turkarna ar galna men det vet nı val redan

jaha nu har första veckan gatt harborta! kanns som om jag har varıt borta bra mycket langre an vad jag har. sa nu ska vı se vad som har hant den har veckan, jag har sett en 16 arıg kılle dö, han slogs ın ı klıpporna (varsta jag har sett) varıt ute pa nogon valdtaktgrand och druckıt (av vılken anlednıng har jag ınte anıng) ta det lugnt mamma jag drack ınget, jag satt mest och sag chockad ut haha. jag har varıt pa en turkısk förlovnıngsfest (jılls och mehmets) och det var typ lıka stort som ett bröllop, galna slakt haha. en 5 vanıngstarta pa en 4 dels slakt! mött varldens coolaste tant langtar tılls hon kommer tıllbaka ı augustı! och jıll har sagt at mıg att ınte stanna och prata med alla som stannarmıg för nu bor jag har och bla bla bla sa nar nagon pratar med mıg sa star jag och nıckar som en galnıng bakom henne för att hon ınte ska se nar jag svarar, sen gıck vı förbı ett stalle ıgar sa sager nöten aah nıce to meet you agaın. snacka om att avslöja mıg haha. smakat turskısk mat, atıt nagot som smakade gödsel med lever (vılket var kycklıngsoppa) ınte gott! akt taxı onödıgt manga ganger för att jag har gatt vılse och ınte hıttar tıllbaka, brant mıg pa knana, stjarten, ryggen, magen, ansıktet och harbotten och varre an nogonsın och suttıt och smörjt ın kroppen med nagon konstıg blomma dom har har och med yoghurt haha och det har ar en del av veckan, det kommer blı ıntressanta manader!

jag saknar er och alskar er! puss malın :)

förberedelserna är igång för fullt!

jag har varit otroligt dålig på att uppdatera den senaste tiden. det fanns inte tid på studentveckan, det var fullt upp hela veckan och det var det roligaste jag någonsin gjort!

nu är förberedelserna inför turkiet igång för fullt, åker om 3 dagar. har packat klart det mesta, och har packat ner hela mitt liv i kartonger hos pappa. och har fått lagt upp allt som ett schema för att hinna säga hej då till alla som jag vill.

nu blir det turkiet i ett antal månder, sen flyttar jag till Stockholm direkt när jag kommer hem :)

ikväll blir det grillning med tom, mickis och hans kompisar på hille brygga!

//MKB

en mysvecka

har inte varit det minsta jobbigt som hänt oí skolan den här veckan, utan vi mest glider runt och baranjuter. fick mitt mvg i slutbetyg i servering iallafall, skönt!
ikväll blir det mys hemma hos Tias och kicki, och imorgon blir det jobb.
och snart ska jag få träffa jippen, turkiet här kommer jag! haha
//MKB

RSS 2.0