sommar sommar, jag älskar verkligen sommaren

Det är helt sjukt varmt ute idag, sitter nu ute på mallans balkong i SKUGGAN. Men det är fortfarande sjukt varmt, hoppas det håller i sig nu. Har dock läst att det ska bli fult måndag, tisdag och onsdag, men det kommer väl tillbaka sen kanske :)

//MKB

blev en trevlig kväll

gårdagskvällen med släktingarna blev trevlig, dom är ju som dom är så det kan väl inte bli mycket annat haha.

Har nu legat och solat hela dagen hemma hos mallan, ska väl strax fixa något att äta :)

Är jag välkommen så blir kvällen hemma hos tias och kristin, men han lät lite upptagen när jag pratade med honom. Så vi får väl se hur det blir.
//MKB

jag gillar helger

Gårdagen var mycket trevlig, började med en lååång sovmorgon. Efter skolan gick vi några från klassen ner till brända bocken och satt där och njöt i solen, efter det blev det en cykeltur till mallan. Vi tog en promenad till pizzerian nedanför, åt och prata bara. Och några timmar senare gick vi ner till tant grön, mötte upp resten av flickorna. Satt där drack, sjöng, pratade och lyssnade på trubaduren. Gick också en snabbis till brända dr på kvällen mötte lite människor det var länge sen man såg, sen blev det hemfärd.

Idag har jag och linn legat och solat, håller nu på att göra oss färdig för kvällen Ska till farmor på 60 års kalas, och jag och linn ska stå i baren höhö, det kommer bli intressant.
nej men det blir nog en rolig kväll :)
//MKB

hatar att bli väckt, usch jag kan omöjligt vara en trevlig människa då

Att väcka mig är som att väcka ett monster skulle man kunna säga, speciellt när jag är riktigt trött och vet att jag har lång sovmorgon. såhär gick samtalet till imorse ungefär:
X:heeej malin du jag tänkte på en sak..
jag: hmnnnm
X: vad menar du egentligen med det du sa igår?
jag: inte vet jag! och jag skiter i det också!
X:nej men malin jag bara undrar va...(fick aldrig avsluta sin mening där)
jag: men jag skiter i det säger jag! låt mig vara jag sover!
X:även fast du är sur så börjar du le tillslut under sånna här samtal :)
jag: det kan jag lova dig att jag inte tänker gör! låt mig sova NU!
X:men..
jag: NEJ säg hej då nu jag skiter i vilket om inte så lägger jag på i örat på dig!
X:okej..sov så gott malin
jag: hmmmnm
klick

tur att ni vet att jag är en underbar människa innerst inne, den delen kommer bara inte ut så ofta ;)
//MKB

en bra och lite små stressig dag

Blev en lång sovmorgon imorse, behövde sen ett usb minne. vilket jag fick låna av S om jag jobbade i 3 timmar extra, haha fast det blev nog mest prat men men :p

Blev sen en snabbis på tjejkvällen på stan, handla lite saker som behövdes och tittade på Yekta och Hassan när dom dansade. Sitter nu och försöker fixa lite små saker, men ska nog gå coh lägga mig när som helst tror jag.

//MKB

uppe i tid och heeelt för mig själv ett tag

Lång sovmorgon idag, ska strax ta en tripp till ungdomsmottagningen har tid där vid 11, sen har jag första lektionen vid 12. Då är det en föreläsning i strax under 2 timmar sen är min dag sluuuut. ja mitt liv är ganska så sköönt för tillfälligt haha.
Blir jobb ikväll också, får se hur det går förhoppningsvis bra :)
Sen är mamma och K borta 1-2 dagar nu så jag får ha lägenheten själv ett tag, alltid lika härligt

//MKB

jag gillar att bli vuxen

haha ja säg vad ni vill har nyss fått känt mig lite vuxen igen, betalade denna månads räkningar och gjort lite vettiga saker som pluggat och städat. Det är inte ofta jag gör vettiga saker, jag gillar att vara väldigt onödig istället. Så man får väl passa på när det väl händer.
Jag riktigt längtar till att sluta skolan, att få börja det riktiga livet! Flytta ifrån den här staden, skaffa sig ett jobb, ut och resa och sköta sig själv. jaa jag längtar verkligen efter allt det där!

kan inte säga att jag är särkilt förvirrad längre, dock otroligt fundersam skulle man nog kunna säga.

//MKB

vart kom detta ifrån?

Vilket väder det helt plötsligt blev! usch. inte så jätte sugen att åka till jobbet just nu, ville inte gärna gå ut i det här vädret.

Hade ett praktisk prov idag igen i skolan. Fick en påse med saker i och av det skulle man göra en maträtt och man var tvungen att använda alla ingridienser. Så min maträtt blev pasta med en currygryta med kyckling, palsternacka, soltorkadetomater och frästa coctailtomater och sockerärtor, det gick riktigt bra faktiskt så det var ju skönt att ha det gjort :)

Ska nu städa lite hade jag tänkt så jag har det gjort, sen måste jag plugga lite och senare blir det greyyys.


//MKB

den ylandedjävulen

Vi skulle ha en film kväll igår, båda somnade dock mitt i den första filmen. Så efter den blev det lite musik och snicksnack istället så vi kunde hålla oss vakna. Det är någon granne som har lämnat sin hund själv hemma, så den har varit som en egen lite djävul och ylat sig igenom iprincip hela natten.

Idag ska vi iväg och titta på en lägenhet till Malin, och hoppas att den är bättre än den förra :)

Ska nog ringa Tias och Kristin snart också och fråga om jag får komma och hälsa på, lugnt jag har INTE glömt att det är söndag. Så jag hoppas för erat eget bästa att jag är välkommen ;p

//MKB

tonåringar?

Har varit hemma nu för att gratulera A på födelsedagen, jisses vilken tonårstid han är inne nu. Tur att jag är en sån förstående och underbar människa då ;)

Är med fröken fräken igen nu, ska väl åka och handla alldeles strax. Vill nog äta något först så jag inte klubbar ner den första vi möter, haha.

//MKB

gillar helger när man kännar att man bara kan vara

Har nu haft helg ända sen i Torsdags, och det har varit mycket skönt. Mina dagar har gått ut på att träna, ta det lugnt och jobbat. Idag träffade jag Mallan och K en snabbis, och senare blev det lite film och gottesaker med Jess och Mickis. Det var ett bra tag sen nu, så vi hade en del att ta igen :)
Är nu med mallan igen, bara sitter och pratar med lite ljus och godis, myspys :)

Imorgon fyller lillebror år, 16 år börjar nu bli en storpojk haha. Jag ser det här "tonårsstilen" hos honom. Ser helt död ut, ögonen hänger och allt är sååå jobbigt. enligt mig själv så är det bara jag som tillåter honom att vara så där hemma haha.

//MKB 

dö inte i min närhet jag säger bara det.

Vi hade en kurs i hjärt och lugn räddning idag i skolan, vi skulle börja med en docka. När det var mun mot mun metoden så fick jag inte min docka att andas, det gick bara inte efter typ 4:de försöket säger dom åt mig: "men malin för fan, du håller ju för luftstrupen"
Efter det skulle vi hitta pulsen på en levande människa, kolla om dom andas och lägga dom i rättläge. Jag hittade ingen puls, jag höll på att strypa människan när jag letade efter den och jag hörde inte att människan andades.
Så jag säger bara det dö INTE i min närhet! det kan omöjligt sluta gott.

//MKB

en bra dag?

Tanken är att det ska bli en bra dag idag, nu får vi hoppas att det blir så också :)

Snaart kommer Emilia hem,  det är fasiken inte långt kvar nu! Det går inte att beskriva hur skönt att det ska bli att få hem henne igen. Trodde att jag skulle vara i Göteborg den dagen hon kommer hem, men såg precis att jag hade tänkt fel.

Ska alldeles strax gå till skolan, jag älskar verkligen måndagar. Det är så skönt med långa sovmornar!

//MKB

livet är alldeles för kort

Livet är alldeles för kort för att inte göra sånt man vill. Alldeles för kort för att inte tänja på gränserna. Man ska göra det man känner för, och nästan vad som än händer ordnar sig alltid till slut. Att leva som alla andra säger kommer man bara ångra i slutändan, så kör på! Gör precis det du känner för huvudsaken du själv är lycklig, och ingen blir skadad av det.

//MKB

helt galen, galen i dig!

Sitter nu hemma hos malin, har shoppat lite idag så man överlever början på sommaren. Sen blev det lite mat, håller nu på att gör oss i ordning och lyssnar på en massa sommarlåter(älskar tomas ledin såhär nära sommaren). Får se vart vi tar vägen sen, tror vi ska hem till T. Sen förstod jag inte riktigt vilka som är där K och M tror jag, men det är väl något vi märker :) om vi inte ska dit vet jag inte vad vi hittar på, men det är väl också något som vi kommer underfund med haha

//MKB

oj, du ser vad tidigt man kan vakna bara för att det är ljust ute

Vaknade lite tidigare än jag trodde idag, ska på stan med Malin nu på förmiddagen. Men det är väl ganska elakt att ringa och väcka henne nu.
Vet inte vad som händer ikväll, men vi ska nog hitta på nått roligt ska ni se.

gårdagen med jess var jätte trevlig, och jag är mycket nöjd att jag slapp pannkakan haha.

//MKB

nu börjar härligheterna

lyckades fjäska in mig till att få sluta tidigare idag, mycket sköönt! och nu är det heeeelg, är hemma hos mallan nu ska iväg och titta på en lägenhet om ett tag. Sen ska jag hem till Jess ska äta med fröken fräken idag också, kommer bli en bra helg det känner jag på mig :)

Måste nog säga att det var lite surt att höra, men sånt är livet ;)

//MKB

dagen började bra, så då borde ju restrerande bli likadan

Har märkt att det är lite så, så som man är på morgonen är man oftast resten av dagen också.
Vi har en liten flicka som sov här i natt, min låtsas pappas barn barn. En 3årig flicka som är inne i "vaffö då" åldern, allt man säger får man det svaret efter.

Ikväll ska jag träffa Jess vilket var alldeles för länge sen, skulle bli en "tjockiskväll" så det blir mysigt, dom ska dock äta pannkaka hemma idag, PANNKAKA på en fredag! nää vet du vad, så funderar på om jag ska köpa något eller kolla vad Jess ska äta. Om hon har en middag planerad med familjen eller om hon vill äta med mig höhö.

imorgon blir det mallan, får se vad vi hittar på. Blir troligtvis något bra :)

//MKB

det jämnar ju ut sig egentligen

Struntade i samhälle idag, men satt istället och gjorde projekt och företagande +att det bara var en redovisning på samhäll så om man tänker efter så jämnar det ut sig i längden ahha.
Är nu klar med powerpoint presentationen, och ska redovisa om ungefär 20 minuter, skönt att få det gjort.

Det är sååå skönt att vakna och se att det är ljust ute varje morgon, den senaste tiden har jag vaknat vid 5 på morgonen och insett att det är alldeles för ljust och trott att jag har försovit mig, och senare insett att det är lugnt. Och kan alldeles perfekt sjunka tillbaka i sängen och bara somna om.

Det här kommer bli en perfekt sommar!

//MKB

den blev en lång dag måste jag säga.

Gick tidigare från skolan idag för att vi skulle få en nummerlapp fort. just det kanske ska berätta vad vi gjorde också, kommunen hade fixat något för alla som går i 2:an här i gävle, man får ett sommarjobb i 2 veckor. Men det är först till kvarn som gäller skulle man kunna säga. Så vi var där vid 1 tiden, och kom därifrån vid 6 tiden. Så 5 timmar satt vi där, 5 timmar! helt sjukt, fick iallafall på limöcafe så det var ju inte helt fel. så den 3 augusti till 14 augusti är jag ute på limön.

Har nu tränat lite, städat och sitter nu och slappar framför tv:n. Måste ändå säga att livet känns bra skönt för tillfälligt :)

//MKB

500 kronor åt helvete!

Blev erbjuden 500 kronor av min låtsas pappa om jag berättade allt man ska göra vid en flyttstädning i ett kök, OM jag inte missade något så skulle jag få pengarna. EN GREJ missade jag så ruskigt onödigt, jag kunde känna lukten av pengarna så nära var dom men icke.

Dagen har varit riktigt bra, hade musik prov vilken troligtvis går i helvete men men det ordnar sig. Sen idrott ochspela brännboll. Nu är sommaren riktigt riktigt nära, längtar så mycket det kommer bli en sjukt rolig sommar :)

Åker till Göteborg i en veckan med Linn 3 dagar efter skolavslutningen, vi ska få låna hennes kusins lägenhet. Så det kommer nog blir hur bra som helst, sen hade jag väl tänk åka utomlands en gång och Emilia kommer hem! :d, sen får vi se vad som händer.

//MKB

hmm vart kom detta ifrån?

Känner mig irriterad idag. irriterad, less, vill helst ligga hemma hela dagen och bara gnälla.
Försvinner väl kanske senare på dagen. förhoppningsvis.

//MKB

bollnäsbollnäsbollnäs

Kom till min lilla by igår, alltid lika skönt att komma hit. Kvällen gick ut på att umgås med min kusin, spelade monopol och tittade på tv :)
Denna dag  har än så länge gått ut på att träna, prata med mormor och ska väl senare träffa linn tror jag.
Satt mig ner och pluggade ett tag men lessnade lika fort, heeelt onödigt vetande. jag tror jag kommer klara mig alldeles utmärkt i livet utan att kunna en massa ackord och grejer.

//MKB

om jag inte är helt fel ute

om jag inte är helt fel ute så hade vi vårat sista nationellaprov idag, sköönt!

Sitter nu och väntar här på skolan och gör helt onödiga saker, ska snart åka hem till mallan och hälsa på lite. Fast då är ju frågan om det ens heter att jag hälsar på längre hahah.

jag har panik panik panik, har absolut ingenting att göra i helgen! min egen mormor och morfar som är över 70 år har mer saker att göra än mig på en helg, tragiskt.

//MKB

solen är tillbaka

Nu är det sol igen, dagen har flytit på hyffsat bra idag. Ska nu hem och bara slappa och ta det lugnt :)

//MKB

inte det minsta rättvist

Varför skulle du ringa nu? varför skulle du ringa nu när jag hade släppt allt? det är inte riktigt rättvist känner jag. Och om du vill nått måste du ju kunna prata och inte bete dig som du gör nu. jag fattar inte. att sätta igång mina tankar igen var inte snällt och jag förstår inte vad du får ut av det.

Dagen har varit helt okej, inte så många lektioner i skolan, sen suttit och pratat en del med malin och efter det blev det jobbet.

nu hoppas vi på solväder imorgon!

//MKB

RSS 2.0