call me

I finally put it all together, that nothing really lasts forever.
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time.

//MKB

....

.......

fokusera fokusera fokusera

Jag fokuserar på T:s lägenhet, så jag släpper det för stunden.

//MKB

en mycket bra helg

gårdagen var mycket trevlig, skrattade lika mycket som vanligt. Vaknade idag vid 10 när hennes klocka ringde, åkte då hem till Emilias mamma och fikade och satt och pratade lite med henne och P. Sedan träffade jag Emma, var nu 2 år sen. Men det var precis likdant fortfarande :)

Är nu hemma hos Malin igen, får väl se när vi somnar ikväll, tittar just nu på hmm ja en film på 6:an. Svårt det där med namn vettu haha. nån med Vin Diesel iallafall (nu är frågan om jag ens stavade hans namn rätt)

//MKB

akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad

Roliga klasskompisar som driver sönder med en, en trött malin och skolarbete är hur dagen har sätt ut. Allting rullar på, och förhoppningsvis fööörhoppningsvis kommer våren nu :)

Vi fick välja idag om vi skulle ta sovmorgon eller inte, sjävlklart valde jag att sova. fick sen ett samtal av david imorse.
david:vart är du!
jag: sover, jag valde sovmorgon
david: Men malin vi har ju test!
jag: va! vilket test? vi ska inte ha nått test!
david: jo ingvar sa det nu när han kom in, det är slutprov för den här kursen. ingen visste om det
jag: VA?! men han saaa ju att vi fick välja!!
david:SKYNDA DIG HIT SÅ HINNER DU!

jag slänger på mig kläderna, tigger pengar av pappa så jag kan ta bussen, hann inte äta upp min frukost eller fixa i ordning mig. rutten rättare sagt!

sitter på bussen, får sms
david: vart är du!
jag: jag är påväg 5 minuter är jag där!
david: det ska vara 5 jävligt snabba minuter!

jag börjar springa som en idiot, kommer flåsande som en elefant upp till klassrummet. david tittar på mig och går ner för trappen fort som fan, johan tittar på mig och börjar skratta säger sen lite lugnt pt mig: han skojade bara med dig, vi har inge test vi har suttit och ritat hela lektionen. och alla börjar skratta.. TACK GULLIGT! men det är ju tur att dom fick sig ett skratt och ett snepp roligare dag haha..men bara tanken på att jag hade kunnat sovit minst en timme till och dessutom kunnat fixat mig i liugn och ro är irriterande.

ikväll ska jag hem till mallan, alltid lika trevligt :)

//MKB

hur viktigt är frukost egentligen?

Okej jag tycker om att sova så är det bara, alltså har jag inte så mycket tid på morgonen när jag väl kommer upp. Men vi vet också att en Malin utan frukost är inte speciellt trevlig, alltså tar jag med mig frukost till skolan. Fast jag har ju inte så mycket tid till att göra i ordning den heller, idag blev det en riktig delikatess. fullkorsnsbröd utan nånting på och vatten, yummie!

//MKB

polisanmäld människa med skyddatnummer ajja bajja!

Okej nu har jag gjort det otänkbara, har nu polisanmält människan som ringer på skyddatnummer. Det har gått till överdrift och jag vill veta vem det är och ända sättet var genom att göra en polisanmälan så dom kan ta reda på det.
hahaha det värsta är att jag har nyss insett att jag kanske har polisanmält en utav mina kompisar, men det märker vi väl när dom hör av sig. Om det är så, så är det en vän som har gått över gränsen helt enkelt.

Dagen har varit jätte bra, livet leker skulle man kunna säga med 2 korta ord!

//MKB

det är krig!

Det är nu krig mellan mig och människa med skyddat nummer, människa ringde igår ett antal gånger. Jag varjerade med att svara och trycka bort det, det var ju ändå aldrig någon som sa nått. Efter ett tag lessnade jag så jag svarade och lät telefonen ligga, jag tror vi satt sådär i 20 minuter innan jag la på. Då ringer idioten upp igen, visst its fine for me. Det är ju inte jag som betalar, tycker du att det är roligt att slösa pengar och sitta tyst i en telefon så ring varje kväll för alldel jag lovar att svara.

//MKB

yesterday you told me about the blue blue sky and all that i can see is just another lemon tree

Det bra humöret fortsätter in på dag 2, ganska skön känsla faktiskt haha.
Sitter just nu och vrålar med i musiken på datorn, mamma ska vara glad att hon inte är hemma ;)

//MKB

en alldeles utmärkt söndag

Söndagen har tillbringats tillsammans med Malin, en snabbis på stan och en dundrande letande efter en present till hennes pojkvän. Efter det åkte vi och köpte tjockismat på max, åkte hem till henne och tog det allmänt lugnt resten av dagen. Men jag måste nog erkänna Malin att du är nog den roligaste människa jag någonsin lärt känna! hahaha

Åkte sen hem till Elina och satt och pratade i nån timme och nu har jag hamnat här ..

//MKB

människa med privat nummer/skyddat nummer!

Varför ringa och lägga på? vad får du ut av det?

Har idag skaffat mig ett till jobb, haha vad gör man inte för att tjäna lite extra pengar. Så idag är jag inte bara en telefonförsäljare utan också en städerska! ;p

//MKB

våren är verkligen på väg nu!

Jag har dock inte varit ut än, men det ser ut som om det ska vara skönt ute.
En skön start på dagen, låg och drog mig ett tag i sängen, gick sen upp och gjorde iordning en dunder frukost och satt mig framför tv:n ett tag. Ringde sen Linn en snabbis och hämnade sen här.

Ska senare in i duschen, ner på stan en snabbis och möta Linn och hennes nya herre.Sen hem igen göra mig iordning och sen hem till pappa.

//MKB

en bra start på helgen

Har nyss kommit hem från Louise som har fyllt 18 år, det var mycket trevligt. Blev middag med mycket prat, sen var det utgång för några av dom. Vilket jag dock inte följde med på, är både trött och har dåligt med pengar. Och vad folk än säger så innerst inne så är jag nog hellre en hemma människa tråkigt men sant :)

Imorgon ska jag hem till pappa, blir trevligt det också för hoppningsvis haha. Firande av honom för den "yngre generationen" som dom själv kallar det ;)

//MKB

nu är det alltså över

så det är såhär det känns.

//MKB

att ljuga är fult

Skulle till tandläkaren idag 07.20 men jag var så trött, så det blev en liten lögn om att jag hade legat och spytt hela natten så jag tänkte att det kanske inte var så lämpligt att åka dit. Dom var väldigt förstående och gav mig en ny tid.

Idag har en del av vuxenlivet börjat, har nu börjat tvätta själv hemma. Ganska skönt måste jag säga att få sköta mina tider själv och inte behöva anpassa mig efter andra, och det gick faktiskt riktigt bra :)

//MKB

virrig familj eller hur är det?

Tänkte åka hem till pappa idag i några timmar innan jag ksulle till jobbet, så jag har alltså tagit ledigt havla dagen på jobbet´. Så skulle han hämta mig vid 4 på skolan, så får jag ett sms där det står att Tias ska hämta mig. Jag ringer till Tias men han visste inte óm att han skulle hämta mug och han skulle inte dit förränn vid 6 tiden. Så jag ringer pappa igen och han säger att dom inte kommer hem förränn vid halv 6. Så då var det alltså bara att ringa mallan och ändra min ledighet och jobba första delen istället. Och dom kallar mig för virrig..

//MKB


nu är även denna helg över

Ska ta tåget om någon timme, kommer väl fram till Gävle ca 17.50. Får se vad jag hittar på ikväll, åker nog bara hem och lägger mig och tittar på någon trevlig film dom visar på tv:n eller nått sånt.

just det, vi har haft högläsning nu i 2 dagar i en bok som hon behöver vara klar med om en vecka. Men hon är inte så förtjust i att läsa, så det påminner lite om sagostunderna på dagis haha. Jag har även fått tagit med mig boken hem och kommer sitta i telefonen varje dag hela veckan och läsa högt för henne i ca 2 timmar om dagen xd vad gör man inte för sina vänner. haha

//MKB

ett geni i släkten?!

Jag och Linn bestämde oss för att spela barngeni, när jag kommer ut med spelet tittar hon på mig och med en djup suck säger hon:
men hur roligt kommer det här bli då? den som får börja kommer ju att vinna direkt, vi kommer ju kunna alla svar.
Jag: Linn det är faktiskt svårare än du tror.
Linn: Malin det är BARNGENI!

Hon får frågan i vilket land är peking huvudstad?
Linn:
ååh jag kan det här jag kan det här! hon tänker ett tag och säger sen..THAILAND!
jag viker mig av skratt
Linn: nej just fan det var ju phuket

Nästa fråga hon får, vad har karlsson på taket på sin rygg?
Linn:
ving....nej nej nej det är ju en propeller!

hmm okej linn, det var BARNGENI vi pratade om eller hur var det?

//MKB

alexander bard har en lite väl stor mun ibland

Alexander Bard om Molly Sanden: en 16 åring som ser ut som en 35 åring det är läskigt! men en 50 åring som klär sig som en liten skolpojke det tycker vi är JÄTTE roligt Alexander! HAHAHAHA HUMOR!

//MKB

är på väg till byhålan!

Slutar om en timme nästan precis, ska då iväg till Bollnäs och umgås med Linn i helgen. Vilket kommer bli mycket trevligt, har inte träffat henne på nästan en månad tror jag.

Idag har jag faktiskt jobbat i skolan! det är stort.

vad tycker du egentligen om skolan?

Jag tror helt seriöst att dom som säger att du tycker skolan och plugg är roligt bara säger det för att dom inte ska bryta ihop totalt. Okej okej där överdrev jag, men nej jag är avundsjuk på dom som tycker plugg är roligt och som verkligen lär sig något närdom pluggar. Jag är tyvärr inte en av dom, jag gör allt så fort som möjligt och så enkelt som möjligt. Vilket oftast inte slutar så överdrivet bra, jag är slö helt enkelt. Nu har jag avlagt ett löften (säger man ens så) men men jaja, nu ska jag bli duktig på att plugga, iallafall göra så gott jag kan. Om jag inte gör det så ska denna människa slänga all skit i ansiktet på mig och förhoppningsvis kommer jag bry mig om det och tycka det är jobbigt att inse att jag är lika slö igen. Fast det i och för sig, frågan är om det kommer ta så hårt på mig. Men det skadar ju inte att testa.

Ska iväg och jobba när skolan slutar,  vi slutar inte förränn 17 på Torsdagar riktigt jobbigt måste jag säga. Men vad kan man göra åt det "sånt är livet" eller hur Linn hahaha ;)

Var och hälsade på Tias och Kristin igår, det var trevligt :) Jag saknar honom, den tiden han bodde hemma. Men han måste väl få växa upp han också..

//MKB

lite små störande ja..

Min tanke om denna dag, var att jag skulle få ligga i sängen precis hur länge jag vill. Sen upp göra frukost och sätta mig framför tv:n resten av dagen. Så vaknar jag 05.30 på morgonen och är både hungrig och pigg, det är till och med för tidigt för tv programmen och sen har vi en ny tv av någon anledning får jag inte igång dvd, pågrund av att jag inte förstår tv:n så jag kan inte sätta igång nån film heller..störande

//MKB

fredagsmys

Fredagen tillbringades hemma hos Malin, vi ladda upp med godis, ost och kex och till middag blev det plocksallad kanske man skulle kunna säga. Som tacos fast man plockade ihop sen egen sallad med räkor, riktigt mysigt. Vi åkte förbi en snabbis hos en av hennes vänner för att säga hej, sen hem igen och titta på film. En lyckad kväll :)

Vaknade 1 idag, gick upp tränade, åt och tittade lite på tv:n sen hamnade jag här.

Ska hem till Jess om ett tag, har dock lovat att städa idag. Så jag borde väl lyfta på min rumpa, snaaart alldeles strax ska jag göra det.

//MKB

att vara smal i usa

Jag måste säga att det är något som faschinerar mig, jag skulle aldrig kunna försöka vara nyttig i det där landet. Det finns enbart onyttiga och goda saker. sen finns det väl iochförsig äckliga saker också, men vilket som så är det är väldigt väldigt svårt land att hålla händerna i styr.

//MKB

är tillbaka i verkligheten igen

Sitter nu i skolan på svenskan, min grupp är tydligen klar med det vi ska göra så jag sätter mig här ett tag.
Blir jobbet idag direkt efter skolan, sen kan jag lova att det blir direkt hem och sova sååå trött.

//MKB

nu är jag verkligen tillbaka

Kom hem igår men var så trött så jag orkade inte skriva, jag har helt seriöst alldrig varit så trött i hela mitt liv. Resan gick jätte bra, men satt inte bredvid nån prat glad människa nu så blev extremt uttråkad. På arlanda mötte phi upp mig, vilket var otroligt snällt trodde jag inte att han skulle göra. Så jag slapp bära väskorna själv, sen tittade han på mig och säger: Malin varför går du så konstigt? jag: jag är trött okey!
Var uppe på jobbet och sa hej, men längtade såå mycket efter att sova så jag gick hem efter någon timme. Sen efter det var det så gott som omöjligt att prata med mig, nu har jag dock vaknat 05.00 och är pigg. Känns som om jag måste lyckas vända tillbaka på allting så gott det går, men jag försöker ju iallafall :p
Längtar redan tillbaka efter värmen och människorna men vad ska man göra åt det, de är bara att le och vara glad.

//MKB

att jag brydde mig så mycket visste jag inte

jaha nu har jag pckat det tog sin tid och jag börjar ana vart alla pengar har tagit vägen, det pinsamma är att jag inte har handlat några presenter med mig hem det brukar jag alltid göra. Det slog mig nu när jag började titta igenom vad jag hade handlat, men förhoppningsvis älskar mina nära och kära mig för den jag är.



Okej det blev lite jobbigare än jag hade förväntat mig, det känns i mig och jag hade gärna kunnat stanna ett tag till.
Jag kommer verkligen att sakna dessa människor!

//MKB

den sista dagen känns lite surt

Jaha då var jag inne på den sista dagen, i denna underbara stad hos min bästaste vän. Känns lite små surt, och inte så väldigt frestande att åka hem till snöväder men men..

T'nkte att jag skulle vara duktig och packa ihop allt innan Emilia kommer hem från skolan, men det gick inte så bra så jag skiter i det så får hon hjälpa mig sen istället. Tror det blir shopping nu en sista gång innan jag åker, men vet inte säkert beror på om vi har nu skjuss (och nej jag kan inte stava det där ordet heller)

Men det har varit en jätte bra tid och mycket bättre än förväntat, lägger nog upp lite bilder när jag kommer hem orkar nte göra det nu. Åker till flygplatsen imorgon vid 7 tiden så vi hörs och syns på onsdag.

Och om det är någon från klassen som läser det här påminn lärarna att jag tar ut min lediga dag på Onsdag och om jessica gnäller säg att jag pratade med Fredrik innan jag åkte så han visste om det även om han är glömsk!

//MKB

jag är hemma igen!

okej där ljög jag så hela tungan blev svart, men vi är tillbaka i phoenix igen.
Det har varit en händelserik helg måste jag nog få säga, just nu är jag så trött så trött. Men jag får ju sova hur länge jag vill imorgon så, fast av någon underlig anledning så sover jag inte speciellt länge här borta jag går i princip upp när emilia åker till skolan. Vilket är väldigt onödigt medtanke på att hon börjar 07.35 varje morgon och jag är på semester.

Människa som pratar i meddelanden på min mobil sluta upp med det! jag kommer ändå inte kunna lyssna på dom föränn på Onsdag och det är jobbigt att bara se på skiten att jag har 3 meddelanden som jag inte kan lyssna på.

//MKB

RSS 2.0