jag har kommit hem!

det kändes faktiskt skönt att komma hem, man ska inte dela en etta med någon. det är något jag inte rekomenderar, man behöver ha sitt eget utrymme.

men det kändes jätte tråkigt att gå ifrån riche, jag har trivts jätte bra där och hoppas jag får komma tillbaka dit någon gång.

men nu är det bara att ladda till studentveckan! nu på måndag har vi avslutningsmiddag, som ettorna ska göra åt oss. sen sätter studentveckan igång nästa söndag :)

nu är det väldigt väldigt nära tills turkiet, oj vad hemlängtan jag kommer att få! men det är väl bara att vänja sig, jag har ju mina sista 3 veckor hemma framför mig nu. så nu ska ja försöka passa på att njuta så mycket som möjligt.

nej nu ska jag iväg till grillen, var ett tag sen man var där nu. men extra pengar behövs alltid, och det kan vara skönt att få ihop lite extra innan man åker.

kvällen igår tillbringades hemma hos Emilia, med tacos, glass och film. sen tog vi en lite biltur ut till vårvik och bönan. super trevlig kväll :)
//MKB

sjuk och ensam i stockholm, stackars mig..

okej kanske inte är helt ensam, bor ju faktiskt med adam och david också. men jag får ingen medömkan som jag vill ha när jag mår så här, då vill man ha mamma där som kommer springade med glass eller annat, eller bara sitter bredvid en och tycker synd om en. ja precis så vill jag ha det och har alltid velat det.

okej jag kanske är en barnrumpa som tycker så, men jag är ju faktiskt otroligt snäll mot andra som blir sjuk i min närhet. det är skönt att känna att någon bryr sig vid sånna tiderpunkter. har inte sovit sen 4 i natt, har nyss tryckt i mig 2 alvedon och 1 ipren och nu börjar fryssenheten gå över till svettningar. myspys.

nej nu måste jag få tag på någon på riche, har skickat ett sms till leif att han skulle ringa när han vaknar. annars får väl jag höra av mig om ett tag, vågar inte riktigt ringa 7 på morgon. det är sånt man kan bli mördad för.

måste bli frisk till imorgon, då är det sista dagen på praktiken. kan ju inte ligga hemma då. så nu kör vi på te, alvedon och sova så blir det nog bra fortare än man tror.

//MKB

sista dagarna rullar på

känns otroligt konstigt att det bara är 3 dagar kvar nu, men får passa på att njuta så mycket jag kan av dom. sen blir det hem och köra igång inför studentveckan!
och det är bara 3 veckor kvar till jag åker till turkiet, så om 3 veckor så kommer vi inte ses på några månader. kommer jag få hemlängan? oo ja, men det får man hantera då.
på lördag ska jag förhoppniingsvis träffa världens bästa Emilia.
nej nu måste jag nog börja promenera om jag hade tänkt att komma fram till jobbet idag vill säga haha.
//MKB

jaha och då ska man tillbaka igen

det är inte så att jag inte trivs i stockholm, det är bara att det var väldigt skönt att vara hemma igen.

var hos Farmor igår och träffade kusinerna och fabror och faster, det var läskigt längesen jag träffade dom. sen att jag har svårt att inte behandla 9 åringen (kan han vara så stor) som en liten bebis, men igår fick jag faktiskt det. fick krama och pussa på honom utan gnäll hahah

//MKB

jävligt dumt gjort var det

jaha nu sitter man här halv ett på natten och kan inte sova, och ska upp 7 imorgon bitti. och vems fel är inte det, om inte mitt eget. jag visste nästan till hundra procent att jag skulle bli såhär, så då kan man ju fråga varför man gör något som man vet att man kommer må dåligt över.

//MKB

hemma en snabbis!

vem trodde att jag skulle uppskatta att komma hem på det här sättet? det är mysigt och skönt att vara hemma, men åker tillbaka redan på tisdag eller om det var onsdag morgon.

på lördag är det bal, så blev provsminkning hos Elina igår :)

jag älskar luten som är ute nu! nu är det inte långt kvar till bal, student och turkiet

//MKB

varsegod

släng skit på mig hur mycket du vill, jag kommer säkert böla ett tag och ta åt mig för att jag  hatar att ta kritik och inget gör mig mer arg som att få kritik för något som jag vet att jag inte gör fel. men du kommer inte hindra mig från att gör ett bra jobb för det, för jag vet att du gör det enbart av en enda anledning och det är inte rätt anledning.
david orkar tydligen inte göra mat åt Adam tills han kommer och jag misslyckas ju varje gång jag ger mig på att göra en maträtt nu för tiden, så det får väl bli något enkelt idag så kan man gör något bättre imorgon och då får adam själv helt enkelt hjälpa till haha
//MKB

första kvällen avklarad!

det var väldigt lite gäster men jag trivdes med miljön på kvällen, så med mer att göra kan det nog inte bli bättre :p

jag har beslut ångest om jag vill bo i stockholm eller inte. jag hatar märkvärdigheten här, men trivs ändå. haha jaa jag får väl testa och trivs jag inte så är det ju faktiskt bara att flytta vidare :)

//MKB

roliga kvällar gör mig urfattig

vi började igår efter jobbet med en picknick ute på djurgården, med pastasallad, jordgubbar och baugette. och vi hittade ett lite ställe vid vattnet där vi kunde lägga vinet och cidern på kylning, och solen var mitt oovanför oss. det hade nog inte kunnat blivit mysigare.
sen tog vi bussen till någon uteservering som låg på en brygga där omkring, sen åkte vi vidare till grodans uteservering. men gick vidare till fridays, men kände att vi behövde bli mer peppade så då hamnade vi på utecompaniet, sen skulle vi in på hells men det var HELT tomt där. vi får väl skylla på att ingen av oss är från stockholm från början, att man tydligen inte går dit den tiden haha. så då hittade vi ett ställe med karoke och grejer, sjukt jäkla rooligt. sen när tiden var som den skulle gick vi tillbaka till hells, det blev en lyckad natt!

men ärligt, är man i 40 års åldern så raggar man inte på 19 åringar. man gör det bara inte, men det är väl så dom gör här haha. jag kunde inte sluta skratta, det var som att min egen pappa skulle hållt på så.

en super trevlig kille kom fram till mig och sluddrade fram
kille: jag är snyggare än dig, jag kan få någon snyggare.

haha det var ju bra att veta, hade jag sagt något till honom ens xd
nä men det kändes skönt att han informerade mig om det ;p

//MKB

nu är det bara att köra på!

nu är resan till Alanya bokad och betald! 19 juni sticker jag ifrån Sverige, ser får vi väl se när vi syns igen ;)
ikväll/eftermiddag, blir det myspys med mat och lite dricka i någon park med Sandra och Carro. så vi får hoppas att det fina vädret håller i sig.
nu ska jag väl ta och göra mig klar, sen iväg till riche. det blir mitt första kvällspass på torsdag så det kan ju blir intressant :)
//MKB

stockholmare nej tack!

hej! har varit jätte dålig på att uppdatera sen jag kom hit till stockholm, vi fick inge internet i lägenheten och är för snål och för lat för att gå till internetcafeet ofta.

men jag har det så bra jag hade kunnat! det går super på Riche, alla jag jobbar med att trevliga och en aning knasiga. har fått severat en hel del kändisar från oliver the paris (om ni kom ihåg honom från big brother) till mats sundin, bröderna schulman och carolina gynning, även Adam allsing och toni irving har varit där på besök och javisst som den norrlänning jag nu är så har jag blivit fnittrig och otroligt nervös när jag skulle gå fram till dom eller om jag skulle råka göra några fel, men det har gått så bra så :)

ja stockholmare då? dom är ju inte sådär överdrivet trevliga om man möter någon i tvättstugan (då kan det ju bli lite småprat och sånt, men inte här inte) eller om man behöver hjälp att hitta vägen någonstans, ja lite skillnad är det allt. och jag har nog aldrig känt mig som så mycket norrlänning som jag gör nu. tex strips säger man tydligen inte här, utan då ska det vara pommes eller pompa, och man säger inte potatis utan plugg. jag var ut en kväll med Sandra en tjej från riche och hennes kompis, och på hells kitchen står mann tydlilgen inte i kö och sen betalar och går in som på en för mig normal krog, nej där är det bara att trycka sig fram och få vakten att lägga märke till en och förhoppningsvis släppa in en. så ja jag har en del att lära haha, och innan jag är färdig ska jag ha fått stockholmarna en aning trevligare ;)

vi hade Davids mamma på besök igår, blev en heldag på stan, sen middag på Grill (vem hade kunnat tro att man kan få korv med bröd serverat med klass) och senare myskväll hemma i lägenheten.

idag har vi slappat hela dagen, david till sitt älskade tv spel som har nu har fått hit och jag till lite allt möjligt, men datorn (nu när vi äntligen har fått internet) kikat på lite olika klipp och avsnitt av det man har missat på tv:n. vi har ju bara lite få kanaler här, 1,2,4, öppna kanalen, comhem kanalen och tv somalia haha.

ikväll blir det tacos och någon bra film och på fredag kommer Adam hit från London!

//MKB

RSS 2.0