jag har varit i hollywoood ;d

Just nu ar jag i hmm san diego tror jag, sitter nere i hotellobbyn.
Vi var i Hollywood igar, vi hyrde en limousine och akte omkring i den i typ 2 timmar och han visade oss vart alla stjanorna bor och filmer har blivit inspelade och sant, och sjalvklart akte vi till hollywood skylten. oooh och jag har satt lagenheten dar julia roberts bodde i nar hon var med i pretty woman! jag lovar dig att det var storst for min del :d

har gjort av med laskigt mycket pengar pa absolut ingenting, men jag antar att man far gora sa ibland.

Bilresan tog ungefar 7 timmar, alltsa 7 timmar med underliga lekar och amerikaner med en sjuk humor.

hahhaa ni skulle hort kommentaren fran joe haromdagen, han skulle ata natt har glomt bort vad men emilia tittade pa honom och sager: vet du hur onyttigt det dar ar?! joe bara tittade pa henne och sager med en lugn ton : emilia jag ar en amerikan det ar meningen att jag ska vara fet.

nej nu ska jag ga upp dig dom andra igen, jag blev ner skickad hit av nagon underlig anlendning. ha det braoch jag skriver snart igen

//MKB

Hollywood här kommer vi!

Klockan är nu 00.05 och vi åker iväg vid 5 på morgonen, otroligt lätt irriterad just nu möjligtvis för att jag är trött. och jag ska få doppa fötterna i stilla havet! Cindy började skratta när jag frågade om vi kunde stanna vid vattnet så jag kude få göra det.

Sen ska jag tala om för folket att det andra som ALDRIG händer Malin Kristina Björk har hänt! jag har bränt mig i ansiktet och okej det kan jag leva med, men jag har också bränt min rumpa så att jag knappt kan sitta! Inte charmigt!
Vad gör man inte för att få färg på sig höhö. och tyvärr så måste jag ju också säga färg och inte att bli brun, det var jobbigt att erkänna måste jag nog också få säga.

Nej gott folk nu ska jag gå iväg och vara trevlig med dom andra, tydligen så ska jag, Emilia, Joe och Cj vara vakna hela natten för att vi ska kunna sova hela vägen dit imorgon. Ja man kan ju få tycka vad man vill om den ideen jag kommer nog somna ändå har varit trött sen 19 idag så haha. God natt och vi syns efter helgen har jag en känsla av!

//MKB

regler regler och ännu mer regler

Skulle till Emilias skola idag, men icke. Fick ett sms för ett tag sen och reglerna sa att jag inte fick för att jag gick på en annan skola och då skulle jag ändå bara komma dit över lunchen sicka regler säger jag..
Så nu har jag legat ute i 3 och en halv timme, har hunnit blivit hungrig nu, har kikat i kylskåpet men det känns fortfarande underligt att gå och ta saker ur det. Så jag får väl göra på Amerikanskt vis, äta lite godis helt enkelt haha.

Vi var på sån där tjur grej igår rodeo eller vad det heter, helt sjukt! vem sätter sig frivilligt på en sån där sak, för att bli avkastad och kanske ihjältrampad. Och jag lovar er det såg ut som man hade hamnat mitt i lucky luke! Emilia har dock aldrig sätt det, men jag sa det skulle tias varit här nu hade han hållt med mig haha.
Men det var intressant nu har man sätt det också, och imorgon far vi till Hollywood och San Diego!

Tias säg att du håller med mig!

Idag när fröken fräken kommer hem från skolan ska vi åka och shoppa med en av hennes amerikanska vänner, ingen aning om hur hon är men hon verkar trevlig :)

//MKB

vi är ohyffsade i sverige

Det har slagit mig under dom här dagarna, och dom själv tycker att alla är otrevliga här borta då skulle dom se oss i Sverige! Det är en massa små saker som man inte ens tänker på att man gör som dom aldrig någonsin skulle göra, det är faschinerande (och nej jag kan inte stava till det)

Nu börjar jag däremot undra vart alla tog vägen, jag vet att Emilia har åkt till skolan och att Cj och Joe skjutsade henne. Sen är frågan om dom kommer tillbaka eller om jag blir själv hela dagen? haha okej inte riktigt hela dagen Emilia slutar klockan 2 så.

Hundarna väckte mig imorse svin! jag var sååå trött

nej nu ska jag nog gå ut och sola igen, passa på medans det inte är någon som kan mobba mig för det haha.

//MKB

Jessica!

Skype onsdag runt 0.00 tiden! i sverige tid..

//MKB

sol sol jisses vad jag älskar sol

idag har jag solat, solat sen har jag solat lite till. mycket trevligt om jag får säga det själv!

//MKB

gör vi det fel?

cj och joe tycker att jag och Emilia inte sköter det här rätt med att träffas igen efter ett halv år, tydligen så är vi tråkiga haha. Av någon anledning fann dom det normalt att kasta i oss i poolen för det och det var kallt ska jag tala om för er, men det är lugnt dom får igen när dom minst anar det.

//MKB

usa usa usa usa usa

Nu har folket åkt till skolan/jobbet, och jag av någon underlig anledning är pigg 07.44 på morgonen.
Gårdagen gick ut på att åka till starbucks och shoppa lite, sen umgicks vi mest med cj och joe. Tror det var länge sen jag skrattade såhär mycket, hahha sjuka människor.
vågar inte riktigt titta efter hur mycket pengar jag har gjort av med hittils, men ibland får man slösa ibland så..höhö
vi äter, äter sen så äter vi lite till, det är helt sjukt! tyckte jag att jag åt mycket veckan innan jag åkte då var det ingenting för mot vad jag gör nu.

//MKB

till Linn och jag har en känsla att det kan gälla mamma.

Om det är du mamma som pratar in meddelanden på mobilen sluta upp med det, för jag kan ändå inte lyssna på dom och de är frustrerande att se att jag har en massa olästa meddelanden :P

Linn fick det sms nyss, vad roligt vad glad jag blir för din skull :d vad är det vi brukar säga ;) Linn du är smäääält! Emilia hälsar tillbaka förresten.

Var och shoppade går, mmh jag gillar att shoppa haha. Jag har längtat så länge efter att bara få spendera pengar, haha.
HAHAHA och linn du ska höra det värsta!! du kom ihåg mexicanen jag berättade om vet du vem han är lik?! en snällare version av PW xd jag lovar dig det är läskigt hur många versioner kan det finnas av Pete Wents!

Jag är dock väldigt väldigt trött, somande först igår när vi kom hem efter shoppingen, sen somnade jag under tiden vi satt och läste, sen somnade jag när vi tittade på film. Men det är ju trevligt att dom ar roligt åt det iallafall ;p ja just det CJ trodde att jag blev arg igår när emilia väckte mig sista gången och sa att jag skulle gå och lägga mig, som alla vet är jag ju inte så trevlig när jag blir väckt. Men ag hoppas för guds skull att hon förklarade för honom.

Klockan är 9.30 här alltså sover emilia ganska mycket, och jag har blivit hungrig funderar om jag ska gå och ta mig nått att äta, dom har sagt att jag får det men det känns ju lite underligt att bara gå och rota i deras kylskåp..

Mickis!!! vill du ha höga eller låga sånna där skor?!?!?!


jessica jag ser dina solglasögon överallt xd dock inte dom med en massa färger som du skulle ha men jag har ju 9 dagar på mig så :P

//MKB

jag lever allt, blev inte tagen för knark bara köttbullar!

Är framme hos mina älskade vän nu, kom fram igår kväll klockan är nu 10.30 här så första natten är gjord.
Resan gick bra, den var vääääldigt lång men jag satt bredvid en svensk och han hade i princip samma humor som jag har så vi hade ju hyffsat roligt iallafall haha.
Blev dock ootroligt nervös när jag var framme på flygplatsen i Atlanta, dom förde bort mig till ett ställe där jag var helt ensam öppnade min väska och frågade vad jag hade med mig. Jag sa att detbara var svenska köttbullar hon gick iväg kom tillbaka och säger åt mig att det inte är tillåtet :-O
Svensken höll på att skratta sönder sig när jag kom ut därifrån, för han visste hur nervös jag var överallt. Men allt gick bra iallafall, jag fick dock mensen på planet, hade inga tamponger med mig och tydligen har dom inte mens i usa. Det gick inte att köpa nått på flygplatsen och ingen som jag frågade hade några med sig, sen tyckte dom att jags kulle fylla i nått papper så skulle jag få nått kort som tydligen var bra men jag bor ju inte usa så det blev loite svårt så jag fick en nalle istället av dom haha.
ååh jag var så nervös över att träffa henne, men hon är exakt likadann som hon var när hon åkte! :d
och jag kommer inte skicka mycket sms så ni vet för det kostar min stackars plånbok, men jag uppdaterar bloggen och kommer köpa nå telefonkort som är hyffsat billiga.
ha det bra allesammans!

//MKB

resefeber eller bara helt vanlig panik?!

Okej nu åker jag snart snaaaart, jag gick och la mig vid 2 kanske sov fyra timmar. Så Emilia Maria Jansson jag gick upp 6 på morgonen, jag vaknade innan klockan ringde. Hoppas du inser vilken älskad person du är!

Packningen igår gick åt helvete och jag fick panik för ovanlighetens skull, innan jag var klar hade jag 2 resväskor och ett handbagage. Sen får jag höra av Emilia att min väska bara får väga 22,5 kg och det får bara vara en!! Jag kan lova er jag är hysterisk ofta men det där slog allt. Men som jag har sagt förut så behöver jag bara lugna ner mig så löser sig allt och det gjorde det här också. Har nu ett handbagage som vägen 8 kg och en väska som väger 16 ungefär, jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv :d
Jaja mamma fick sin chans att ännu en gång säga orden som man absolut inte vill höra när man är hysterisk "vad vaaar det jag sa"
Okej mamma du har rätt jag skulle ha kollat ALL packning liiiite tidigare än i natt.
Shit nu börjar det bli jobbigt, om 20 minuter kommer pappa och hämtar mig!
Håll tummarna för att jag lever när jag kommer fram, inga terrorister eller sånna läskigheter och Emilia vi syns snart :d

//MKB

nu börjar resefebern!

Nu är det verkligen inte långt kvar, idag har allt det sista fixats och jag säger bara ett ord Emilia! ILLA! jisses, men det kommer du märka när jag kommer fram hahaha..

Var också uppe och sa hejdå till dom på jobbet, lugnt Mallan jag ringer i veckan :d

Är nu hemma hos Jess alltid lika trevligt.

Kommer nog blogga imorgonbitti innan jag åker också, jag kommer vara så äckligt trött shit. 7.49 går tåget alltså kommer jag behöva gå upp vid 6.30 eller nått sånt, och jag går ALDRIG upp så tidigt!

//MKB

en dag! och jobbigt är det

Mina nyttigheter började idag, det sjuka är att jag har varit jätte och då menar jag jätte onyttig i en vecka möjligt att det kan vara 2 veckor och har lyckats gått upp i vikt. Visst det är inte mycket men det är till räckligt för att det ska kännas, så idag började det. jag är såååå sugen på något att äta, jag gillar inte att vara nyttig!

snart snaaaart så emilia :d

//MKB

usa stress

just nu är jag lite hysterisk, åker om 3 dagar och jag har vissa saker som jag skulle behöva hinna men kommer omöjligt göra. Men eftersom jag tränar på att bli en lugn människa så ska det säkert gå, haha.

jessica jessica jessica om du läser det här!? kan du skriva ut på din dator hemma eller någon dator i ditt hem rättaresagt?!

nu måste ag väl börja gör mig iordning till apu:n, det roliga är att jag har skapat mina ega tider, dom har inte sagt när jag skulle börja den här veckan så jag t'nkte att halv 10 är väl ändå en lagom tid. Om inte så är jag för morgontrött för att börja en tidigare tid.

//MKB

det var länge sen nu

Sitter nu hemma hos Emilias pappa, det var ett halv år sen jag träffade honom nu :-O det var skönt att prata med honom igen, som ni kanske märker så trvis jag hos hennes familj både hos mamma och pappa :d

Sitter nu och pratar lite med flickan på msn, ska väl snart börja åka hemmåt och packa lite. Nu är det inte långt kvar, på fredag far jag. Och jobbar måndag och tisdag så har inte så mcyket tid till att fixa klart allt, så det är bara att sätta igång.

oooh idag gjorde jag nått som kanske bara kanske var lite dumt men attans vad bra det kändes xd

//MKB

kloka ord!

En vänskap som upphör har aldrig börjat....

// MKB

många kan göra dumma saker

Varför? Är det ända jag kan komma på, jag har alltid veta att jag inte har lika stor hjärna som alla andra. Men någonting måste det ju finnas där inne kan man ju tycka...

//MKB


finns i tidningen!

Just det, de är någon rolig varelse som har satt ut mig i tidningen. Det känns som om pappa och E-L är dom skyldiga för mamma påstår att hon inte har gjort det, om vi säger såhär inte är det jag som har gjort det iallafall!
Jag är nervös har ingen aning om varför men nervös är jag, och jobbigt är det.

Jess jag hör av mig till dig senare när du får komma! troligtvis vid 5 tiden klarar du dig på en timme? hmm jag hör av mig senare :)

//MKB

nu har lillflickan blivit stor!

Grattis till mig själv! nu är frågan om man verkligen blir så stor över en natt haha..

Snart kommer Tias över och fikar lite, sen åker jag till pappa och träffar den delen av släkten. Sen kommer linn där någonstans emellan och senare går vi ut och äter och får se vad som händer :)

//MKB

det är såhär det ska kännas

Har nu kommit hem efter en dag på den nya apu platsen, fick byta från den förra för att det inte fanns ett dugg att göra. Är helt slut i kroppen, trött och små irriterad. Det är såhär det ska kännas haha :p

om 3 dagar händer det... :d

//MKB

om 5 dagar...

....fyller Malin Kristina Björk 18 år!

//MKB

mamma malin!

Jag blir verkligen som en mamma när nån jag bryr mig om mår dåligt, tar fram alla knep som mamma har haft på mig jämt när det varit något. haha för mig är sånt självklart, att alla ska springa efter allt man ber om och handla hem godis, tidningar, filmer m.m.Du ser mamma en del saker tar jag efter ;)

Apu:n var heeemsk idag, hade absolut ingenting att göra. Får hoppas det blir bättre bara...

//MKB

oj nu har jag gjort det igen!

Två par skor har inhandlats. fan! Men till mitt försvar så kan jag faktiskt lämna tillbaka dom jag handlade i lördags, vad ska man säga jag gillar att shoppa.

Gick väl hyffsat på jobbet idag, ska inte klaga. Behövde dock godis efter ett tag så jag blev sur, jag kan verkligen inte behärska mina surighet när jag ska ha något att äta. Ledsen men det bara är så.

Är hemma hos Elina nu, trevligt trevligt.

//MKB


RSS 2.0