är lågt.

Idag ska jag hem till pappa och hämta lite grejer, sen ska jag väl iväg och jobba. Ska försöka fixa mina tider lite grann nu på lovet, får se om det går att övertala chefen, höhö

//MKB

oj man kanske ska sluta gnälla

Gick hyffsat bra att jobba idag, men jag har märkt att jag har lärt mig när jag kan sälja och inte kan. Jag känner och vet redan innan jag sätter mig där om jag kommer att sälja. och dom gånger jag känner innan att det inte kommer att gå, då känns det ju bara meningslöst att sitta där. Hela månden har jag gnällt över att det går så dåligt att jobba, men nu när jag räknade efter så har jag sålt mer än vad jag gjorde förra månaden och månaden innan det och den här är inte ens slut än. Så man kanske ska sluta gnälla, höhö

Var på stan idag med Jess, blev lite trevlig shopping. En ny vinterjacka, hörlurar, 2 par leggings och en tunika. Det är trevligt att spendera pengar ;)

//MKB

ojoj vilket fusk höhö

Gick väl inte så jätte bra att sälja för min del idag, men P och J slängde iväg några abonnemang åt mig höhö stackars människor. Tro det eller ej men jag börjar bli lite små less på jobbet nu. Gillar pengarna men är trött på att försöka övertala alla otrevliga människor.
Men det är väl bara en fas, det går väl över snart för hoppningsvis..;P

//MKB


framtiden ser ljus ut

Var på stan idag med min kusin, och hans framtid ser verkligen ljus ut. Min 12 årige kusin satt och tittade runt omkring sig och såg fundersam ut sen säger han: "jag ska komma på nästa hamburgare, tänk vad rik man skulle bli då. Hmm eller kanske ny form på pommesfrites" Höhö jag blir så stolt över hans framtidsplander xd

Är hemma hos Johannes just nu, med jess och linn. Mycket trevligt, vi har nog ätit så det räcker åt en hel befolkning..

//MKB

nu är det klart!

Nu är det bokat och betalt! och jag har biljetten framför mig :d yeey!!

//MKB

höhö anders bagge har humor

"Du danser som min farmor gör" Stackars RobinB, sen har vi epilepsi Johan höhö. Det är ett humor i det där programmet ;)
Nä men alla var riktigt riktigt bra ikväll, men har lite svårt att välja men Kevin, Anna och Alice i final säger jag! jaja jag vet att det inte går 3 personer i final men det är bara pettitesser...

Jag och Jess har bakat ikväll, för morgondagen, jisses så nära så nära att misslyckas med cheesecaken. Hade jag gjort det då var det väl bara att hoppa av hotell&restaurangprogrammet, höhö tycker jag misslyckas lite väl mycket nu för tiden. hahaha men imorgon har vi 2 varmrätter och 3 efterrätter, är det vi som kommer väga 10 kilo extra när vi har ätit klart eller?

Varmrätterna blir vanlig tacos och en tacopaj
Efterrätter blir cheesecake, kladdkaka och marängsvich
höhö tjockisarna har landat på planeten jorden ;d

//MKB

lönen idag hmm eller hur

Igår påstod min chef att jag skulle få lönen idag, har tittat ungefär 7 tusen gånger om jag har fått lönen men den har inte kommit in. Så jag ringde till min andra chef och frågade om den skulle komma in efter lunch, så säger han att jag får in den på måndag! Tur att man har pappa, han erbjöd sig att lägga ut pengarna jag behövde åt mig till på måndag.
Så jag ska åka och hälsa ¨på min bästaste vän!!!! hmm det kommer kännas i plånboken..

//MKB

sovmorgon+tsatsiki

Har sovmorgon idag till 11, vaknade klockan 9 av en låt jag tyckte jag hade hört förut. Min lillebror satt och tittade på Tsatsiki i rummet bredvid och högt var det också, jag tycker inte det är så snällt att ge dom studiedag på min sovmorgon men men...

Jag måste väl börja göra mig iordning nu måste åka om en halvtimme,sen blir det träning och idol med Jess.

//MKB


en riktig skit dag

Fy fan vilken dag det har varit, läraren påstår att jag måste göra om eller skriva dit en del saker på typ alla uppgifter jag har lämnat in och det gick riktigt riktigt uselt att sälja. Dessutom var det sån motvind att jag hade kunnat blåst bort till kina, alltså var det inte så jätte trevligt att cykla.

nej nu ska jag sova, så ska jag vakna upp som en glad människa imorgon höhö

//MKB

apu i 3 veckor

Fick reda på min apu plats idag, jag hamnade på Stora vall. Har absolut ingen aning om vart det ligger, eller vad det är för ställe. Men det blir nog bra :)

Har varit i köket idag hela dagen, det var riktigt segt. Hade knappt några gäster så..

Sitter på jobbet just nu, ska inte jobba så länge idag. Till typ 18 tror jag, sen åker jag hem till Elina och tittar på lite Greys.

//MKB

tung dag, fast glad ändå

Skolan först fram till 17.00, sen iväg och tränade med Jess och sen vidare till jobbet. Det var riktigt tugnt att träna idag, men jag är på en konstigt bra humör ändå, höhö

Har sålt 5 abonnemang på 2 timmar. Skulle vilja få iväg en bara en enda mobiltelefon till, sen är jag nöjd. Så det är väl dags att börja ringa kanske, slutar nämligen om 10 minuter.

//MKB

regn och rusk

Idag har det varit ett ruskigt fult väder, det vanliga Malin morgonhumöret var framme imorse när klockan ringde. Jisses det var den värsta morgonen jag har varit med om på länge, det var så varmt och skönt under täcket. Ville verkligen inte kliva upp..

Sitter på jobbet just nu, det går hyffsat. haha stackars Phi sitter just nu och säljer åt mig, kanske borde ta och slänga iväg ett till abonnemang åt honom också. Så han inte blir tokig ;P

//MKB

säljer som en gud

Har sålt 9 st på 2 och en halv timme, nu är det bara att hoppas att det går lika bra efter rasten..

//MKB

en mycket avslappnande helg

Kom hem med 12 tåget idag, mycket utvilad och redo att jobba igen.
Så nu ska vi se vad jag har gjort den här helgen: tittat på tv, läst, joggat 7 km och sovit. Helt enkelt en mycket avslappnande helg.

Sitter nu på jobbet, jag ska inte klaga det går hyffsat..

//MKB


en timmes tågfärd

Nej nu ska jag snart börja gå mot tåget, det blir en timmes tågfärd. Alltså inte så länge, jag gillar att åka tåg det är mysigt. Bara sitta där, lyssna på musik och möjligtvis sova lite grann.

Ska försöka uppdatera bloggen i helgen, men vet inte hur bra morfars dator fungerar. Om inte så hörs vi på Söndag, adios!

//MKB

skön lärare

Vi ha psykologi som sista lektion på Fredagar, man är alltid lika trött på dom. Idag kom läraren, hon öppnade munnen för att säga något men stängde den igen sen säger hon: nä men hörrni ska vi inte skolka från den här lektionen idag, vi går hem istället.
Och det tackar jag inte nej till iallafall, höhö

Har nu städat och packat, och det är ungefär en timme kvar till jag måste gå imot tåget.
Se vad mycket man hinner göra bara för att man får sluta lite tidigare :)

//MKB

en trött malin med träningsvärk

Det underliga är, att jag är såå trött. Men jag har sovmorgon till 11, så jag förstår inte varför jag inte går och lägger mig igen. Hmm men vi kan inte alltid ligga på topp med våran intelligens.
Träningsvärken sitter där den borde idag, ont är vad det gör. Men om inte så känner man sig ju alltid duktig, när det gör så här ont.

Idag far det mot staden med stort B, höhö :)

//MKB


oj det kommer att kännas

Det blev ett ganska hårt träningspass idag, hmm det kommer att kännas imorgon.
Jobbet gick väl inte sådär jätte bra idag, det har gått lite små segt ett tag nu. Men ääh den vanliga Malin kommer tillbaka på Söndag, höhö.

Imorgon åker jag och hälsar på mina kära morföräldar, räknade ut för ett tag sen att jag inte har träffat dom sen i Juni. Så det ska bli riktigt skönt att åka upp till dom en helg och bara varva ner :)

//MKB

det är de här som är posetivt med sovmornar

Nu ska jag gå och ta ett långt skönt bad, sen börjar kika vad man ska ha på sig idag. Tänk vad skönt det är och inte stressa på morgonen eller vara helt död när man åker hemifrån, mm jag älskar sovmornar :)

//MKB

den heliga födelsedagstraditionen

K, mammas sambo fyller år idag. Självklart fick han en underbar sång av oss båda, även fast han hade sagt att han inte skulle ha det. Men bor man i det här huset så slipper man inte undan höhö..

//MKB

skype, hmm en bra idee?

Sitter och skypar med Emilia just nu, alla påstår att det är såååån bra idee. Icke att det är, hahah jag hör varannat ord av vad hon säger. Fast nu borde det vara bra för nu hör jag när hon dammsuger, se vad man får lära sig av människorna i Amerika höhö att dammsuga och allt ;)

hmm du kommer följa med om jag så ska få kidnappa dig ;) vi kommer fixa det här så alla blir glada och nöjda.

Den här dagen har varit relativt bra måste jag säga, lite små saker har väl gjort mig hysterisk och irriterad. Men vad skulle världen vara om jag inte blev så, nån måste ju sköta den biten också.

Min bästaste vän åkte hit idag (10 mil) bara för att sitta och prata med mig i en timme, vissa människor är bara för underbara. okej det låg troligtvis nått annat bakom det hela att hon åkte hit också, men jag kan ju alltid få tro att det bara gällde mig haha.

//MKB

en jobbig dag

oj idag blev det en jobbig dag, och vissa människor har visat vad ni verkligen betyder för mig tack. Men allt har ordnat sig och allt känns så mycket bättre nu.
Nu kommer förhoppningsvis allt bli bra igen.

yeey allt är bokat och klart! ;d

//MKB


ojojoj nu blir det bara ljusare

Idag blir det bokning tror jag, försöker få tag i Linn så vi kan fixa det. Och Jess fick följa med :d yeey haha
Var också nere på stan och åt lunch med Jess idag, vi var nere och tittade lite på intersport och stadium. Nu är jag laddad, ojojoj jag och jess kommer vara snyggast i backen xd haha
Med tanke på att vi inte kan åka skidor så får vi koncentrera oss på annat istället. ;)

//MKB

det ser ljust ut för tillfälligt

Har suttit och tittat på stugor med Linn här nu, vi hittade en jätte bra. Så det ser ljust ut för tillfälligt, ska väl titta upp lite mer så får vi se hur det blir :) //MKB

gamla goda tider ;)


3 mycket glada människor, höhö. När kan det där ha varit då? 9:an tror jag..

//MKB

dosen jag behöver för att bli glad

Sitter här nu och tittar på Nathalie Söderqvist & Lisa Persson - Åkes Flickor och Alanya/Waiters with another dance, det funkar varje gång. Var irriterad och less på dig, nu sitter jag här och tönt ler för mig själv haha..

//MKB

jag får lite abstinens här

Jag vill åka bort, hitta på något. Jag börjar märka att jag inte klara av att stilla någon längre stund längre, hmm kanske ska titta upp någon resa, får se vad man hittar..

//MKB

everybody hurts

Var och hälsade på J och P Emilias mamma och hennes sambo idag, har inte träffat dom sen hon åkte. Så det var ett tag sen helt enkelt, åt glass och bara satt och pratade :)

mm undra om jag ska ge upp nu, det räcker nu.

//MKB

ledsen men nästa vecka är det din tur

Det var helt klart Yazmina som skulle ha åkt ur idol, jag gillar dock inte Jesper heller. Men Y är faktiskt sämre, men men ingen anledning att gnälla. Det är hennes tur nästa vecka. HEJA ALICE OCH ROBINB ;d

//MKB

oj börjar bli dags nu kanske

Räknade nyss ut att jag inte har träffat min bror på en månad ! jisses, börjar bli dags att åka och hälsa på dom kanske. Någonting som är ännu mer pinsamt är att dom bor ungefär 5 minuter ifrån mamma så det är ju inte så jobbigt att ta sig dit.

Blev träning idag igen, får se om jag orkar imorgon. 3 dagar irad är kanske inte det bästa, hmm får se.

Är hemma hos Jess nu, idol tittande ikväll :)

//MKB

jag lovar att jag ska försöka

okej jag ska börja lyssna på vad du säger

//MKB

informationskväll

Sitter nu fortfarande kvar i skolan, ska nämligen vara kvar hela kvällen på någon informationskväll för niorna. jag Malin KRISTINA BJÖRK ska stå och säga en massa kloka ord till alla niorna så att dom vill gå här, HAHA det kommer ju bli intressant.

Blev förvirrad, alla förvirrning gick över, blev förvirrad igen och allt gick över igen mitt liv är ett enda stort förvirrande berg haha

//MKB

ännu en fredag närmar sig sitt slut

Det var riktigt tungt att träna imorse, men efter ett tag så ringde Linn så då gick tiden lite fortare. (ja jag vet att det kanske inte är så normalt att prata i telefon under tiden man tränar, men jag är inte normal så..)

Sitter nu hemma hos Jess, med henne och Linn. Har nyss tryckt i oss pizza och sitter nu och tittar på idol, heja Alice och RobinB säger jag! :d

Just det, Emilia jag ska inte ringa nå mer! hörde, pratade med mamma din. Lovar att jag ska inskaffa mig SKYPE!

//MKB

jobba och träning så ser livet ut för tillfälligt

Började som sagt kvart i tolv idag, vet du hur skönt det var.
Sen blev det träning och jobbet efter det, jag idiot förklarade mig själv på gymmet idag. Men det är väl det man får räkna med när det är mig man pratar om.

//MKB

den som uppfann sovmornar ska jag gifta mig med

Idag börjar jag kvart i tolv, det är inte helt fel att få sova ut riktigt på en skoldag.
Sen har vi dessutom bara 2 lektioner, jag älskar verkligen torsdagar!

//MKB

jisses nu blir jag nervös

Alice fick gnäll från juryn, jag är tondöv men jag tyckte det lät jätte bra. Jag har röstat kan inte göra så mycket mer,kan bara sitta och hålla tummarna :d

Det var jätte trevligt att träffa Elina, vi satt som vanligt och pratade i munnen på varandra i 4 timmar. Har också klippt mig idag, så nu är håret mjukt och skönt igen. Ska dit och köpa nått shampoo som var speciellt för lockigt hår, så tänkte att jag skulle prova det.

//MKB

min nya drog!


Mitt måste om dagarna ;)

//MKB

the resturant is open

Sitter här i skolan nu, vi har restaurangen öppen idag och jag har absolut ingenting att göra. Lite små segt men men..

Efter skolan blir det jobbet någon timme, sen ska jag klippa mig. Ta det lugnt jag ska bara toppa mig, inge dramatiskt haha. Se far det vidare hem till Elina, göra ordning lite mat och bänka oss framför tv:n. Mysigt, det var ett tag sen jag träffade henne nu :)

//MalinBjörk  

RSS 2.0