bajs bajs

Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.

i'm a little drunk but i need u now

uppe med tuppen var vi idag, duktiga sådär vi :) iväg och hämta första kartongerna och packa upp dom och sen till ikea och handla hanlda och sen handlade vi lite mer, men det börjar bli nån ordning iallafall.

det här med att äta som man ska har jag ju väldigt svårt med tydligen så har gått och muttrat och gnällt i vissa perioder dom senaste dagarna, kanske börja äta på bestämde tider igen? haha kan ju vara skönt för amanda iallafall så hon slipper få utbrott på sig dagligen. aaaaah varför ska man vara som skalman för? helt onödigt!

imorgon blir det ännu mer packande, ska hem till mamma och leta reda på alla kartonger som står i källaren, sen iväg och gratta världens bästa moffa som fyller 80 år om sisådär 50 minuter!


om jag säger att du är vacker, vill du ligga med mig då?

jaha så vad hände i helgen då? jag och manda tog det fina lilla flyget över till göteborg föra att överraska en gammal turkietgoding cilla på hennes födelsedag. så vi bosatte hos med rebecca i hennes lägenhet och satte igång för att göra oss i ordning och sen ta spåårvagnen till lägenheten resten var i, man kan lugnt säga att hon blev överraskad haha :) lördagen blev en döddag i sängen men chips och subway mackor, vi tog oss dock upp för att åka in till stan för en fika med cilla och rosanna sen hem till sängen igen. kändes skönt att inte behöva säga hej då vi ses om ett tag igen, för våra alldeles egna älskade luleboor kommer ju till oss om en och en halv vecka! det kommer bli awesooome det här! vi har också fått nycklarna till lägenheten idag, så nu säätts det igång med spackling, tapetsering och en satans massa handlande av grejer. tur att man har världens bästa pappa som hjälper till :) nej nu ska jag titta på idolavsnittet som nyss var om man nu får igång det och vänta på att frugan ska komma hem och hå¨lla en sällskap :) pusshej!

jaaaaaaaaaaaaaaa

och jag fiiiiiick jobbet! hemskt glad är jag just nu! det löööser sig alltid ;)

innan jag kände dig..

Här blev jag den jag är Här kommer jag förbli Här har jag längtat bort Här har jag känt mig fri Här har jag blickat framåt Men ofta tittat ner Jag är nog inte det du drömmer om Men jag är det du ser Jag har blivit vald av andra Det är min hemlighet Den ena saknar känsla Den andra ödmjukhet Dom hade nåt gemensamt Jag blundade för det Jag har alltid hållit hårt om dom jag inte orkat med Jag har skrivit mina regler Ingen fick ändra på dom Jag tog första bästa vägen ut När någon bad mig tänka om Det kanske kommer kännas Det rår jag inte för Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör Du har ditt eget facit för rätt och för fel Du kanske bär på en massa saker Jag förstår en liten del Hade du någon innan Vill du ha någon sen Ja, jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än Jag hade slutat prata Jag var så van och stänga av Du frågade vem som förstört mig Och jag gav dig inget svar Jag tog allting för givet Det var något fel på mig Jag måste varit någon annan Innan jag kände dig.

i'm gonna live forever

Sitter hemma hos pappa just nu, blev även en fika hos mamma idag. Hemskt mysigt att vara hos dom när man inte bor hemma längre haha Ska alldeles strax åka och möta upp Kicki för lite mat och mysframför tv:n :) Livet är ganska så bra ändå hörrö du...

I remember you said...


if u gonna be like this i dont need u

genom livet får man hemskt mycket vänner och man lär känna otroligt mycket nytt folk, men man märker oftast ganska fort vilka som är värd att kämpa för och vilka som inte är det.
man får sålla ut och spara dom bästa helt enkelt, dom som förstår en och dom som alltid står vid en sida och älskar en för den man är och inget annat som sagt det är du som gör dina val så gör dom väl...

varit på menyprovning på brända, vidare mot amandas jobb och skrev ut lite papper sen hem till fidan igen :)

inte långt kvar till flytten nu längtar längtar längtar!


men jo sörrö det kommer bli bra det här :)

sommar överallt förutom i sverige men jodå

det är du som väljer så var noga med ditt val..

jaha oj vart ska man börja? kommer inte ens ihåg när jag skrev sist. men det har hunnit hända en massa massa saker, jag åkte vidare över till Alanya igen, lessnade ur på Side. väl där i A så flippade allting ur, tror inte riktigt att någon här hemma kan förstå vad det är för liv vi lever där nere. men det slutade att jag insåg att det var dags att åka hem, efter 2 ½ månad i turkiet tog jag planet hem, men medtanke på allt drama som var därnere så skulle ju inte hemresan gå smidigt heller, man måste väl avsluta resan som den blev påbörjad eller?

var dyng när jag väl kom på transfern vid sisådär 4 snåret på natten, vaknade upp efter halva resan av att bilen började brinna så det var bara att ta sig ut på vägen där stod vi ca 8 personer (jag den enda från sverige) och väntade på en ny bil sen vidare mot flyget igen. väl avsläppta på flygplatsen får jag reda på att jag är på fel del och måste ta en taxi till den gaten jag ska till, inser att jag har ju inte en enda lira kvar men slänger mig i en taxi och tänker min fina underbara tanke "det löser sig", får dock inte smita undan på nått sätt så lämnar alla mina väskor i taxin och springer in (och hoppas att han inte ska sticka med alla mina grejer) igenom alla kontroller för att komma åt en bankomat och sen ut igen betala, få mina väskor och igenom allt igen för att tillslut få sova någon timme innan det är dags att mellan landa i istanbul. somnar i istanbul och vaknar av att det står en turkiskkvinna över mig och säger att mitt plan går om några minuter och inser att alla andra som ska på planet är borta och dte var bara att springa.

7 timmar senare, rullade tåget in i gävle in i ett lite gråare och kallare gävle, som en lite sjukare människa (men det får man väl vara beredd på när man har levt som man har gjort) och en aning  mer slut som person än vad jag var när jag åkte. men sen skulle jag också vilja påstå att ju mer saker man upplever och gör ju mer lär man sig. alla historier som hände där nere får vi ta en annan gång det är påtok för mycket och vi måste få gallra ur lite vilka som får komma fram och vilka som föralltid kommer få stanna i det såkallade paradiset och det finns så många människor som jag har fått in i mitt liv tackvare dessa turkiet resor som jag älskar nått otroligt med det tackar jag för mig och avslutar det hela med lite bilder



































RSS 2.0