du betydet så obeskrivligt mycket för mig

men jag vet att det kommer aldrig bli som förut mellan oss, men du var en vän som betydde allt för mig. det är ruskigt tråkigt att det har blivit som det har blivit. och förhoppningsvis så kommer du en dag att se klart och då förstå vad det är jag menar. jag kommer alltid finnas här <3

it will be days like this..

//MKB

jaha så det är såhär det kommer bli att få barn?

kussen vaknade tidigt, fattar man ju!

hahahaha så jävla roligt! det här kommer bli spännande ;p

//MKB

i got my eye on you ;)

nu du ska det hända grejer ;)

dagen började med att möta upp älskade caroline, oj! vad länge sen det var nu. resten av förmiddagen tillbringade  vi på K, sen blev det jobb på grillen.

och kvällen har jag spenderat med min underbara kusin, med bastu, dansmatta och klä honom i bikini (hahaha jag kan tillägga att han inte är så gammal), nu myser vi lite till en varsin dator och ska strax sova. jag får väl stryk av alla tänkbara vuxna om han inte somnar snart haha.

//MKB


hur gör man livet stressigt för en arbetslös?

jag förstår inte hur man kan vara stressad när man är arbetslös, men tycker jag har fullt upp varje dag.
men nu vill jag ha ett jobb! så jag kan flytta hemifrån och få det liv som jag borde ha just nu :)

trodde det hade runnit ut i sanden men tydligen inte, nu sätter helvetet igång. vill jag veta hur det kommer att sluta?

lalala kungarna i alanya, hade lätt slagit tylösand mohaha

springa tjejmilen!

eller.. hahaha, heter det ens så? jaja, tänkte att jag skulle börja träna igen. men oj vad jobbigt det är! det här är ju nästan patetiskt hur lite jag orkar haha, så finns det någon som kan ta på sig utmaningen att få mig att orka så mycket jag åtminstone orkade förut helst lite mer. rättare sagt är det någon som tar på sig utmaningen att få mig vältränad? ;)

haft en super mysig dag med kicki idag, först lite anisktsbehandling, sen ner på stan för att bara strosa runt och en lunch, sen iväg till ica maxi. nej men det var en jätte mysig dag :)

nu blir det lugna puckar framför tv:n, och får jag som jag vill så börjar jag jobba på måndag och kan stanna kavr här hemme ist för att fara och flyga igen. så hoppas hoppas nu!

//MKB


gävle/sthlm/gbg/norge/italien

jaaa vad ska man säga, jag har svårt att bestämma mig. Men kanske får jag jobb på Sofies jobb och då kan jag stanna hemma i gävle och inom två mån skaffa egen lägenhet, annars blir det väl Norge i 3-4 mån och sen hem igen. det är väl dom två som är mest förnuftiga just nu, men hoppas nog mest på Sofies jobb. för jag vill helst vara hemma och få en lägenhet och få ordning på livet :) men men vi får se hur det blir.

Imorgon blir det att gå upp tidigt och ska följa med Kicki på en ansiktsbehandling och sen en lunch på stan, myyysigt.

//MKB

...

kan någon vänlig själ ta mig ur den här mardrömmen.

skärpning med bitterheten!

Så nu räcker det med att vara bitter och nedstämd! okej mitt blev inte som jag hade tänkt mig. nä men då får man ju faktiskt försöka göra något åt det och det är ingen annan än jag själv som kan ge mig det livet jag vill ha!

Så jag har ny börjat sökt tjänster som reseledare, om det skiter sig vad kan jag tänka mig då? kanske personlig assistent eller jobba med utvecklingsstörda. det tror jag att jag skulle passa som. men shit klart det löser sig, vad är det jag brukar säga? det löööser sig alltid! vi ska bara se till att hitta en lösning först också.

och visst det har blivit mycket misstag den senaste tiden och har gjort mycket saker innan jag har tänkt efter. och just nu känner jag inte ens igen mig själv. men so what! det är väl en del av utvecklingen in i vuxenlivet det också. det kommer bli bra det här, det kanske bara tar lite längre tid än vad jag trodde :)

idag blir det hem till E farmors man, som fyller år. sen hem till Tias och Kicki!

jag hade förresten ett super mysig kväll med Emilia igår, bio och sen bara hem och och mysa och prata.
bion gjorde mig super insperierad att åka till Italien att bara sticka. men jag kanske ska tänka efter lite mer på det punkten ;)

//MKB

tattarfamiljen är tillbaka!

vi har blivit en stor familj igen! vi var från början 6 personer, sen flyttade tias ut, efter det adam och efter det jag och kvar var det bara 3. nu har jag flyttat hemk igen (för ett tag) och eva-lottas lillebror och hans flickvän håller på att renoverar huset så dom har också flyttat in. och pang! så var vi 6 igen, fast med lite utbytta människor dåra.

först hör man ett pang, eva-lotta har tappat kechup flaskan som har bokstavligt talat sprängts ut över hela köket, under tiden dom (som orkar) kryper omkring på alla fyra och torkar upp all kechup, flyger det en stekspade över hela köket. pappa tappade greppet på nått konstigt sett, ett litet tag senare hör man ett ååååååh ute i hallen. då skulle tobias (e-ls lillebror) ta ut soporna, tråkigt nog hade kompostpåsen gått sönder så det var matrester över hela hallgolvet OCH han själv. och under hela tiden så passar dom på att ropa och höja rösten åt min lillebror som under tiden jag har varit i stockholm lyckas blivit väldigt "tonårsaktig". tattarfamiljen är tillbaka igen där vi enång var! ;) haha

och jobbet då? det var första dagen idag, så säger han som utbildade oss: fråga hur mycket ni vill det är bättre att ni gör det nu ist för att ni ska stå som ett frågetecken sen. och jag sitter hela tiden och tänkt: fråga? det finns det ingen mening med för jag kommer ändå inte förstå när dom förklarar.

jag har ingen aaaaning om vad dom har pratat om idag, jag har ännu mindre aning om vad jag själv pratar om till företagen. men det löser sig, allt löser sig alltid. inom nån vecka så är jag säkert lite klokare av det här :D

//MKB

god morgon god morgon! hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööör!

konstigt nog är jag ganska pigg, somnade i tid igår. eller ja mitt i tid, skulle få andra att tappa hakan. men det var tidigare än jag brukar och någonstans måste man ju börja.

första dagen på nya jobbet idag då, nervös? lite men inte så farligt, men nu ska jag kika en snabbis på gavlegårdarna sen måste man ut till bussen. tänk vad skönt om bussen kunde stanna utanför dörren, gå ut och frysa nej vet du vad!

//MKB

humörsvängningarna vandrar

varför ska alla lägga sig i ens liv hela tiden? låt mig leva mitt liv som jag vill, jag måste få ta mina egna beslut. det är jag som ska leva det, och att leva ett liv som alla andra har bestämt åt mig går inte. jag är trött på att det ska vara sura miner för att jag inte följer alla råd eller gör vad ni tycker.

det är mitt liv och det är jag som ska leva med alla mina val. klart ni kan säga vad ni tycker men bli inte sur sen för att jag inte följer det.

//MKB

som jag hade dig förut

imorgon flyttar jag hem igen! det ska bli skönt, en stad man känner igen och vänner coh familj ett samtal bort eller en promenad runt hörnet.

och jag fick jobbet! jag börjar redan nu på måndag, klockan 8 ska jag stå redo där inne pigg coh glad! stor chans? haha, men det är bara att bita ihop och efter några veckor borde kroppen ha vant sig vid att gå upp vid den tiden.

nu är det bara att leta leta efter en lägenhet och tills dess bor jag hemma igen :)

det kändes tråkigt att sluta på Riche, trivs väldigt bra där. men kände ändå att det här var rätt beslut, dags att åka hem och få ordning på allt. stockholm finns alltid kvar och får kika in där och h'älsa på när man är i storstaden på besök nästa gång.

//MKB

...

fitta.

får man säga sånna ord i bloggen? saksamma jag får det nu iallafall

//MKB

draaamaqueen

dramadramadrama...
undra hur man kan bli inblandad i alla underliga saker, men men det är det gävle är till för haha :p

illamåendet fortsätter.. förstår dock inte vad som är fel, men det är frustererande att gå runt såhär hela tiden.

snaaaart kommer jag hem igen, kan nog ha ett jobb pågång också. det ser ljust ut för framtiden :d

//MKB

jag är nog en norrlandsbo innerst inne ändå även fast det tar i att erkänna

var hemma i helgen, bodde dock hos amanda. blev fest både fredag och lördag med flickorna och självklart helt galet som alltid, sen låg vi och slappade hela söndagen. det var så skönt att vara hemma igen, att jags ka flytta hem. har sökt lite jobb idag och sökt på 3 olika lägenheter. så kanske man får lite mer ordning på livet :p

mår lite mysko kan vara magsjuka pågång eller så är det bara stress eller nått som är i farten, men det ska vi väl ta och märka snart.

haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med Linn, det är ändå inte helt fel att bo på¨deras soffa haha. men ska snart gå och lägga mig och imorgon är det jobbajobbbajobba igen :)

//MKB

bluffare och stockholmssvin

jaha det blev inge av med den andra lägenheten, han skulle försöka lura oss på pengar och när det inte gick så försvann han. men vi har nog hittat en ny nu som vi ska få se lite bilder på och åka och träffa honom och se lägenheten nästa vecka. den ligger i gamla stan och är en 2,5. så nu hoppas vi på det bästa, för det här kommer nog bli bra det! :)

har inte skrivit nått i veckan för att jag har jobbat som ett svin, men jobb är bra, jobb är pengar haha.

idag blir det utgång med stina och hennes kusin och imorgon slappa dag, sen börjar allt om igen.

//MKB

RSS 2.0