cooook guzel

första dagen pa jobbet, jag dööör vad trött jag ar! lıvet har nere ser ınte ut att blı som jag tankt mıg, men jag ger det har jobbet en chans trıvs jag far jag lösa det da haha.
sjalvklart tyckte jag att det ınte var mer an ratt att vacka fıa ımorse om jag maste ga upp 7 borde hon ocksa göra det. men gıck det att vacka henne? absolut ınte..
det ar mycket mysıgare har ı sıde an jag trodde, och ıdag ar det flyyytttdag.
just fan jag har haft sönder natt skıt ı munnen sa nu ar det bara att ta sıg tıll tandlakaren, kan ju blı hemskt spannande det.
men ar det har jobbet sa bra som dom pastar skulle det vara heemskt osmart att skıta ı det, jag ger det nagra veckor sa ser vı ;)
sıtter just nu ınne pa akıs kontor har ıngen anıng vad mın menıng att vara har ıdag haha. just ja just nu jobbar jag för en av mın chef ı alanyas kompısar sa jag kanner denna mannıska sen tıdıgare sa det ar ju jatte skönt :)
na nu ska jag passa pa att lasa lıte bloggar ınnan dom kommer ın och sager att jag ska ga ut harıfran haha puussss och kraam hoppas allt ar bra dar hemma??

i cant take my eyes of you

just nu sitter jag på bussen påväg till antalya, där fia och nån kompis till henne hämtar upp mig. nu har jag längtat ihjäl mig efter denna människa i 2 veckor så det ska bli heemskt trevligt att få träffa henne nu ;D

jag måste säga att jag har ändrat syn helt och hållet på turkar efter vistelsen i ankara. allt var hemskt normalt i den där staden, pojkvänner och flickvänner gick ut och åt tillsammmans satt och pussades och gullades, folk hade fina jobb och jätte fina lägenheter och alla var väldigt väldigt trevliga dom flesta såg inte ens turkiska ut! och dom förklarade för mig att turkarna i tex alanya, side, marmaris är bönder enligt dom, sånna som inte har nån utbildning, ingen framtid och dom som kämpar för att komma till sverige är ju precis sånna. för dom som har det bra i turkiet har det ju riktigt bra så varför skulle dom vilja åka därifrån? nej men jag tror dom flesta skulle behöva se det där, det var hemskt nyttigt att se. jag tillbringade större delen av mig helg gapande, för jag blev så chockad över en massa saker haha.

vila i frid..♥

framme i storstaden

är nu i ankara och har tillbringat kvällen bakom scenen på ett turkiskbröllop, det var då inte som i sverige. jävlar vad stort det var (och då var det här tydligen litet) och det var så maffigt när bruden gick in att jag b´örjade gråta haha, stjärnan min spelade åp bröllopet därför jag var där och kikade :)

men vart är solen! dom säger här att det är jag som tar med mig regnat vart jag än åker börjar det regna!

på söndag åker jag till frugan!

jag saknar dig...

så mycket du inte vet

tänk vad mycket man vet som bara skulle kännas så skönt att få slänga i ansiktet på en del. jävlar vad irriterad jag är. jag vet mer än du tror, och jag vet alltid mer än du någonsin kommer ana och varför det då? jo för att jag är så vidrigt nyfiken av mig att jag tar reda på allt jag vill veta.

*itthelvete.

nu är jag hemma igen.

underbart är väl ett ord som skulle passa, det ligger snö kvar på marken hemma i gävle. det kan vara kallt ena dagen och andra dagen kan man hoppas hoppas att våren är påväg och jag har nu för 2 dagar sen landat i turkiet igen! sitter ute på balkongen och bara njuter, det är runt 20 grader när solen inte ligger på, underbart skönt. va fasiken det är ju bara april :)

det enda som fattas nu är att mina fruar ska komma ner, men snart så.

som det ser ut nu kommer vi jobba på ullared i side, dom står för lägenheten (har ingen aning om hur den ser ut) och vi jobbar från 10-12 sen ledig från 12-16 sen jobba 16-22/00 eller nått sånt har hunnit glömt.

men det var jobbigt att åka det ska jag inte ljuga om, men sverige finns alltid kvar. alla människor kommer finnas kvar och det kommer hända samma saker år ut och år in igen som det har gjort hittils.

så nu väääntar jag in fiaaalotta som kommer ner på tosdag och dom andra orgona som kommer ner i juni, suuuuper!

nej nu ska jag ut på en promenad tror jag, nur ska alla exktra kilorna bort som man med glädje lyckats trycka i sig hemma innan man åkte hahaha

RSS 2.0