driver ni med mig!

hur kan man döda honom! vad blir greys utan honom, det här är inte det minsta roligt

jag har något att säga igen

Dagen har tillbríngads med mamma på stan, mycket prat, en del shopping och sen fika. ens mammas kloka ord är något att alltid följa..

är nu hemma hos mallan, sitter och kikar på lägenheter i gran canaria. det ser ljust ut.

//MKB

-

vet inte vad jag ska säga.

-

dagen har rullat på, är hemma hos mallan nu. blir massage och idol och kanske lite pluggande
jag behöver något att göra, något att se fram emot. förtillfälligt suger livet


//MKB

-

Förlåt

klart klart klart!

nu är talet till nationellaprovet helt klart! skööönt nu ska jag bara lära mig det haha.

idag hade vi mössprovning, har nu beställt studentmössan :d

//MKB

sånna som vi måste kämpa lite för att komma någonstans

ojoj, talet ska vara klart imorgon och jag har inte börjat än. Elina är nu påväg hit för att hjälpa mig, tror huvudvärken kommer för att jag blir stressad pga skolan. har inte haft ont på hela dagen, på engång när jag tog fram pappren och inte kommer igång med vad jag ska skriva på engång så kom huvudvärken.

jag är inte en pluggmänniska, jag tycker inte om att plugga och har svårt för att lära mig saker. Vilket innebär att jag tycker sånnahär saker är jobbiga.

//MKB


The first step is to realize

ikväll blir det mys hemma hos jess, emilia skulle också komma men hon gick och blev sjuk.

blev en myskväll igår också, haha känns som alla mina kvällarna nu går ut på det. Men vad ska man göra jag gillar sånna kvällar :)

Linn skrev nyss upp sig på väntetid på lägenheter, herrejävlar snart är det dags att veta. och vad vet jag absolut ingenting. vill jag flytta? vart vill jag flytta? känner jag mig redo att sätta mig i lund på engång när jag slutar? vill jag ut och resa? jisses.
//MKB

okej nu har vi fått nivån på malins humor

hon har nyss satt igång austin powers goldmember. nu har hon sagt mini me en 70tal gånger och skrattar som en idiot jag har bara en sak att säga, inga kommentarer.

//MKB


gud vad skönt!

Ringde till glocalnet nu och kollade var mobilräkningen för augusti låg på, medtanke på att vi var utomlands då så räknade jag ut att den skulle ligga på lite över 1000 kronor sen kom jag på att jag hade ringt lite mer än jag har räknat med. Men den låg bara på 700! jisses vad lättat jag är nu.

gick bra i restaurangen idag, kom mycket folk så det rullade på bra :)

måste nu tvätta lite kläder förhand, fick ingen tvätttid förrän på söndag och det börjar bli lite surt med underkläder haha.

//MKB

hjärnan går på högvarv igen

tänker igenom vad vi ska göra, när vad ska in och liknande. Känns som vi har sjukt mycket just nu, men vi har väl allt nu istället för i slutet som alla andra. Eftersom lärarna har vänt på allting för oss, pga att vi är bort en stor del nästa termin. Men men snart går väl allt ihop i huvudet på mig :)

//MKB

aids/hiv

Ska nu skriva mitt tal och det blir om aids, får se om fröken cederström har lust att hjälpa mig. blir otroligt förvirrad just nu.

//MKB

-

jadu.

"det är inte ofta en bil kör in på lektionen"

hahaha det var slut på salar av någon konstig anledning idag när vi skulle ha samhälle, så vi fick ha lektionen utomhus. det var Johan som kläckte ur sig det där när en bil prakerade alldeles bredvid där vi satt x)

dream it. live it. love it.

//MKB

det går fort! det är så det ska vara

Nyttigheterna har hållt på en litet tag nu, inte alls länge. har redan gått ner det jag hade gått upp i cm, det funkar bara man vill.

Blev en riktigt mysig kväll igår, ska med mamma ut och plocka svamp idag, sen blir det träning och sen film och mys igen.

Som det ser ut nu så kan det vara ett jobb på väg! hoppas hoppas hoppas att det går som man vill nu

//MKB

mörker och tända ljus. jajamen!

Nu är det mörkt ute igen, det börjar bli kallt, man måste köpa nya kläder och det är myskvällar varje dag. jag gillar hösten.

beställde lite nya kläder idag, en ny kappa, en skjorta och en lång mysig polotröja till vintern. dock så kommer inte sakerna förrän i november.

Har varit ute och ätit med pappa, e-l och gustav, ska alldeles strax hem till mallan och titta på film och bara ta det lugnt med a.

Imorgon blir det träning, troligtvis om jag inte mår sämre vill säga.

//MKB

-

sprängande huvudvärk, ont i halsen och bara en massa krångel.

kaktusbaktus?

Ringde till hälsovårdcentralen idag, för att kolla upp om provsvaren för salmonella hade kommit. Eftersom jag går en restaurang utbildning så är jag inte så välkommen om jag har det. det var lugnt vilket är väldigt bra, däremot hade jag campylobacter vilket  jag dessutom hade något otroligt svårt att uttala haha.

Fick det av nån kyckling jag åt där nere i turkland, tyckte det var nått konstigt med kycklingen den kvällen. Åt iochförsig kyckling nästan varje kväll men det var en kväll den var mysko och vi har räknat ut att det var den kvällen eller dagen efter jag blev sjuk. men men nu har vi ju iallafall fått svaret på varför jag blev det därnere, sen att det var ett otroligt roligt namn dessutom var ju bara humor hahaha.

Doktorn skulle ringa imorgon och berätta mer om det och prata med mig, Får nu vara hovmästare i restaurangen och dom har förbjudit mig att röra maten och tallrikarna :p Sen skulle tydligen smittskyddsnämnden eller var det heter ringa imorgon till skolan, känns som dom gör det lite väl stort men vad ska man göra.

Krockade med cykeln idag också, satans vad ont det gjorde. men både jag och det andra cyklisten överlevnde vilket var väldigt bra.


Nu börjar träningen flyta på, så det börjar till och med kännas skönt. och nyttigheterna flyter på :)

//MKB

it's been so long that i haven't seen your face

Har nu suttit och skrivit pm:et till talet eller till min lärare på talet kanske man ska säga, det här kan nog bli bra tillslut ändå :)

Om ett litet tag är det idol, nu börjar alla myskvällar framför tv:n igen.

//MKB


skolan vad ska man med den till egentligen?

det här suger. Försöker få fason på mitt tal men det går inte speciellt bra, och jag blir stressad och förbannad. Det här är ingen bra vecka.

//MKB

Grattis E-L på födelsedagen förresten :)


ibland undrar man, men´det betyder inte att man får något svar för det

Ja ibland kommer man in på dom här banorna, man vad ska man göra?

Vad vill man ha utav livet igentligen? vad vill jag göra resten av mitt liv? vilka saker är viktigare än andra? vad ska man göra först?

allt ska bli som en dröm, allt ska bli precis som jag vill ha det och jag ska njuta av varenda ögonblick. ;)

//MKB

hjärnan ligger i viloläge

idag suger livet.

can you all the rules?

kvällen var riktigt mysig igår, kom hem idag på förmiddagen.

har umgåtts med A hela dagen idag, var sen och tränade en snabbis med mallan. Kvällen kommer tillbringas hemma hos mallan vi har nu laddat upp framför tv:n och om ett litet tag börjar ensam mamma söker, ochefter den var det en film på 3:an. jag gillar söndagar :)

det känns riktigt bra nu, det gör det faktiskt.

//MKB

regnet det bara öser ner

Nu regnar det riktigt mycket ute!

Har nyss färgat håret igen, det blev lite grönt efter några tvättar så nu har det blivit en färg med lite svagt rött i så det jämnade ut sig.

Kom fram till Bollnäs idag vid 11, linn kom och hämtade mig med bilen (hon har nyss fått körkort) jag insåg ännu engång då att vi börjaR faktiskt bli vuxna haha. man måste väl börja övningsköra snart, så man inte är alldeles för efter alla andra.
Ska snart ut och äta, sen blir det myskväll :)

//MKB

en livs levande servitris är synlig

Jaha nnu är allt verkligen igång, lektionerna är igång, pluggandet har startart och jag har precis insett att jag nu går sista året och att jag redan måste börja tänka på allt vad studenten innebär :P

och vad vill jag nu hålla på med resten av mitt liv, stressenn börjar komma krypande. Nu är det snart dags att veta.

//MKB

RSS 2.0