lchf kan vara tuffare än man tänkt sig

speciellt när man bara har pasta och ris hemma, och inga pengar. då är frågan hur jag ska lösa middagen idag? absolut ingen aning, men det löser sig väl på något sätt säkert haha.

vad ska göras idag då?
tvättning står på listan, och kanske en promenad. man kan ju inte direkt nå drömkroppen genom att sitta still på stjärten :p

//MKB

och nu kan härligheten komma ut!

jag och Stina har fått en lägenhet på Östermalm! vi flyttar redan på fredag, och jag är så jävla glad! inga fler resor som tar hundra år, för att ta sig till jobbet eller stan för att bara ta en fika. nej du nu är det bara att gå utanför dörren och vipps! så finns allt därutanför :D
har ju som sagt slutat från det andra jobbet jag hade efter bara två dagar, så nu är det jobba jobba så mycket som möjligt och så mycket jag bara får på Riche och jag trivs som fisken i vattnet!
alltså är livet ganska så bra just nu ;)
puss och kram och nyp i stjärten!

JAAAA!

mer uppdatering om den lyckan kommer sen ;)

//MKB

omoget ja. bryr jag mig? nej.

payback is a bitch.

beautiful disaster

"gud förblindar många. Kärlek förblindar alla" persiskt ordspråk

Idag flyttar Stina hit och Sofie kommer hem! det kommer bli en bra dag med andra ord.

//MKB

Turn around. Every now and then I get a little bit breathless, and I dream of something wild

jag älskar mitt jobb!

ska sluta på sköndalskrog imorgon, håller mig till Riche nu istället. trivs bättre där helt enkelt :)

på lördag kommer stina ner, då blir det utgång och jag slipper vara ensam tjej i detta hem från och med då!

har bara tagit det lugnt idag, kikat runt lite bara. och snart kommer fisalisa (sofie) hem igen! som är borta i värmen och steker, men snart så är vi tillbaka igen ;)

ja nu är det över vad du än säger, du ska inte få charma in dig igen. du kommer att få igen, för det är inte rätt att bete sig sådär och det är absolut inte rätt att leka med någon annans känslor. och om det är något jag har lärt mig så är det payback is a bitch så du kanske ska ha det i åtanke den närmaste tiden, nästa gång du hör mig säga något. du är inte värd mig. och du är absolut inte värd din andra hälft heller. synd bara att hon inte verkar veta vad du är för en.

//MKB

peppad till tusen, nu ska det hända grejer!

I remember the smell of your skin
I remember everything
I remember all your moves - I remember you yeah
I remember the night - you know I still do
Please forgive me - I know not what I do
Please forgive me - I can't stop loving you
Don't deny me - this pain I'm going through
Please forgive me - if I need ya like I do
Please believe me - every word I say is true
Please forgive me - I can't stop loving you

är mycket mycket piggare idag, tror faktiskt till och med jag ska tänka till och mogna till och gå och lägga mig i tid hädanefter. men nu ska jag göra mig klar så jag inte missar bussen :)

jag är peppad peppad peppad, tack vara lii :d

//MKB


oops i did it again!

ja vad ska man säga, jag har gått och kärat ner mig. kanske inte så jätte lämpligt men det går inte att göra så mycket åt. men samtidigt så vet jag att vi kommer vara på samma punkt som vi är idag hela tiden, men det är värt det tror jag :)

frukosten gick bra förutom att jag somnade vid 2 i natt och gick upp 5 imorse vilket innebär att jag var som en zombie hela dagen, men företaget var nöjd med frukosten och det är väl huvudsaken haha.

linn kommer förbi om ett tag, så då blir det väl mat och idol. sen sova tiiidigt.

//MKB

julafton närmar sig och andra tokigheter, mohaha!

sitter och lyssnar på julmusik just nu och får den där mysiga känslan i hela kroppen. bara tanken på att få baka julgodis och pepparkakor m.m på första advent, börja leta efter dom perfekta julklapparna, börja julpynta, förbereda inför julafton och tittapå en massa julfilmer gör mig alldeles varm inombords. inte så svårt att förstå att jag älskar julen nu va ;)

och efter den härliga härliga julen åker jag och mina flickor ner till alanya igen, för att fira in det nya året med Tuncay, cubulai m.m. kan livet bli bättre?

gårdagskvällen var jätte trevlig, och riktigt god mat. kom hem runt 1tiden och då blev det en film, sen somnade jag in alldeles perfekt.

ska iväg på första dagen på det andra jobbet på sköndalskrog om en timme, lite nervös är man väl alltid första dagen. men det ska nog inte vara några problem :)

//MKB

tragiskt liv eller?

behövde inte jobba ikväll tydligen så har nyss ätit middag, nudelsoppa och korvmacka på en FREDAG! satt och funderade vad dom äter där hemma just nu och det vet jag ju exakt, eftersom vi äter samma sak i princip varje fredag. hemmagjorda potatisklyftor med kyckling eller kött och hemmagjord champinjonsås och bea och kanske någon grillad majskolv med vitlökssmör. haha jaa men då får jag väl tänka att jag kommer uppskatta sådan mat väldigt väääldigt mycket mer sen när jag väl äter den.


god morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör!

WOHO! jag är utvilad, eller nja men jag är inte så trött som jag brukar vara. somnade vid en tolv igår ist för 2.30, men det är helt ärligt svårt att ställa om sig från att ha varit vaken till 6-7 varje morgon och sen ska jag bli trött vid 23.

ska väl snart börja göra mig iordning och sen iväg till jobbet, tänkte bara meddela att jag inte var så trött. hoppas ni skriver ner det i era anteckningar nu haha.

//MKB

vem hade kunnat ana att den uppkäftiga och skoltrötta människa skulle börja plugga till lärare?

jaa om det ändå var så, dock så har jag köpt mig en lärarkalender. tyckte den var bra storlek och var fin tänkte att det kan ju inte skilja så mycket. förutom att hela kalendern är full med sena ankomster och prov och tider haha, men men den funkar väl lika bra för det.

jobbet glider på, och på lördag ska jag på familjemiddag! fick sms av Linn: på lördag kommer pappa och T och då ska vi ha familjemiddag och du är inräknad! så nu kommer andra familjen ner klart jag inte missar middagen då :d

har också fått ansvaret att sköta en frukost för en gäng med människor i lillabaren på tisdag morgon, så då blir det upp tidigt tidigt!

david är ledig idag så då slipper man äta middag själv och då kanske men bara KANSKE den består av nått annat än nudelsoppa, haha!

//MKB

mitt liv är ganska så bra ändå hörrö du ;)

Vissa människor kommer in i våra liv och försvinner lika snabbt..
Andra stannar kvar ett tag och lämnar sina fotspår i våra hjärtan och vi blir aldrig detsamma igen.

Jobbet gled på som det skulle idag också, var inne i lillabaren hela dagen idag. sen fick jag svar på alla frågor och funderingar jag har haft kring jobbet. det tar alltid ett tag innan jag säger allt jag undrar, för jag vill ju inte vara för frågvis. vilket man ändå blir, bara att det tar lite längre tid att få svaren haha!

sen mötte jag upp underbara linnsan, tog tunnelbanan till barkarby centrum? jadu det hette nog så tror jag. jääätte mysigt var det där, när julen börjar närma sig ska jag lätt dit igen! kan tänka mig hur fint det är där då.

sen blev det den superorginella maträtten nudelsoppa och korvmacka till middag. vilket jag bara har ätit varje dag den här veckan, undra vad det kan bero på? snålhet och lathet skulle jag gissa på ;)

idoltittande självklart, älskade Emil karlsson! och har nu krypit upp i sängen och myser med boken Gömda, det är nog 5:te gången jag läser den och jag blir fortfarande lika förbannad. men den är bra, riktigt bra!


ärligt, vad skulle vi vara utan att ha en massa minnen i bagaget? drömmar är viktiga, men att ha minnen är minst lika viktigt :)

jag skulle kunna lägga upp hur mycket bilder som helst, men får lägga upp mer en annan dag. nu ska jag återgå till mig bok!


//MKB

vad jag bryr mig nu är att se din blick så sårad, vad jag bryr mig om nu är dina armar runt om mig, även fast jag vet att jag måste glömma dig

gått bra att jobba idag också, ska bli skönt med ett till jobb. är alldeles för rastlös här hemma haha.
har nyss varit ute på en promenad, nu är frågan vad man ska göra nu? tänkte göra lite mat till idol senare och bara slappa.

har fått en till mus i råttfällan, tänker jag ta bort den? ABSOLUT INTE! tar inte i dom där sakerna, får fjäska lite för david när han kommer hem. så kanske han tar bort den. :P

//MKB

love the way you lie

har fått ett till jobb nu, på en restaurang vi har här där vi bor och han kan garantera mig åtminstone 100 timmar, vilket är super! så med båda jobben nu så kommer jag över fulltid vilket är kanon, nu ska dte jobbas jobbas jobbas tills jag stupar haha.

kom nyss hem, och ska snart ut på en promenad med adam. sen blir det väl att lägga sig och ta det lite lugnt.

livet känns bra, det kommer bli bra det här..

//MKB

en massa massa saker som har seglat förbi under sommaren..

ojoj nu var det riktigt länge sedan jag skrev. men det har hänt så mycket saker så att skriva här blev inte min första priotering ;)

jag har haft den galnaste och roligaste sommaren i hela mitt liv, jag har mött dom mest underbaraste människorna och mött endel som man klarar sig utan. men samtidigt så lär mig sig något av allt man går igenom.

jag började jobba för damlatas för latinoclub och robinhood och sålde beachpartybiljetter med Sofie Hagelin, Amanda Lindkvist och Veronika Gustavsson. trodde aldrig jag kunde ha så roligt med någon som jag har haft med dom. däremot så valde V och A att åka hem efter en månad och lämnade mig och S kvar själv där nere, det kändes tomt och konstigt att inte ha dom där men som dom dramaqueen och skandaldrottningar vi är så klart vi kan styra upp den här resan själva mohaha.
vi fick sofia in i våran trupp och sedan kom underbara jessica ner i två veckor och skulle bo med oss.
vi har mött pojkar som har gett oss problem, vi har varit ute och virrat själva i alanya på nätter när vi har tyckt att den andra har bettet sig som en idiot, börjat bråkat och skrikit på turkar för att man just då för stunden tycker att dom ska sluta prata med en. ställt till med skandaler som har fått hela stranden att prata och cheferna att dra sig i skägget. ljugit och spridit ut rykten (dock inte med flit, vi skyller på alkoholen) som har gjort att cheferna har bett oss att dra åt helevete. men vi har ändå kommit tillbaka till stranden och hoppas på det bästa att dom har glömt allt och fortfarande älskar oss som dom galningarna vi är.

det har varit mycket bråk, utgång varje kväll, bakfyllor som inte ens går att beskriva, minnesluckor som man inte kan göra annat än att skratta åt, otroligt äcklig mat, en massa massa gnäll och en satans massa skratt och jag skulle inte ha gjort någonting på nått annat sätt. det har varit en sjuk resa men jag kommer aldrig aldrig glömma den! och det största tacket ändå för resan har jag till underbara underbara Sofie Hagelin, vad hade den varit utan dig och dina galenheter!

jaha och vad har jag gjort nu? jag kom hem luspank och tänkte att jag skulle jobba ihop lite pengar osv, men lessnade efter en vecka och valde att flytta till stockholm. hade inte fixat nått jobb än men tänkte att fixar sig väl alltid, kom hit i onsdags har nu fixat två jobb. så börjar på Riche på måndag och sen ska jag iväg och prata med en snubbe som heter jimbo och får förhoppningsvis ett extrajobb som servetris där. nu ska det jobbas jobbas jobbas, så man får in lite pengar igen och kan börja leva som en normal människa haha.

In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry
Be happy
Ain't got no cash
Ain't got no style
Ain't got no gal to make you smile but don't worry
Be happy
'Cause when you're worried your face will frown
And that will bring everybody down so don't worry
Be happy
Don't worry
Be happy now

//MKB


RSS 2.0