hahahaha nu är det dags igen!

Det blev som sagt inge Grekland, men tro det eller ej, Men nu är jag på väg mot Turkiet igen, hur stor chans är det att jag hamnar i samma land 2 gånger på samma månad xd. Men men sånt är livet. Så om 20 minuter far vi,  jag, jess och mickis...vilket jävla gäng,haha

vi syns om en vecka :)

//MalinBjörk :)

rastlösheten börjar närma sig

Börjar bli lite uttråkad här hemma framför datorn, har haft något att göra varje dag, timme, minut under hela sommarlovet. Så mycket som jag har varit hemma dom senaste 2 dagarna har jag inte varit på 2 månader...
Nu har jag lyssnat och ylat med på 2 olika låtar i kanske 3 timmar, haha behöver jag tillägga att låtarna inte är speciellt bra längre?

Ska snart, snart få någonting att göra. Börjar jobba om 1 ½ timme, är fortfarande peppad så det ser fortfarande ljust ut ;)

Just det Emilia får jag låna några boxar eller liknande hemifrån din pappa? eller har du tagit med allihopa? höhö det är nu vi hoppas på att du fortfarande läser min blogg även fast du är i usa ;)

//MalinBjörk :)

ain't got you

Söndagen är här, och nu sitter jag redo för att jobba. Så det sura är att innan det är dags att jobba kommer jag hinna bli oredo för det är ca 3 och ½ timme kvar, haha men men sånt är livet ;)

ojojoj som det ser ut för tillfälligt så blir det Grekland den 10/9, OJ det är om 2 veckor och 2 dagar. hahaha jadu det här blir intressant att se, kul att komma tillbaka till skolan och samma dag be om ledighet xd men vad gör man inte för lite sol och bad!

//MalinBjörk :)

oj oj oj jag tror jag har hittat det

Försöker desperat att få tag på Mickis, jag tror jag har hittat vårat hotell. Hotellet med stort H ;P

//MalinBjörk :)

nu är man tillbaka i verkligheten igen

Nu är det Söndag igen, ska flytta över hela mitt liv hem till pappa idag. Sen ska jag iväg och jobba ett tag. Tänk vad mycket mer bekvämt det hade varit om man hade dubbelt upp av allt, så behövde man aldrig packa och packa upp varenda vecka...

Imorgon börjar vi med schemat, och då är man tillbaka i verkligheten igen. Har som sagt levt i en egen lite bubbla hela sommaren, det ska bli skönt med normala tider, träna som vanligt m.m. Fast jag vet som sagt inte om det ska bli så otroligt skönt att börja i själva skolan igen...

//MalinBjörk :)

kvällspromenad

Nej nu ska jag ut och möta Jess, vi ska ut på en kvällspromenad. Som sagt man kan inte sitta här hela lördagen ensam och övergiven, det är enbart deprimerande. Så ja vi syns inatt om inte annat så syns vi imorgon.

//MalinBjörk :)

can you bring it to the top, like you never never stop

Sitter och lyssnar på musik och tittar på gamla bilder, just nu är jag inne på Malta musik och Malta bilder. haha alltså Maltaresan, jag saknar människorna därifrån och självklart så saknar jag själva landet. Jisses undra om jag ska ta och ringa någon, att sitta här helt själv är ju deprimerande...

//MalinBjörk :)

haha nu är jag igång igen

Om ca 4 veckor sticker jag iväg igen, och som det ser ut just nu så lutar det väldigt mycket åt Grekland. Det blir jag, M, J och J. Vi tar ledigt först sen bokar vi resan, så det är ett tag kvar tills i vet vart vi ska :d

//MalinBjörk :)


det känns bra

"Jag sprang fort in i mål, och du kom inte längre än tll startlinjen.."
citat av : L.O

//MalinBjörk :)

det kändes

Hmm det kändes att man hade tränat igår, men tanke på att dom små enstaka stackars musklerna jag hade är puttsveck efter den här sommaren. Jag börjar förstå grejen med varför man inte ska träna 2 dagar i rad, men sånt är livet.

Ska ta och göra iordning lite lunch nu, sen får vi se vad som händer. Just nu ser det lite mörkt ut, hmmn...

//MalinBjörk :)

skönt att kunna bestämma själv

Ska iväg till friskis och träna lite, det är sån skillnad på gym och jympa/spinning. Jag har gått på jympa/spinning i 2-3 år kan det vara så länge, hur som helst så är det så skönt att jag själv kan bestämma när och hur länge jag vill träna. Jag behöver inte tänka på något annat.

//MalinBjörk :)

högbo 24 timmar som kändes som evigheternas evighet

Igår åkte vi iväg till högbo, till nått vandrarhem med klassen. Hmm ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var dock bara 24 timmar vi skulle vara där. Men kändes betydligt längre..

Åkte en snabbis till jobbet när jag kom hem, sen blev det gymmet på friskis i en timme. Det kändes riktigt bra att börja träna igen, har varit lite dålig på det i sommar. Men nu har jag fixat till kortet med gym+jympa ;)

Emilia ringde igår, det var riktigt skönt att höra hennes röst. haha vi pratade för ungefär 50 kronor, men nu har en ny plan åkt upp i mitt huvud. Men den kan möjligtvis bli svår att genomföra men det skadar ju aldrig att prova :)

//MalinBjörk :)

och den nya terminen är igång

Nu har skolan börjat igen, jag vet om jag kan säga att jag vara glad att träffa klassen igen. Det kändes lite konstigt att sitta där, har jobbat så mycket i sommar så det har blivit en vana. Så nu är det dax att börja jobba kvällar igen, jag måste säga att jag kommer sakna dags människorna...

Nu är emilia framme i USA, men hon hade ett flygbyte kvar sist jag fick ett sms. Hahaha jag är så töntig, men jag saknar henne redan. Tänkte ringa henne idag när jag skulle cykla hem från jobbet, men så kom jag på att hon inte var hemma...det kändes ju lite små surt kan man säga..

//MalinBjörk :)

det känns lite overkligt

Jaha nu har hon åkt, planet har lyft..och jag kommer inte att träffa min bästa vän på 10 månader. Men det känns lite overkligt, jag kommer väl troligtvis fatta det när jag sitter där på jobbet och vill ringa och berätta nått onödigt som har hänt för henne. Det är väl då jag kommer att inse att jag inte kan det, att hon här hundratals mil härifrån. jisses..

//MalinBjörk

ibland så blir det bara så

Jag har smält, smält som en isbit ute i öknen..

//MalinBjörk :)

ännu en ny dag

Sitter på jobbet just nu, och tar det lite lugnt bara. Har jobbat från 9.30 imorse så ibland är man värd det..haha
Det har gått hyffsat bra idag, det hade kunnat gått bättre och det hade kunnat gått sämre.

Får se vad man hittar på ikväll, om jag bara åker hem eller ringer och trackar nån stackare..'

Och jag måste faktiskt tillägga att jag har en underbar chef som låter mig ta lite rast, när jag egentligen borde jobba. Det är inte många som har den turen :)


//MalinBjörk :)

just det nya planer är pågång..

Sista söndagen, och en dag närmare

Jaha det här var sista Söndagen Emilia var/är hemma, och det var sista gången på 10 månader som vi alla flickor träffades samtidigt. Jag gick runt och var stressad och irriterad hela dagen på jobbet, jag ville komma hem till dom andra så fort som möjligt. Så jag fick sluta tidigare, och det var väldigt snällt gjort av chefen :) Ja jag är medveten om att jag gnäller väldigt mycket, men det känns lite konstigt att jag inte ska kunna ringa till min vän precis när jag vill, eller att jag ska kunna åka hem till henne när jag är lite uttråkad. Eller nja det kan jag säkert göra, men hon kommer ju troligtvis inte vara där så...Men men ni får vara beredd på lite mycket gnäll nu dom sista dagarna. Förlåt Emilia jag ska sluta vara bitter, jag är glad för din skull,eller iallafall en del av mig är det. men som sagt jag gillar ju att gnälla. ;)

//MalinBjörk :)

blir lätt så här på sommaren

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera, jag vet. Men det blir lätt så här på sommaren, man är ute och flänger och har inte riktigt tid för alla saker som i vanliga fall är normala.

Är du hemma hos min älskade vän Emilia, som lämnar mig här hemma i sverige och åker till USA på Onsdag, och jisses vad det kommer bli ensamt. Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig utan dig i ett helt år, men det är bara att bita ihop. För du kommer ha så jäkla roligt där borta, och vi är alla kvar här när du kommer hem :) haha vem vet jag kanske ringer och berättar onödig information till dig även fast du är i USA, kanske inte lika ofta men men...

//MalinBjörk :)

tillbaka till verkligheten

Jaha nu är det måndag igen och dax att börja jobba, eller där ljög jag ju eftersom jag jobbade igår också. men men...
Lite små trött, men det har väl ingen dött av hoppas jag.

//MalinBjörk :)

This is your heart

Nu är jag hemma igen, med hela huvudet fullt av en massa roligheter, pinsamheter och allmänt dumma saker.
Det var en helt underbar resa som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Och vi träffade en helt fantastisk engelsk familj, som dock hade en kass humor. hahha men dom kommer jag absolut aldrig att glömma :)
Våra dagar har bestått av sol och bad från 9 på morgonen till ca 17 sen vidare för att göra sig iordning och ut för shopping, äta gott och bara ha det allmänt trevligt. En resa som absolut är värd att minnas.



//MalinBjörk :)

RSS 2.0