engelska och mikaaa

Sitter inne på biblioteket i skolan och har nyss skrivit klart mitt engelskaarbete om Mikaa. Jag tror att det blev väldigt bra, fick ihop ungefär två sidor. Så det får duga :P och håll tummarna idag för att det ska gå bra när jag och M ska redovisa ett annat engelskaarbete inför klassen ..

Ikväll ska jag träffa E, J och S mycket trevligt, det ska grillas. Så vi får hoppas det blir fint väder :)

//MalinBjörk :)

idag har det hänt mycket

Jaha såhär har jag spenderat denna dag, varit i skolan inne i restaurangen och lagat mat hela dagen, hem och satt ute och solade ett tag. Sen vidare till frisören, han var både ruskigt snygg och väldigt trevlig :) sen ut och springa med Emilia och hem till henne för att slinga håret och har nu blivit den vanliga gamla Malin igen. Det är lite ovanligt för tillfälligt men jag vänjer mig snart :P

//MalinBjörk :)

sommaren är närmare än du tror

Idag har det varit en otroligt fin dag, var nyss ute på en promenad med min bror. Gick förbi Emilia där jag är nu, fick ett väldigt fint välkomnande - vad fan gör du här?! hmm känner mig omtyckt ..

Bokade tid idag för att klippa mig, nere vid bomhus centrum. Något nytt ställe som har öppnat precis vid mat öppet, imorgon klockan 16.00 blev det. Vet inte precis hur jag ska hinna dit men det ordnar sig säkert, jag gillar inte att klippa mig men förhoppningsvis blir det bra. :)

//MalinBjörk :)

fall out boy's dvd

Kikar runt lite här på bloggen, och Emilia och Jess tittar på E:s Fall out boy dvd som kom idag och den var mycket efterlängtad :p

//MalinBjörk :)

gamla goda vänner..

Sitter här nu hemma hos Emilia med henne och Jess, mycket trevligt :d det var ju ett bra tag sen sist så.




//MalinBjörk :)

flickorna

Ikväll ska jag träffa flickorna, det ska bli mycket trevligt

//MalinBjörk :)

jobbar som en gud

jag kan meddela med stolthet att jag bara har 5 uppgifter kvar att göra ;)

//MalinBjörk :)

sitter återigen på datorkunskapen

Jaha nu säger gubben att vi får sluta om vi är klar med kapitel 19, det var ju roligt. För dom som har kommit så långt, själv sitter jag här och har cirka 10-15 uppgifter innan jag är klar. yeeh roligt för mig, och då skulle man ju kunna undra varför jag sitter och skriver här istället för att jobba klart så fort som möjligt med allt. Det vet jag ärligt inte ens själv varför jag gör..hmm borde väl jobba lite

//MalinBjörk :)

träningsvärk är sorgligt

Var ute och joggade med Emilia och hennes mor igår, och idag värker det. Sorgligt men sant..

//MalinBjörk :)

helgen närmar sig sitt slut.

Gårdagen var förvånadsvärt bra, trevligt trevligt :) Dagen har spenderats med mor och sålt bort massa onödigt kraffs på loppis, kan ju behövas nu när vi ska flytta, istället för att dra med sig allt till nästa ställe.

//MalinBjörk :)

Återigen datorkunskap

Jadu datorkunskap är verkligen inget för mig, sitter här nu och försöker komma underfund med hur jag ska göra en bokningslista i liggande format med kolumnbredd 15 och radhöjd 20. hmm jag måste väl fortsätta med dessa underligheter..

//MalinBjörk

jag måste väl ge lite beröm

Ja just det, de har jag glömt bort. Jag måste väl ge Emilia lite beröm för gårdagen, hon offrade sig och fixade 4 st skivor åt mig. Och ja Emilia det var väldigt snällt av dig :)

//MalinBjörk :)

mot solen och få lite färg på sig

nja okej det är väl inte det riktiga solen kanske, ska med Emilia och sola idag efter skolan. Men snart så kommer solen ute det känner jag på mig, snön börjar smälta sakta med säkert. Snart så

//MalinBjörk :)

man får rysningar


Franska revolutionen

Sitter här nu hos min vän och ska precis förhöra henne på franska samt amerikanska revolutionen, trevligt trevligt.

//MalinBjörk :)

den duktiga skoleleven uppdaterar bloggen ;)

Sitter uppe på biblioteket i skolan, har nyss haft idrott.
Sprang på ett sånt där band inne på gymmet för första gången, det var inte direkt samma sak som att springa ute i skogen men det gick väl ändå. Det blev 4 kilometer på 25 minuter..kampen mot vårruset har börjat hahha ;P

Emilia om du läser min blogg ring mig då :)

//MalinBjörk :)

en ny uppgift

Sitter här nu i skolan och letar information till panic at the disco, vi ska skriva om en grupp eller artist på engelskan.
Fast det känns ju lite onödigt när jag lika gärna kan fråga Emilia lite senare. Hmm det sparar ju en massa tid om inte annat och jag får troligen reda på mer rolig information än var jag hittar här.




//MalinBjörk :)

varför, vad har jag gjort för ont?

Det snöar ute, jag gillar inte snö. Cyklade till skolan idag, det var inte det enklaste men det hade ju kunnat gått värre. haha jaja det går ju inte att göra så mycket åt, jag försöker trösta mig med att det är helt säkert att om två veckor då kommer det verkligen inge mer snö.

//MalinBjörk

träning..

var på jumpa på friskis igår, jisses jag trodde jags kulle dö. Man får tänka på bikinin till sommaren :P
ska ut och springa idag med emilia direkt efter skolan, det blir spännande hur det ska gå. Jag ska springa vårruset i maj och anmäler man 6 personer tillsammans så får man en picknick korg :P

//MAlinBjörk :)

RSS 2.0