you still have all of me..

vissa människor i mitt liv får mig att reagera och agera på samma sätt lite att man inte riktigt kan kontrollera sig själv, ingen trevlig känsla alltså. och jag har precis löst den nya gåtan, ni 'är så läskigt lik varandra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. både positivt och negativt, men jag tror att det är så man 'är som människa man dras till en viss sorts människor, man faller för ungefär likadan killar, man träffar nya vänner, underligt nog är dom vääldigt lik dom gamla. och vill man bryta ett s¨ånt mönster tror jag att det kan bli svårt, riktigt kämpigt, men kommer man igenom den första tiden så är det gjort sen.

jag måste säga att den här resan var behövlig, vad har vi gjort? slappat, tittat runt lite, umgåtts med folket vi bor hos inget vettigt alltså men ändå alldeles alldeles underbart haha :)

konstigt nog slutar det inte komma fram saker om dig och konstigt nog blir jag fortfarande chockad och lika arg varje gång jag får reda på nått annat vidrigt du har giort eller ljugit om. jag fattar inte hur det är möjligt men du är en vidrig människa och det är inget jag har dömt liute för snabbt utan hela din inre personlighet är vidrig, smutsig, äcklig. och det är inget jag säger bara för att jag är arg utan jag menar det, jag menar varje ord jag säger och varje ord jag har sagt och det står jag för stumpan. visst alla människor gör misstag och nu har vi ju fått det ganska klart att det inte är dina första eller sista, men dom är inte värda att släppa längre det har blivit för många.

nej nu ska jag glida tillbaka till cilla och mysa till en film och leta fram lite gottesaker kanske hmm :)

maaaaaah <3

forever and ever..

vissa människor ska ju sova i hundra år varje morgon ;) så jag blev rastlös och av någon anledning började jag tänka på dig vet inte varför, men det gjorde jag iallafall och visst har jag släppt dig men jag saknar dig vilket som och det kändes ändå i hela kroppen bara av att tänka tanken att telefonen skulle ringa och att det var du i andra änden. men men det kommer väl aldrig att hända igen men du kommer alltid ha en speciell plats i mig det ska du veta :)

kan också tillägga att turkiskkaffe var verkligen inte värd nån guldmedalj :p

leeeeeeeeeeeedig

det är underbart att vara ledig kan int säga så mcket annat, vi gör iget speciellt kollar mest runt och bara tar det lugnt, men det behövdes :)

2011 har börjat :)

nyårsafton blev helt ok ändå, hade hyffsat mycket gäster och underbara jess kom förbi med hennes kompisar vid tolvslaget :)

vad har jag då gjort sen dess? jobbat jobbat och sen har jag jobbat lite till, s sa att jag fick ta ledigt i måndags om jag ville. när jag tog telefonen för att ringa d och kolla om hon kunde jobba då ist för mig fick jag ångest för att jag skulle vara ledig haha, då har man jobbat liite mycket kanske ;)

men på måndag åker jag! och det ska bli skönt och spännande, så vi får väl se vad den här staden har att komma med

nej nu ska jag ta och göra mug klar och åka och sola, sen börja jobba igen syns kanske på olles ikväll :)


RSS 2.0