är det vinter varje år? verkligen!?

jag kollar ut och ser att det är kolsvart ute när vi sitter på jobbet
jag: men seriöst kolla ut..
kevin: jag vet fan dags att börja gå till psykolog nu
tessan:ska du börja ta tag i vinterdepritionen redan?
kevin: jafan man börjar bli van det är ju vinter varje år.


1 minut i min ensamhet

jag är trött. ovanligt va?

slutar om mindre än två timmar, så får vi se vad kvällen bjuder på. men mysmiddag ska det bli iallafall ;)

helgen har varit händelserik kan man säga, hänt mycket saker både på gott och ont.

its something in your voice thats makes my heart beats fast.

firmafest woop woop

slutar om en timme och då är det bara att ta sig hem och göra sig iordning och få i sig lite kompisdricka, så man kommer upp på benen igen. det här med att inte sova är ju en otroligt överskattad grej. har suttit och stirrat på samma fläck på datorn i stortsätt hela dagen och gått ut då och då för lite luft så man vaknar till liv igen och inte somnar på skrivbordet här.


rubriklös.

trött. ovanligt? gillar inte mornar.
börjar om 1 minut igen. hej.

jag ska berätta en hemlighet för er

jag är trött, trött, trött och sen är jag ganska trött.

if i could i whould sleep forever

gud jag är så trött! imorse när klockan ringde hade jag kunnat gjort vad som helst och bokstavligttalat vad som helst för att få sova mer.

inatt blev det hemrullande med en dyng dyng Rebecca, haha jisses nån hade ju haft en hemskt händelserikkväll.

börjar jobba om exakt 1 minut

i just wanna lay in my bed all day

sitter på jobbet, rasten är slut om en 10 min. sen är det bara att sätta igång igen.

helt sjukt vad fort veckorna går, det är torsdag redan imorgon och jag tyckte nyss veckan startade!

ska nog hem till pappa och e-l en snabbis idag, halvbror min fyller år. så man borde nog ta sig dit.

jag tror jag börjar bli en aning förtjust i dig..hm ja det kan nog vara rätt ord. förtjust. intresserad. nånting sånt, medtanke på dessa slags man har varit inblandad med, så är jag livrädd. bokstavligt talat livrädd.

happy to be loved

Jag fortsätter mitt liv som vuxen! det är lördag och jag vaknar vid 8 och är pigg och utvilad, underbart! haha :)
börjar jobb på stadshuset klockan 15, så jag kan ändå ligga och slappa halva dagen, och imorgon är det obligatorisk närvaro i min säng här på styrman, för en hel dag av tjockisbeteende. jobbar man 6 av 7 dagar får man göra så :)

vissa stunder kommer jag på mig själv med att känna mig så ruskigt lycklig, och resten antar jag att det bara är rädsla. så för studen kopplar i bort herr rädslan och fokuserar bara på att livet är hyffsat bra ändå!


imagine all the people living for today
nothing to kill or die for
u may say i'm a dreamer but i'm not the only one
i hope some day u will join us

i like the way..

Har nyss satt in hörlurarna i öronen, musiken går på högsta volym och det är turkiets spelningslista från förra året som går i varv.
har en kvartsrast och behöver lugna nerverna och det ska dessa låtar hjälpa mig med hade jag tänkt.

Jag hade alltid pratat mycket, det kan vara från nått otroligt viktigt och betydelsefullt till att jag kan sitta och prata om att mattan på golvet är grå. men om det är något jag kan så är det att prata, sen är frågan varför inte jobbet går som det borde. jag tjattrar med kunderna till jag inte ens märker att munnen pratar längre efter vissa samtal skulle jag inte ens kunna återberätta vad jag har sagt och ändå så går DET INTE och jag blir galen, GALEN!

sen kanske det inte hjälper att det är tjejen med det värsta humöret i sverige som sitter här, men jag har ändå kommit en bit på vägen. hade det här varit 2 år sedan hade jag kastat grejerna åt helvete och suttit och gråtit någonstans nu nöjer jag mig med att sitta och sura under kvartsrasten, med musik i öronen. för att sen ta tag i det igen efter rasten.


humörsvägningar är min grej och jag lär mig att behärska dom.

om jag ska vakna ska alla andra vakna ;)

jag är ju så hemskt fantastiskt ja! på 30 minuter lyckades jag: vakna, duscha, raka benen, sminka mig, fixa håret, steka ägg, hyvla ost(tillägga att osthyveln inte riktigt funkar så det tar sin tid), bräna mackor så brandlarmet gick, göra nya mackor, klä på mig och packa så jag är redo för resten av dagen. men jodu jag kan ja! ;)

bruuusch vad händer lan?

hahaha herregud vilka samtalsämnen! vad ska man säga, ja man kanske har gjort en del sjuka saker i sina dagar och det mesta kanske det inte direkt har varit svenskar inblandade i. men roligt har vi haft!
det är firmafest nästa vecka och av någon anledning är dom orolig för vad som kommer komma ur min mun efter lite alkohol, förstår inte varför. tänk om dom skulle vara en timme hemma hos oss på styrman och höra oss prata haha!

halva dagen kvar sen blir det hem till Virre en snabbis och se hur hon har fått det, imorgon blir det jobb fram till 17 sen direkt till Inter för jobb där och på lördag från 15 till någongång på natten på stadshuset. men jodu nu jobbas det! förhoppninsgvis blir det så att man känner att det är värt det när man får lönen nästa månad. :)

if u wait for me
then i'll come for u
although  i've travelled far i always hold a place for u in my heart...
if u think of me
if u miss me once in awhile
then i'll return to u
your touch your kiss your warm embrace i'll find my way back to u
if u'll be waiting..

man får ändra sina åsikter ibland ;)

Vaknade upp 06.50 imorse och insåg att rebecca ännu en gång inte ens gått och lagt sig, men idag vaknade man upp till lagad frukost (rostade mackor, och omelett med färskost och juice) och självklart låg matlådan färdig påsidan haha :) myyssigt
och igår kväll satt vi och skrev inköpslista och liknande och bara skrattade och fjantade oss, efter att vi hade hjälpts åt att städa lägenheten och maten var äten och kläderna var tvättade.
så det här med familjen kollektiv kanske inte är alltför tragiskt ändå eller vad säger ni? ;)


snart syns jag inte längre

jag blir mindre och mindre för varje dag.
jag blir ihåligare och ihåligare för varje dag.
jag får mer och mer panik för varje dag.
och det suger, skulle man ju kunna säga.

Sitter på jobbet och funderar, det är ju tydligen något jag tycker om att göra nu för tiden. less, allmänt less.
jag ska väl också få det liv jag vill ha, som alla andra, men när?

det var the baltic sea som viskade i ditt öra!

men gud vilken rastlös människa jag har varit idag! inte gjort det minsta vettigt. Måndagar borde vara förbjudna.

men om två timmar får man åka hem lalalalala

har suttit och lagt en massa små kommentarer som ingen förstår hela dagen, och suttit och fnittrat för mig själv. ja vad ska man säga, pinsamt men sant jag erkänner! jag tycker att jag själv är rolig! och skrattar ingen annan får jag ju göra det själv då hahah

Hem till kollektivet snart då ;)

vi ska mysa lite till jag och min man

trött.irriterad.så jag och min nya man carlos ska mysa lite till innan dagen sätter igång riktigt.

Världens bästa människa!


Helt ärligt så finns det inte en enda människa som kan få mig att skratta som fidan kan, och som är den som kan få mig att öppna mig när jag absolut inte vill och den som jag vågar säga exakt vad som helst till utan att bli dömd. det värsta som kan komma är ett "haha shit vad du är sjuk". hon är den som vet exakt allt om mig just nu, jag tror verkligen hon vet om exakt allt jag någonsin gjort. tack för att du finns i mitt liv.

god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör!

Sitter på jobbet och systemet funkar inte, så här har vi nu suttit i en timme och pratat haha :)

Blev en hemskt lugn och skön kväll igår, städade och donade, la mig och läste med en massa ljus omkring mig och skön musik i bakrunden. Sen blev det läggdags klockan 23, har absolut varit tröttare än jag var imorse så det var ju skönt.

har dock ingen aning om vad som händer ikväll, om man ska gå ut eller bara hålla sig hemma så man orkar med imorgonkväll.

Kan det inte bara hända något! nu nu nu nu! ge mig lite drama, ge mig vad som helst så tar jag det. det är jobbigt med en massa drama men det är fan jobbigare utan något. att bara gå runt som en zombie och varje dag ser ut som den andra, det är väl inte ett dugg roligt de . :p


a good life?

Jag känner mig instängd och rädd. när jag ser hur jag lever nu och när jag tänker tillbaka på alla saker som man har gjort, alla gånger man gråtit av skratt och gråtit av ilska och gråtit av ångest (ja jag har hemskt trånga tårkanaler) är det de här livet man ska leva nu? ett svensson liv där man jobbar 8-17 sen cyklar hem och gör mat, diskar och tvättar. Kanske tittar lite på tv och sen går och lägger sig. sen kommer helgen när man gör en god middag med sina vänner, kanske går ut en dag och på Söndagen ligger man och dör i soffan och ahr lite ångest för att det är måndag igen.

Jag gick nyss in på bloggen och såg bilderna som jag har på headern, och börja tänka på några händelser. och jag känner den rysande känslan igenom hela kroppen, från tårna upp till huvudet, jag märker att hela munnen dras uppåt och på 2 sekunder har hela hjärnan åkt tillbaka till den tiden. en otroligt skön känsla, en tid där man aldrig vet vad som ska hända, eller vad kvällen/dagen kommer bjuda på..jag måste ruska til mig igen för att komma tillbaka till verkligenheten, och tittar omkring mig och inser att jag sitter på kontoret och inser att jag måste ringa till ett till företag och låta vuxen och förnuftig. när hände det? när gick jag över och blev vuxen och förnuftig?

jag får panik, PANIK! jag måste ha lite spänning i livet annars går det inte! och det här är inte spänning! det här är svensson svensson.

I like big butts an´ I can not lie.

Det här med att äta. jadu.  tydligen så måste min tröga lilla hjärna ha mat klar som bara går att värma när man kommer hem på dagarna. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma in i den normala rytmen som alla andra människor är i, att dagarna bara glider på, att man inte ska behöva gå och tänka hela tiden "är det såhär mitt liv ska vara nu". och att såfort det har gått liiite för lång tid utan mat så är det som om hela livet går under, hemskt frustrerande, medtanke på att man blir ju inte bara en börda för sig själv utan för alla som är runt omkring en också.

snart kommer Sofie över, blir myskväll ikväll :) lite glass på det också kanske? jag har en kolhydratsfrossa ikväll, om ni bara hade sett min middag haha! inte ok!

I feel like I can’t miss
I know u want me to fall
You know you looking at winner

hon bara kommer och kommer och det finns inge slut.

haha! så jävla trött på låten "jag kommer jag kommer jag är nästan där" bra för dig hjärtat! jisses..

jaha sitter på jobbet nu, slutar klockan 17, vidare med bror min och köpa present till K som fyller 55 på Söndag och sen iväg och jobba på Interpool ikväll. var är det vi brukar säga? sova kan man ju göra när man dör.

jävlar du nu är bill och bull i farten igen! så det är bara att hålla er undan, hahahah ;)


who do u think u are? running around and leaving scares..

jaha då var det gjort. men det kommer väl bli bra det här? "she lost me now, and i feel so sorry for her" du kanske ska ta och hålla dig till verkligheten ett tag och inse att ditt fantastiska liv är över? du har förlorat mig, du har förlorat "henne" och du sitter i din håla, utan jobb och framtid och "u feel sorry for me?"

trött tjej sitter på jobbet, somnade runt 3 inatt och gick upp 6. problem yok! säger ju jag då, men lite hjälpmedel kan man alltid göra sig pigg haha.
Dock haft en underbar helg med världens bästa flickor, nu väntar vi bara in världens bästa millan också ;)

du kan göra vad du vill, du måste bara ha viljan tillräckligt mycket först :)



when i grow up, i wanna...

Snart är det dags att sova igen,  men jag trivs jätte bra på jobbet och börjar vänja mig sakta men säkert att gå upp sådär tidigt :p

orkar inte riktigt uppdatera, blir väl bättre i helgen :)

i got a feeling..

Fick precis den skönaste känslan någonsin. satt mig ner i soffan, sjönk bakåt och bara kände att nu finns det inge mer att packa upp! underbart!

trött som en åsna, efter att ha flyttat och jobbat som en idiot, sen kanske det hjälper till litegrann att jag inte är van att jobba från 8 på morgonen haha. men man vänjer sig väl tillslut ;)

jag kan inte skilja på om jag vill va med dig eller bli av med dig

ja men dåså! nu är vi inflyttad i våran fina fina lägenhet :)

vi packar upp och fixar och donar nu kan man iallafall ana att det är en lägenhet haha, men tänker inte lägga upp nå bilder på denf örrän vi är helt klar.

börjar på nya jobbet imorgon, livet rullar på och det känns ganska så mysigt måste jag säga :)

nu är fidan här och blir lite mysmiddag ikväll.och på fredag kommer våra luleeåboor, och gör om sig till geflebor ist! kanske blir det en tripp till furuparken nångång också who knows?

have u ever loved someone so much that it makes u cry?

RSS 2.0