en väldigt bekväm kväll

Jag har haft en väldigt mysig och bekväm eftermiddag/kväll, har tittat igenom mina 3 filmer och bara legat och slappat. Har dock väldigt ont i nacken just nu, men jag skyller på kuddarna. Det är enklast så, för det är ju aldrig mitt fel ;) haha, skyller alltid eller oftast på någon eller något. Jag säger ju det, det är enklast. Hmm kanske ska ta att sluta med det...

Hoppas ni själv har haft en trevlig eftermiddag/kväll? Nu är frågan om 21:57 ens gills som kväll, men men idag får de det ;P 

//MalinBjörk :)

oj

Det var inte bra....

//MalinBjörk

livet kan vara hårt men det finns värre saker i livet

Jag mår illa, så ruskigt illa. Men gör ett försök till lunch nu, sen har jag köpt Malin mat till ikväll. Färsk spenat pasta ,schnitzel och fetaost. Så det borde gå bra...
Har nyss varit och hyrt filmer, det blev 3 stycken Malin filmer. Hahaha ni ser jag sa ju att det skulle bli en Malin dag ;p

//MalinBjörk :)

ont i magen

jag älskar verkligen den här låten! Den är så otroligt fin, fast det är dock en ont i magen låt.




//MalinBjörk :)

en malin dag!

Idag ska jag nog bara ha en Malin dag, ska nog gå ner och hyra några filmer och köpa någon god mat. Sen ska jag bara vara idag..

Skulle egentligen ner till Furuvik, jag har den årliga ritualen med min kusin och morbror. Men dom tyckte det var var för fult väder så jag lovade att följa med imorgon om det var bättre väder då. Vad gör man inte för sina älskade släktingar :)

//MalinBjörk :)

prat om tvprogram

Vi har disskuterat tvprogram på jobbet, och det är inte många som håller med mig om vad som är bra. Men en sak är säkert, det finns bara ett enda tvprogram som är den ABSOLUT bästa genom tiderna!




//MalinBjörk :)

min första lön

Hmm den blev inte som jag hade tänkt mig, men jag får väl vara glad för det jag får :p Jag har ju lite att leva på iallafall, sen så kommer studiebidraget på måndag också så... :)

//MalinBjörk :)

inte min tur dag idag

Sålde ingenting idag, M tyckte att jag och Linn skulle slå vad om något så vi blev mer peppade. Så vi slog vad om en middag när vi åker till turkiet, självklart förlorade jag så nu är jag en middag fattigare :/ Sen på väg hem så lyckades jag på något sett sparka till en gammal glass burk så hela stor tån var ned smetad med typ kolasås eller något liknande. När jag väl kom hem och skulle tvätta av mig gegget från tån, så satt jag igång dusch grejjen den som sitter fast i badkaret. Men attans så var den inställd på handduschen så det blev vatten över hela mig. Hmm ja det är som sagt inte min dag idag. Och det värsta är att den inte är slut än ....

//MalinBjörk :)

jag har gjort det otänkara

Jag ringde alldeles nyss till hårsalongen inne i stan och bokade en tid om 1 och ½ timme, attans nu är det bara att hoppas att det blir bra också ;)

//MalinBjörk :)

v+v

Nu är det varmt ute, jisses. Ska ner en snabbis till Valbo, vet inte dock inte om det finns några pengar att spendera. Men något litet kan man säkert köpa :)

//MalinBjörk :)

Åland

Kom hem ifrån Åland idag, det blev en mycket trevlig vistelse. Bättre än vad jag hade förväntat mig :) Jag har dock lite svårt att förstå Finland-Svenska haha men det ordnar sig väl någon gång, jag behöver bara lyssna lite bättre ;)

 

//Malin Björk



emilia jansson är bäst i världen

emilia är bäst helt enkelt...


helgen är snart över men...

...vad gör det nu när det är sommarlov, nu kommer jag ha en två månader lång helg så :)

Kom hem från Hudiksvall för ungefär 1 timme sen kanske, jag hade det väldigt trevligt med min vän men det var lite kallt. Det regnade båda dagarna, men men lite regn har väl aldrig skadat någon.

Ska alldeles strax iväg och jobba, eller rättare sagt jag ska iväg och möta Linn och sen ska vi jobba om typ en och ½ timme. Jag ska titta upp sommarjobb åt min kusi, jag har en känsla att han kan vara för liten. Men eftersom jag är en sån underbar kusin så är det klart jag ska titta upp det iallafall :)

//MalinBjörk :)

studenten avklarad

Det blev en mycket trevlig dag och en jätte trevlig kväll :) Grattis storebror !
   


//MalinBjörk :)


studenten

Idag tar bror min studenten, han blir en stor pojk ;) lägger säkert ut lite bilder senare..
Vissa låtar är lite smått uttjatade kan man ju tycka hahaha, men det är väl bara att lyssna och vara glad antar jag ;P "för vi har bara festen kvar festen kvar festen kvar, för vi har bara festen kvar...."

Och nu har jag sommarlov!! Nu ska det badas, solas och jobba lite också iochförsig haha..

//MalinBjörk :)

midsommar planerna klar

Nu är midsommar planerna klar, det blir Åland i en mysig stuga där någon stans..har ingen aning om vart den ligger, så nu får vi hoppas att det inte blir några ändringar.

Ska jobba extra idag, ska ner och möta Linn på tågstationen om ca 1 timme. Idag är jag taggad, nu jävlar ska det säljas ;P

//MalinBjörk :)

ja just det, nya planer på gång

Nu har jag tänkt det så här. Jag och Linn åker ju till Turkiet den 1 Augusti, så då åker vi upp till Stockholm den 28 eller 29 juli och då på Tisdagen så går vi på allsång på skansen. Och förhoppningsvis kan vi stanna kvar i stockholm hos hennes faster tills vi ska åka iväg, det känns ju lite onödigt att åka hem hit igen när det bara är någon dag emellan ;) En ganska smart plan enligt mig, haha. Men Michael Bolton kommer dit och jag skulle gärna vilja se honom och dessutom så är det ju väldigt mysigt med allsång på skansen, och någongång måste man faktiskt åka dit och se det.

       

//MalinBjörk :)

de flestas liv blir lite lite enklare

Nu har jag sökt efter studiebidrag på google, och vi får hela studiebidraget i juni ;)

//MalinBjörk :)

midsommar diskuteras

Som det ser ut just nu, så ser det ut som om det kommer att bli en mycket trevlig midsommar.

Jisses vad det har regnat idag, under den värsta tiden cyklade jag hem från stan. Det var hmm blött.

//MalinBjörk :)

lediga från skolan när det egentligen ska vara sommarlov

Är ledig idag från skolan, men med tanke på att det är 11 juni kan man ju tycka att man borde ha sommarlov. Men men jag får väl nöja mig med att vara ledig idag då :p

Jobbade igår, gick ootroligt kasst sålde inte en enda. Men men det kan väl inte alltid gå bra :)

Ska åka och titta på en cykel idag, jag har väldigt höga förhoppningar på den. Så nu hoppas hoppas vi på att dn blir min nya vän ;P

//MalinBjörk :)


egentligen får man skylla sig själv.

Jag har bränt mig och ont gör det, ryggen är död eller så har den tagit semester. Men jag börjar förstå hur Emilia har det varje sommar. Men man får väl skylla sig själv om man inte har nå solskyddsfaktor på sig..

Igår gick det bra på jobbet, så det känns lite bättre nu :p

Började 8.30 imorse i skolan vi skrev en utvärdering sen fick vi glass sen var det bara att gå hem, ganska bekvämt kan man ju tycka :)

//MalinBjörk :)

+30

Jag läste tidningen imorse och där stod det en mycket underbar sak. Det ska bli 30+ i helgen :D Ska iväg till den mysiga lilla staden imorgon. Vissa människor vet inte ens att jag ikommer så jag ska överaska lite :P haha

//MalinBjörk :)

RSS 2.0