en helt vanlig lördag

Denna Lördag har jag tillbringat med mina vänner, dagen började med att vi gick till affären, sen ut och sparka lite boll och nu sitter vi här jag och Jess med en varsin dator och Emilia sitter och fyller i några papper som hon ska skicka till USA. Så ser en helt vanlig lördag ut för oss, haha..ungefär

//MalinBjörk :)

ojoj nu börjar det att närma sig

Nu är resan betald och klar! Så nu är det bara att vänta tills vi ska åka :) Det ska bli så snuskigt roligt att åka tillbaka dit, vi har ju bara längtat i 3 år så ;)

image23

//MalinBjörk :)

tröst äter...

Telefonförsäljning är ett väldigt jobbigt arbete ska jag tala om för dig, jag kan inte förstå hur folk kan vara så elaka som dom är mot en. Så just nu sitter jag och tröst äter, tackvare att dom är som dom är mot en. och då menar jag verkligen elaka också.

//MalinBjörk :)


tal!

Om ca 1 timme står jag inför klassen och håller ett tal om Malta, jag tror och hoppas att det kommer gå bra. För nu har jag läst talet så många gånger så det borde gå bra :p men håll tummarna iallafall ;)

Idag ska jag tvätta, jag lyckades övertala M om att hjälpa mig. Om hon skulle hjälpa mig å lovade jag henne att hon skulle få vårrullar som tack hahhaha, och hon tycker faktiskt det är gott så det var ju trevligt. Vi är 2 på denna planet som tycker det är gott :P

//Malinbjörk :)

dagens skämt: mike tyson

Hahaha aldrig hade jag kunnat tro att tystnad skulle kunna vara så roligt. Sitter och tittar på High Chaparall (jag inte riktigt stava till det) Filip och Fredrik gör verkligen allt för att få honom att skratta eller åtminstonde prata, men han sitter där och tittar ut i tomma intet och säger :höö eller hmm. Hahaha jisses säger jag bara.



//MalinBjörk :)

en bra start på dagen

Vaknade vid 10, vi satt på balkongen och åt frukost. Sen blev det lite ansiktsmask och skrubbningar och liknande. En ganska bra start på en söndag...

//MalinBjörk  :)

dima bilan

Sverige kom på 21:a plats, det var ju ganska kasst kan man ju tycka. Men det var roligt att Dima Bilan vann, jag gillar honom. Han var bra sist han var med också. Vilket år var det? typ 2006 eller nått men "never let you go"
Men ja det känns lite som om Sverige är körd i Eurovision song contest , det spelar inte så stor roll vem vi skickar dit.

//MalinBjörk :)


redo för resten av veckan

Var och handlade idag för resten av veckan, det var inte det lättaste att cykla hem med all den maten.  Men det gick jag var inte ens nära på att ramla, ganska stolt måste jag erkänna ;P

Har också städat och bakat bröd idag, hmm brödet hade kunnat blivit värre så jag ska inte klaga. Sen har Linn cokså kommit, vi var ute på en väldigt jobbig promenad. Eller okej den var inte jobbig på det sättet men jag var bara inte sugen på att promenera. Ska nu börja med maten, dagens mat blev hemmagjord pizza.

Senare blir det också eurovision song contest hejja danmark säger jag ;D

//MalinBjörk :)

Dagens dos av yoghurt är klar

Har preics ätit frukost, det var ett tag sen man sov så här länge.

Om ett tag sen jag iväg och titta på en cykel, så vad vet jag om denna charmerande lilla cykel. Den är hallonröd och man sitter helt rakt när man håller i styret. Så vi får väl se om det blir min nye bäste vän ;)

Vid klockan 16 så kommer min käre vän hit också, trevligt trevligt:)

//MalinBjörk :)

attans

Hmm det finns inget annat ord för det.. Attans!

//MalinBjörk :)

powerpoint

Jag hatar powerpoint, jag fattar ingenting. sitter på datorkunskapen just nu. Jag hade tänkt att vi inte skulle jobba något idag, men icke sa nicke...

//MalinBjörk :)

saker som måste göras

Snart är den sista dagen på denna vecka också slut och det är helg igen, mycket trevligt :)
Jag måste ner till stan en snabbis och köpa en födelsedagspresent till min lillbror som fyller 15 år idag, sen skulle jag behöva städa lite hemma hos mamma kanske. Vid halv 5 ska jag vara hemma hos pappa ska äta där idag sen kommer släkten för att gratta .

Imorgon kommer fröken Linn igen, trevligt trevligt. Funderar om jag kanske ska ta och baka bröd imorgon det kan ju alltid vara gott :P

//MalinBjörk :)

nej nu är det slut med det

Jag ska inte springa i trappen nå mera, flög i trappen alldeles nyss när jag kom från jobbet och det är inte särskilt bekvämt att ramla i en stentrappa. Det är andra gången på 3 dagar. Så nu är det slut med det.

Måste säga att jag var väldigt duktig idag, sålde 5 stycken abbonemang :) Vi får ta en sak för varje såld. haha dom hade inte så mycket saker att välja på så det blev 2 tandborstar, 2 tandkrämstuber och ett tandborstfodral :P hahah så nu har jag laddat upp..

//MalinBjörk :)

Ensam hemma

Har preics kommit hem från skolan, hade alldeles nyss excelprov. Det var förvånadsvärt svårt, så vi kan ju hoppas att jag får godkänt på det..
Jag kan lova att jag och Marlene var faantastiska idag på orienteringen, nu är jag redo för mvg nivån nästa år ;)

Ska börja med middagen snart, sen ska jag iväg och jobba igen. Det är inte så trevligt att vara själv hemma som jag tyckte ett tag. Mamma är utomlands i en vecka till eller en vecka och 2 dagar om vi ska vara exakt. Och jag måste boka en tvätt tid, sätta igång diskmaskinen, städa, åka och handla m.m och när jag ska hinna allt det där har jag ingen aning om, men det ordnar sig säkert :)

//MalinBjörk :)

tycker inte om det här

Är hemma nu en snabbis och slänger i mig något att äta och för att byta om, ska iväg och orientera. Jag hatar verkligen det, och jag har ingen aning om när vi börjar heller men jag kommer säkert dit i tid.

//MalinBjörk :)

dumt men sant

Något som jag tycker är jobbigt är när folk påpekar mitt utseende, och då kan det vara nått snällt dom säger. och då kan det ändå vara en utav mina bästa kompisar.Jag tycker det är jobbigt ändå jag vet aldrig vad jag ska säga, blir nervös och börjar mest fnysa bort det. Men så är det väl fler som är antar jag..Men hur får man bort det? man måste ju kunna ta emot en komplimang...

//MainBjörk :)

2 stycken tal

Nu har jag 2 tal klara, ett om Turkiet och ett om Malta. Ska ringa till Linn om ca 20 minuter och läsa upp båda så får vi se vilket det blir. Men inte visste jag att det skulle vara så lätt att skriva om, jag behövde inte ens t'nka igenom vad jag skulle skriva det bara kom. Men det är ju det lilla problemet det låter inge bra när jag säger det högt, det är mer som en uppsats kanske. Men men får ju hjälp snart så :)

// MalinBjörk :)

en mycket trevlig timme

Vi fick sluta två timmar innan vi egentligen skulle så den närmaste timme kommer bli mycket trevlig, jag ska skriva ett tal till skolan, titta på en dvd som min käre vän så snällt lånade åt mig på musikbiblioteket och allt detta med en stor skål med vattenmelon. mmhm :)

//MalinBjörk :)

regnet det bara öser ner

Nu vill vi ha sommar och sol, just nu om man tittar ut på himlen så ser det mörkt ut.

//MalinBjörk :)

stand by me

Var hovmästare idag i skolan, det gick väl hyffsat. Tror jag börjar få ordning på alla tallrikar och liknande :P Fick VG på serveringsprovet förresten.

Har nyss varit och handlat, och dagens middag blev schnitzel (jisses jag kan verkligen inte stava till det) med ris, det är nog första gången jag gör det hemma istället för att köpa färdigpanerade.

//MalinBjörk :)

nu är denna dag också slut

Kom hem för ett litet tag sen, det hade ju kunnat gått bättre. Sålde en idag, men det är ju alltid lite pengar :)

//Malinbjörk :)

dagens middag

Dagens middag blev spagetti och fiskpinnar, och ja jag kan tänka mig att ni tycker att det låter äckligt. Men smaka det innan ni säger nått, jag älskar det :P

//MalinBjörk :)


mat?

Nu är den stora frågan för dagen. Vad ska jag äta? känns som om det blir spagetti, vet inte riktigt än. Får väl gå igenom kylskåpet och se vad jag kan få ihop.

//MalinBjörk :)

servering till 3:orna

Har precis kommit hem, det gick ganska bra måste jag säga. Det hade ju kunnat gått värre..

Jaha nu måste jag äta snart, även fast jag inte är nå hungrig. Men jag klarar mig inte utan mat till klockan 21.00 så det är väl bara att äta.
Jag hade tänkt att handla idag också, men jag tror inte jag hinner det. Börjar klockan 17 så det får jag nog göra imorgon.. 

//MalinBjörk :)

nervös, så otroligt nervös

Jaha nu är det Måndag och vi ska servera en 3 rätters middag till 3:orna, jag gillar inte att servera och jag gillar absolut inte att vara nervös...

Det gick hyffsat på jobbet igår, jag pratade med en man som ville ha abbonemanget det jag berättade om , men han sa nej ändå.En otroligt vrång människa. I 24 minuter pratade vi sen la han på i örat på mig, seriöst efter 24 minuter....

//MalinBjörk :)

Den normala temperaturen kommer tillbaka.

Nu börjar det blir lite normalt ute igen, enligt tidningen ska det blir 10-15 grader. Så det är hyffsat med tanke på att det snöade i Bollnäs igår. Och det kan jag säga att det var hårt för mitt stackars hjärta, snö i maj vad är det för stil.

Idag ska jag jobba igen, ser fram emot det. Och det blir första dagen för Linn, så det ska bli roligt att se hur det går för henne .. :)

Ska ner på stan med Linn nu och träffa H, stackarn är inte medveten om att han endast ska få gå i affärer med oss hela dagen ;)

//MalinBjörk :)

ja just det!

Jag lyckades sälja 4 varor igår :) jisses vad stolt jag blev över mig själv...

//MalinBjörk :)

jag är absolut ingen agressiv människa men..

..ibland kan man få bli lite irriterad, man kan ju åtminstonde svara i telefonen. Eller okej jag är väl kanske en ganska agressiv människa, men jag hade kunnat varit värre.

//MalinBjörk :)

stressig dag

Idag kommer det bli stressigt. När jag slutar ska jag hem till mamma sen vidare ner på stan och köpa mat till linn, sen vidare ner och möta henne vid tåget, sen hem och äta och vidare till jobbet. Är fortfarande hes, så det blir ju intressant hur det ska gå att sitta och prata i telefonen i 4 timmar, mendet funkar säkert :)

//MalinBjörk :)


Grey's anatomy

Kvällen spenderas hos Emilia, som är sjuk dessutom. Vad gör man inte för att slippa titta på grey's ensam, haha.

Imorgon blir det den 4 arbetsdagen för denna vecka, och jag sålde min första vara i tisdags. jisses vad stolt jag var efteråt :)

//MalinBjörk :)

våren tar fram kärleken

Här sitter jag nu och är kär, jadu och det värsta är att jag inte har någon att vara kär i.  Jag tror att dem flesta känner sig lite små kära nu när sommaren börjar närma sig :P

//MalinBjörk :)

17år och kommit in i målbrottet

Halsen har tagit semester, så för tillfälligt låter det som om jag har kommit in i målbrottet. Men jag dricker te med honung i och pimplar i mig halstabletter, så det blir nog bra snart. Känns som om jag kanske inte ska vara med på idrotten imorgon, får se hur jag gör.

Behöver ett par byxor snabbt, kanske handlar ett par idag.dem enda långbyxor jag har för tillfälligt är mjukisbyxor och möjligtvis ett par förstora jeans, och jag kan inte gå omkring i mjukisbyxor varje dag tills det blir varmt ute.

//MalinBjörk :)

livet hade kunnat varit bättre

Mår inte sådär skit bra just nu, men det är väl bara att bita ihop och pimpla i sig alvedon. Sitter på skolan nu ska snart ha nationellaprov i matte, så vi får se hur det går.

Hade tänkt att åka och jobba efter provet, ska ringa och se om det går bra. Jag har dock inte lyckas sålt någonting än, men det kommer ;P

I helgen ska jag fara till Bollnäs, hmm jadu det blir intressant. Det är fröken Linn som har öppat sin stora mun och stolt är hon över sig själv också. Hmm jag har aldrig påstått att den människan föddes normal :P

//MalinBjörk :)

sommaren har kommit för att stanna.

Nu är det sommar, och den invigs alltid på samma sätt eller har gjort det i 4 år iallafall :)


//MalinBjörk :)

if i could turn back time

Idag hade vi dom sista musikredovisningarna på engelskan, tre låtar som jag älskade hmm trevligt trevligt. Så ska nog ladda hem dom när jag kommer hem :)
och kursen gick föresten jätte bra, ska börja jobba redan på söndag. Så vi får hoppas att det går bra :)

//MalinBjörk :)


och det bara fortsätter.

Idag hade vi nationellaprov i matte A, det bara fortsätter. Jag trodde inte man hade det i 1:an, men jag tänkte inte på att kurserna tar slut lite fortare än på högstadiet. Jag gillar inte nationella eller prov för huvudtaget, min lilla hjärna krymper ännu mer när jag sitter där med pappret framför mig.

//MalinBjörk :)

posetiv inställning

Jag vaknade imorse med en posetiv inställning, ganska konstigt med tanke på att jag sov för lite, har mensvärk och försov mig. Men det gjorde jag iallafall, och jag kom underfund med att dessa människor inte ska få förstöra mina betyg och mina sista år i skolan och dom är inte bättre än mig fast dom kanske tror det, dom gör minst lika mycket fel som mig. Så idag varje gång jag skulle bli lite irriterad så skulle jag bara ta ett djupt andetag och fortsätta med det jag höll på med. Men det gick bara 5 minuter innan dom gjorde mej riktigt arg, men L tog tag i mig och lugnade ner mig, sen har resten av dagen gått hyffsat, så jag får fortsätta såhär tills jag helt kan koppla bort allt dom säger. 2-3 personer ska inte få förstöra hela min skolgång punkt slut.

//MalinBjörk :)

blir det bättre?

Satt kvar och pratade med en utav mina lärare idag när vi hade slutat, jag trivs inte i klassen och det beror absolut inte på hela klassen. Jag kan tycka att det är ganska så sjukt att några personer kan göra så att flera stycken seriöst har funderat på att byta linje och att vissa inte ens vågar säga vad dom tycker längre. Det gör mig både arg och ledsen, men på ett sätt så känns det ändå lite bättre (missförstå mig rätt) att det är fler än jag som bli nedtryckt av dessa människor. Men min lärare tror att det tar lite längre tid för vissa att mogna och att det brukar bli skillnad efter sommarlovet så vi får hoppas med det. För att gå 3 år med dessa människor vet jag inte om jag vill eller orkar.

Det blev en liten cykeltur med min vän Emilia idag, mycket trevligt :) skönt att träffa dom gamla goda vännerna, som man vet vart man har.



//MalinBjörk :)

sommarjobb

Jag har sovit väldigt mycket i helgen, jisses vad trött en människa kan vara.
Och jag har också skaffat mig ett sommar/extra jobb på ringbolaget, vi får se hur det går. Jag tycker om att prata i telefonen så det är ju posetivt :P och det ju pengar och det behövs alltid. Men det ska nog gå bra. Jag ska bli en sån som alla hatar ;) haha, ska på en kurs nu på torsdag, vi får se om jag ens hittar dit...

//MalinBjörk :)

onsdag, torsdag och fredag

Sista April var mycket trevlig. Gårdagen spenderades hemma med mamma och satt upp en massa gardiner och liknande, så nu börjar lägenheten närma sig en normal skepnad.
Och denna dag har spenderats på följande vis: mötte Linn vid tåget, lämnade Linn på stan, träffade Emilia på stan, åt lunch på subway, köpte en kofta, fritidskort och ett par örhängen, sitter nu hemma hos Emilia och ska ner till Linn på stan om nja nån timme. och kvällen blir med Linn, får se vad vi hittar på.

//MalinBjörk :)

RSS 2.0