just nu är jag en arg människa

Tisdagarna är alldeles för långa dagar, jag orkar verkligen inte ha den här sista lektionen nu. Vi slutar 17.00 idag, sen ska jag träna och jag känner verkligen inte för att träna idag. Dessutom så är jag hungrig och ni som känner mig vet hur jag blir när jag inte får nått att äta. Så alltså just nu skulle jag kunna döda någon, hmmn.

//MalinBjörk

good evening bitches

Dagen har varit sisådär, hade en hemsk värk imorse så jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Men det gick över efter ett tag, var lite små trött. Så hade lite små svårt att hålla ögonen öppna näst sista lektionen.
åkte senare och jobbade, gick bra sålde 7 abonnemang. Satt dock och gnällde och pratade mest hela sista timmen, hahaa ibland så får man det.

Ska nu snart titta på utröstningen på idol, kan tillägga att jag jobbar med Alice Svensson som är med. RÖSTA på henne, hon är läskigt bra :d

//MalinBjörk :)

så trött, så fasansfullt trött

Sitter här nu och tuggar på mina hårdmackor, jag gillar inte frukost så här tidigt på morgonen. Ställde klockan på halv 7, tänkte gå ut och gå innan skolan börjar. Men det sket sig, träning funkar inte heller för mig så här tidigt. Helt enkelt jag funkar inte på morgonen. Helst ska ingen prata med mig heller, fast det brukar inte alltid funka.

//MalinBjörk

en ovanligt bra söndag

Idag gick det riktigt bra att jobba, fick iväg 12 abonnemang vilket är väldigt bra på dom få timmar vi jobbar.

Sitter nu och äter och tittar på OTH, kan inte bli en mycket bättre Söndag.

//MalinBjörk

HAHAHA tragiskt

Jag sitter här nu och rotar igenom jess dator, bilderna är så tragiska, dom är skrattretande fula. Funderar på om jag ska lägga ut några här på bloggen, men då skulle man lika gärna kunna hoppa från en bro och då överdriver jag inte. Jag måste tänka över tanken ett tag till innan jag lägger ut några..

//MalinBjörk

nästa gång lämnar jag mobilen hemma

Satt precis och räknade ut vad min nästa mobilräkning kommer ligga på. CA 2000 KRONOR, och då har jag ringt för kanske 200 kr här hemma i sverige. Nästa gång jag åker utomlands lämnar jag mobilen hemma punk slut.

//MalinBjörk

det skulle jag vilja ha

Jag fått för mig att jag skulle vilja ha en laptop, fast jag är troligtvis för snål för att köpa en. Ska räkna efter och titta runt lite grann, så får vi se om jag hittar någon lämplig.

Idag sov jag ända tills jag vaknade, okej ja det låter ju lämpligt att jag gjorde. Men jag menar att jag sov ut och det var väldigt skönt. Senare blev det städning och lite träning på friskis, och har nu hamnat hemma hos Jess igen, nu sitter vi här vid en varsin dator och med tv:n på i bakrunden..trevligt trevligt

//MalinBjörk

en smaskande piggelin gumma

Sitter här  hemma hos jess, och lyssnar på hennes smaskande medans hon äter en piggelin. Jag vet iallafall att Emilia förstår vad jag menar, för den här kvinnan borde ha uppfunnit ordet smaska.
Men som sagt så har det varit en mycket trevlig kväll.

Imorgon blir det träning på Friskis klockan 15, sen får vi se vad som händer.

//MalinBjörk

fredags kvällen spenderas på följande vis:

Är hemma hos Jess, har köpt lite glass, försöker komma ikapp idol lite grann och tittar på gamla bilder. En trevlig kväll med andra ord.

Just det var och hämtade mina läsglasögon idag, lägger ut bild senare i livet.

//MalinBjörk :)


händelserikt

hmm ja det blev en händelserik kväll hemma hos J, haha ...

Sitter nu och kollar buss tider och priser, nästa helg sticker jag och Linn iväg till stockholm. För en skön och avslappnade shopping helg ;P

//MalinBjörk :)

Hela dagen planerad in i minsta detalj

Är i skolan just nu, efter det blir det träning och efter det lite jobba. Senare efter jobbet åker jag hem till J och träffar lite folk där, vi har dessutom studiedag imorgon sköönt..

jag trodde jag hade slutat blivit förvånad över saker men tydligen inte, oj vad vissa saker kan chocka mig..

//MalinBjörk :)

en ovanligt bra söndag

Det gick riktigt bra att jobba idag, det brukar inte gå bra på söndagar.

Sitter nu här med ett dilemma, kanske inte ett särskilt stort men men. Ensam mamma söker eller en romantisk film på  5:an, jobbigt val...

//MalinBjörk :)

men duu är det jag som har hittat min älskling

Min nya drog: Bryan Adams!
Omöjligt att det finns någon som har bättre ballader än honom..jisses jag tror jag smäälter

//MalinBjörk :)






maj, juni, juli, augusti och september

Ja så länge sen var det jag tränade regelbundet, så jag kan säga att det känns idag. Men nu ska jag komma igång igen, bara jag får någon med mig så går jag. Det är när man ska gå själv som man skiter i det, tänker: ääh jag tränar imorgon istället. Men nu jäklar ska ingenting kunna rubba min träning.

//MalinBjörk :)

japp så är det

I'm hopelessly devoted to you...

//MalinBjörk :)

jag ska aldrig röra några hmm elledningar, jag lovar!

Ja just det, jag skickade in en uppstats om elsäkerhet till min lärare, fick svar häromdagen (jag kan tillägga att vi är klar med den kursen nu  ) "tack malin för att du skickade in uppsatsen, jag skickar den vidare till din klassföreståndare. jag hoppas du är försiktig med el i framtiden och jag skulle rekomendera att du går en kurs i hjärt och lungräddning." hahaha Jag kan inte rå för att jag inte förstår sånt, eller att jag har misslyckas med allt som vi skulle koppla på lektionerna. Tur att betyget är satt redan ;)

hösten är tillbaka likaså den bruna färgen

Igår blev man brunett igen, jag brukar göra så. På hösten och vintern brunt och på våren och sommaren blont, mamma hatar det dock, hon tycker som sagt att det är skit fult haha.



//MalinBjörk :)

idag händer det!

Idag ska jag troligtvis färga håret mörkt, så idag blir man brunett...igen. Jag har en tendes att bli det varje höst/vinter, det blir intressant att se. Mamma hatar när jag gör det, hon tycker det är skit fult haha. Men det får hon leva med :P

Börjar inte föränn 11 idag så jag har god tid på mig, gör mig nog iordning snart och åker ner en snabbis på stan och handlar hårfärg tror jag.

//MalinBjörk :)

jobbar för fullt

hahha säger jag och bloggar under tiden xd Men men så kan livet vara ibland, ska alldeles strax hem.

Skolan gick fort idag hade inte så jätte många lektioner så.. haha
//MalinBjörk :)

Serverar som en gud

Var i servisen idag i restaurangen, det gick förvånandsvärt bra. Jag serverar som en gud ;) hahah

Denna dag har sett ut på följande vis: vakna, skolan, jobbet, hem och ta det lite lugnt. kortfattat och bra haha..

//MalinBjörk :)

persikohalvor med spyer

Idag på inviduellavalet så skulle vi göra en efterrätt från något annat land. Tyckte själv att jag hade hittat en väldigt bra efterrätt från Italien som jag skulle göra. Men innan det var klart så såg det ut som om man hade smetat på spyor på persikohalvorna. Hmm det såg inte så inbjudande ut, men men jag lyckades med glassen iallafall (ja jag gjode den själv) haha ;)

Jobbade några timmar, sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon blir det först skolan där jag ska vara i serveringen. (Vi har restaurangen öppen imorgon) sen blir det några timmar jobb, sen ska jag förhoppningsvis träffa Elina. Det var ett tag sen nu :)

//MalinBjörk :)


Nu ska man bli duktig igen

Imorgon blir det träning, nu är det dags att komma igång igen. Det har ju som sagt varit lite kaotiskt i sommar, men nu ska vi få till allt som vanligt :d

//MalinBjörk :)

älskade by

Är nyss hemkommen från jobbet och bollnäs. Det var riktigt skönt att vara där, jag älskar verkligen den där mobbade lilla byn ;)  Det var länge sen jag skrattade så där mycket, tack vare syskonen olsson hahaha .

hmnm vissa människor är bra förvirrande, eller så är det jag som tänker för mycket. Det kommer vi troligen aldrig få svar på så...

//MalinBjörk :)

hela världen stannar upp av chocktillstånd

Dagen har spenderats på en folkrace tävling, där stod jag, JAG MALIN KRISTINA BJÖRK och tittade på bilar som hmm åkte snabbt. Okej jag erkänner jag förstod absolut ingenting, hmm jag har e liten känsla av att det kanske inte var något för mig. Men men nu kan ingen säga att jag inte har gjort det ;P hahaha

Ja Linn det är sant, jag är riktigt riktigt körd! och det finns inget jag kan göra åt det..

//MalinBjörk :)

en höstig Fredag

Jisses idag är det riktigt kallt ute, har höstjacka på mig men fryser endå. Nu har hösten kommit för att stanna!
Idag blir det flyttning ner i källaren när jag kommer hem (bror min ska flytta hemifrån så då tar jag över hans rum), sen tar jag 21 tåget hem till Linn. Det ska bli skönt att få komma till Bollnäs ett tag, man blir alltid lika lugn när man kommer dit.

Om jag inte är helt fel ute så har jag ett prov idag i psykologi, men det ska nog gå bra. Hoppas jag iallafall.

Igår beställdes det ett par läsglasögon, normala med svarta bågar. Det blir nog bra om inte så kan jag ångra mig den första månaden :)

//MalinBjörk :)

mm så är det

Allt känns lite finurligt och underligt just nu, jag saknar Emilia något otroligt mycket. Men hon verkar ju ha det väldigt bra därborta och det ä ju posetivt. Jobbar hyffsat mycket och skolan är igång igen, jag vet inte allt känns bara konstigt. Hinner inte riktigt andas. Då skulle man kunna tänka att jag kanske ska lägga ner jobbet, men det skulle jag aldrig kunna göra nu. Det har blivit en plats där jag trivs och kan slappna av, så att välja bort det skulle aldrig gå. Men jag ska nog få det att gå ihop på nått sett..

//MalinBjörk

regn, kyla och mera regn

hej hej! jag vet att jag har varit dålig på att skriva, men nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Vi hade så otroligt roligt därborta så det går inte att beskriva, jisses sov 9 timmar på 3 dygn. Men det får man igen för nu istället, jag är så jäkla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men men så kan livet vara ibland :P
Bilder kommer komma, men jag vet inte när. Hahaha jag har inte ens packat upp än, men jag ska jag ska!
 
//MalinBjörk :) 

RSS 2.0