det är så logiskt, alla fattar utom du

Idag blev det sol och bad med Jill, sen jobba ett tag och nu är det allsång med glass och smaskigheter.

Imorgon blir det jobb hela dagen, ska inventera nått blomgrejs. Alltid bra med extra penar :)

//MKB

We gotta find the perfect Reason why

Gårdagskvällen blev riktigt trevligt, tillbringades med några vänner.
Är dock mycket mycket trött idag, har idag varit på en välkomsmiddag hos Emilia. Kom nyss hem, har städat lite och om ett tag kommer Jill. Ikväll blir det verkligen bara ta det lugnt och sova, tror jag ska ta mig en tupplur nu så jag börjar känna mig levande igen.

//MKB

jag går emot mig själv, typiskt.

Ska snart ner en snabbis till ockelbomarknad med Jill, här har man bara pratat strunt om den så ska jag dit själv. haha

Får se vad jag hittar på sen ska tvätta ikväll iallafall :/ tvätta på en lördagskväll, jaja vad gör man inte för att få fina och rena kläder höhö

//MKB

who is this girl in the mirror

Blev sovdags ganska sent igår, så var ganska trött imorse. Gick omkring i morgonrocken fram till 14 ungefär, sen blve det en ut och köpa jordgubbar och sen upp på jobbet en snabbis.
Har sen bara tagit det lugnt, tittat på The hills, solat och läst klart Twilight. Tror det blir en snabb dusch nu, sen får vi se vad jag hittar på.

//MKB

en gång till

blev jobb idag, fick även träffa Emilia en snabbis! skönt att ha henne hemma igen :)

Blev bio efter jobbet ,med Mallan och Jill, såg samma film som i göteborg. Men är riktigt bra haha, sitter nu uppe på jobgbet och inväntar att klockan ska bli tillräckligt mycket för att vi ska kunna åka hem.

Inatt åker mamma och K till Cypern, så blir vattning och försöka hålla blommorna vid liv hela veckan.

//MKB

jag är bränd!

Var ute på rullsand idag med Mallan och Jill, blåste ganska skönt så ddet var inge problem att ligga där hela dagen. Helvetes jävlar vad bränd vi blev! ojojoj svider överallt.

Sover kvar hos mallan idag, sen blir det mer solning med flickorna här imorgon. Förstår iochförsig inte varför med tanke på hur bränd vi är men men jag har aldrig påstått att jag är smart så.

idag kom Emilia hem! hoppas få träffa henne en snabbis imorgon :)
//MKB

nu är den här!

Idag har det varit ett riktigt sommarväder ute, dagen började vid 9 imorse på Mallans baksida. Sen har vi legat där resten av dagen, bara pratat och soolat :)

Ska göra oss i ordning nu, sen blir det jobb. Men jobbar bara halva passet idag, ska iväg på en friskis pass med Jill vid 19.00. Ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen igen.

//MKB

En fin dag och den kommer tillbringas på ett tåg

det är riktigt fint väder ute idag, men vi håller på att packa sen åker vi hem. Surt.

Men det har varit en jätte bra vecka, okej vi har inte gjort sånt som vi hade tänkt. Men vi har haft det sjukt roligt ändå :)

Idag fyller min Brors sambo år GRATTIS på 21 årsa dagen Kristin! :)

//MKB

jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns

okej kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men haha visst hade vi trevligt ändå. Lite små sliten idag, men man får väl skylle sig själv ska man försöka driva med någon annan brukar man oftast få tillbaka på sig själv. osis att jag inte tänkte så långt bara, höhö.

Vi ska tydligen på bio idag men några av Linns kompisar som kom hit igår, annars blir det väl bara slappa idag. Tror min käre vän mår lite dåligt idag för hon sover fortfarande. Vem vet hon kanske till och med vill ha tjockismat, då blir ja riktigt stolt. Ni som känner henne vet att det alltid är frukt och grönt som gälller :p

imorgon blir det hemfärd, det ska blir skönt att åka hem för vissa delar. Men vissa saker gör att jag gärna skulle stanna kvar ett tag till.

//MKB

midsommar, den ljusaste dagen på året?

Har för mig att jag har hört något sådant men är inte helt säker haha.
okej dagen kommer att se ut på följande sätt, vi äter en brunch med Lisa, Richard och en av deras vänner, gör oss sen iordning, fixar någon mysig och god middag senare, blandar ordning lite mysiga sommardrinkar och utgång som sist. Blir förhoppningsvis en bra dag/kväll :)


nu är frågan hur länge min vän ska duscha börjar bli en aning stressad, vill inte sitta nyvaken och äcklig när det kommer folk hit som jag inte känner.
Men GLAD MIDSOMMAR allesammans! :d

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans, jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams

//MKB


det slutade som en mycket trevlig kväll

Blev ingen film, blev spel med lisa och richard istället. En riktigt trevlig kväll blev det, känns som om vi har lyckats ganska bra med den här resan :)

// MKB


om du lämnade mig nu

Vi hade riktigt roligt igår, gick till ett ställe som hette Viktoria först. Men det var ruskigt tråkigt, så gick vidare till Nivå men där kom vi inte in. Då såg vi nått ställe bredvid som hette Deep eller nått sånt, så där hamnade vi resten av kvällen. Träffade mycket folk, dansade, sjöng och pratade. Helt klart en lyckad kväll! Blev dock en promenad hem utan skor, hade missat sista spårvagnen och skorna var nya och höga så dom har riktgt kört sönder fötterna. men men vill man vara fin får man lida pin ;)

Daagen har gått ut på att sova, äta och ligga och stirra ungefär. Var nere på avenyn en snabbis för att köpa en present åt Lisa och Richard som tack för att vi fick bo här. Blir nog lite film snart tror jag, för slö för att hitta på något mer anträngande.

imorgon är det ju midsommar också, vi hoppas på fin väder!

//MKB

försöka hitta och shopping

Idag har vi kikat runt efter ställen mankan gå ut till på en onsdagskväll, så vi inte virrar bort oss total ikväll haha. *Sen blev det självklart lite shopping också, ser inte ljust ut i plånboken nu.

Har duschat nu, ska väl börja med maten snart. Har köpt hem en massa piggelin också, så nu är vi redo för piggelindrinkar yummie :) höhö

//MKB 

första delen på första dagen är avklarad

Blev shopping idag, vi hade en karta som vi fick av Lisa och richard så vi skulle hitta till dom nödvändiga platserna. dom hade ritat ut vart vi skulle gå så det var ju inte så avanserat, vi virrade dock bort oss så detblev en promenad på sisådär 5 timmar. Sen blev det hem en snabbis och sen iväg för att träffa några för fika. Har nu nyss kommit hem, blir middag med Lisa och Richard ikväll. Tror det blir utgång imorgon, vi får se hur vi gör :) ska kika upp vart man går och vad som ligger närmast innan vi drar oss ut på stan haha.

det som inhandlades idag: en svart tubklänning, en korallfärgad sommarklänning med lite gulddetaljer, ett par guldörhängen, ett par svarta högklackade skor och sen nå gelegrejs att ha i skorna så det blir bekvämare och lite mat inför veckan blev det ju också .

ska gå nu men skriver sen igen, möjligt att jag ringer också haha.

//MKB

och vi är framme! det är nu det börjar

Det var en ruskigt lång bilresa, men vi lyckades underhålla oss med lite lekar haha.
Lägenheten var större än jag trodde och det finns mycket saker väldigt nära så det här kommer bli en riktigt rolig vecka. Det är nu allting kommer att hända ;)
Skriver mer sen, linn börjar lessna ur nu för att jag inte sätter mig och äter frukost.
Malin jag ringer senare idag! :)

//MKB

släkten är värst eller hur var det nudå?

Det blev en intressant helg, fick se sidor som inte har visats förut.

IDAG ÅKER VI! nu har jag höga förhoppningar om den här veckan, vi ska ha riktigt riktigt roligt! har dock en aaaaning för mycket packning, hoppas det är en stor bil haha.

Ska göra allt klart nu, sen ner på jobbet träffa mallan innan jag åker :)

//MKB

snart är det göteborg, snart, snart, snart

Om 2 dagar åker jag och Linnsan till Göteborg! satans var roligt vi ska ha det.

Igår var det studenten, försov mig till min egen avslutning sprang dit sunkig och äcklig, sen hem göra mig i ordning till studenten, ner till borgis titta på Elina, vidare till polhem och titta på Jill, sen hem till Elina på studentmottagning. Det var riktigt skönt att komma hem sen på kvällen, kröp ner under en filt och somnade framför tv:n :)

Ska nu åka till Bollnäs, det blir firande av mamma igen idag men den delen som inte var här när hon fyllde. Hon ska också få presenten från mig, tias och kicki. Tråkigt med vädret bara, men hey sånt är livet! ;)

//MKB

i know i can, be what i wanna be. if i worked hard at it, i'll be where i wanna be

Håller nu på att tvätta för fulla muggar, ska sen ner på stan och möta Jill och efter det ska vi iväg och jobba.

Nu är det inte långt kvar till Göteborg! ska bli rikigt skönt att åka bort från Gävle ett tag.

/MKB

det var ju lite tråkigt

Var hos mallan igår kväll, lånade en klänning att ha på Elinas student. Låg även på hennes spikmatta för första gången, det var nog den värsta smärtan jag någonsin har varit med om. Börjar ana att jag gjorde fel, eftersom alla andra tycker det är sååå skönt och sååå avslappnande att ligga på den.

Mia våran mattant från skolan ringde alldeles nyss, ville att jag och lotta skulle jobba imorgon på studenten. Ser ut som om varken jag eller lotta kan och det var ju lite tråkigt..

Blir jobb och lite liiite skola idag.

//MKB

nu händer det!

GRATTIS MAMMA PÅ 50 ÅRS DAGEN! hon fick ootroligt fin sång imorse måste jag säga haha...

//MKB

kvinnan börjar bli en tant ojojoj ;)

Imorgon fyller mor min 50 år! Har hjälpt henne med lite små saker idag, handlat, städat m.m
Bra hispig är hon också men det blir nog bra det här haha.

Har nu varit hos mallan ett taG, ska ner på stan nu och fixa lite små saker. Sen blir det jobbet :)

//MKB

sånt är livet! sånt är livet! så mycket falskhet bor det här

Dagen blev stressig, även fast det var lite saker att göra. Hade bara en lektion i skolan idag, var sen på banken och jobbade och en snabbis på ett möte inför sommarjobbet ute på limön.

Det börjar sakta men säkert komma tillbaka gamla godingar till jobbet, blir kanske den vanliga stämningen där inne snart :)

//MKB

låt bli telefonen när ni sover!

fick sms i natt av jill
jill:vad gör du?
jag:funderar på present :)
jill:till vilken?

jag vaknar till börjar tänka vad jag skrev, vaddå fundera på present jag sover ju

jag: vet inte vad jag svamlar om är lite trött

Är hungrig men inte sugen på frukost, hårt liv haha.

//MKB

the first cut is the deepest

Är lite yr just nu, annars mår jag primaballerina :d

Har varit och köpt lite mat som jag har legat och ätit i sängen, lyssnar på musik och tittar på the hills. Har även fått prata med mina kära, dragit igenom allt från igår. jaaa jag gillar att skvallra haha. en ganska lagomt skön dag

//MKB

vem hade rätt? haha

Sa jag inte att klassfesten skulle flippa ur? men vi hade roligt, ska absolut inte påstå något annat. Åkte sen in på krogen med Lotta, oj ! vad lite folk det var. men men ingen som har sagt att man måste ha flera hundra människor för att ha roligt haha.

Ligger nu här hemma hos Mallan och tycker synd om mig själv. rösten är död, mår illa och kan inte gå på fötterna men men thats life!

//MKB

du tycker inte att det räcker nu?

okej människa med privat nummer det räcker nu! något måste du ju vilja eftersom du ändå har ringt i ett antal månader nu, var mogen nog att ringa på ditt eget nummer och säg det du vill.

Lärarna har tagit bort nästan alla lektioner idag, vi skulle egentligen börja halv 9 och sluta 16.10, istället har vi en lektion nu vid elva sen är det bara att åka hem.

Klassfest ikväll, hahha det kommer bli en intressant upplevelse. Jag kan nu på engång räkna upp vilka som kommer göra bort sig totalt, vilka som kommer sägavad, och vilka som kommer göra vad. Men det blir säkert en rolig kväll ;p

Har börjat kommit igång på jobbet igen nu, vilket är lagomt skööönt. Kanske kan börja få in lite mer normalt med pengar igen haha.

om 19 dagar kommer EMILIA HEM IGEN !

//MKB

sjuk eller kanske inte

Mådde väldigt dåligt igår på jobbet, mådde ännu sämre idag. Men det var bara att masa sig iväg till skolan, hade ändå bara städning idag sen fick vi gå hem. Har nu tryckt i mig alvedon och sovit ett par timmar och mår bättre, lägger sjuktheten på vila fram till lördag. Då kan jag blir sjuk ahhaha.

Ska iväg och jobba vid 5 idag, nått serveringstjossan med Lotta. Vet dock inte så mycket av vad vi ska göra, hörde orden jobb. pengar. sen nappade jag, men det ska nog gå bra :)

//MKB


RSS 2.0