jag kan inte hantera mig själv

jag kan verkligen inte hantera mig själv med pengar i handen, var på stan idag med Linn.
Jag hittade en tröja som jag lovar på heder och samvete att jag blev kär i, jag smääälte. Det blev också ett par pumps och ett par byxor rikare, dock en hel del fattigare i plånboken. Vi kan ju alltid hoppas att jag får lite pengar när jag fyller år, höhö.

Träffade också mina små älsklingar idag, fast dom är ju dock inte så små längre. Men jag har saknat dom, så det var mycket trevligt att träffa sötnosarna igen. jag tror jag måste sluta kalla dom för dessa saker, tror inte dom gillar det haha..

Är nu hemma hos Jess, alltid lika trevligt.

På måndag börjar apu:n också håll tummarna för att det ska gå bra för mig.

//MKB

jag är verkligen en dålig elev

Sitter här nu och bloggar medans M skriver rent vårat arbete, jag är ingen speciellt bra elev. Men det får dom leva med, dom flesta är medveten om det så.. höhö

Linn kommer väl hit till skolan om ca 10-20 minuter, så hyr vi några filmer och köper något gott att tugga på. Så det blir en riktig myskväll.

Snart så, snart så ska jag vara en vuxen, mogen och förnuftig människa..det kan jag väl lyckas med

//MKB

oslagbart, mmh skulle tro det

Nu är det inte långt kvar, om exakt 3 veckor åker jag.

Satt med Malin enda fram till halv elva igår med inlämningsuppgiften som skulle in idag, återigen tack så jätte mycket för hjälpen!

Idag kommer min andra halva hit till gävle, får se vad vi hittar på ikväll skulle tro att vi bara kommer ta det lugnt.

Om en vecka och 1dag fyller jag 18!

//MKB

prov prov och återigen prov

Hade alldeles nyss prov i samhälle, har absolut ingen aning om hur det gick. Men vi kan ju hoppas på ett g iallafall.
Sen kan man ju börja undra vad jag  har svarat på, har suttit hör ett bra tag nu och ingen från klassen har kommit ut än..Men dte blir säkert bra.

Fick apu plats igår, hamnade på absint. Det kommer nog blir intressant, det var lite finare där än vad jag trodde men men..
Behöver dock inskaffa mig ett par svarta fin byxor, en skjorta och ett långt förkläde.

Idag blir det städning, måste säga att det inte låter så lockande. Men vad gör man inte för att hålla föräldrarna snälla haha (a)

//MKB

utvecklingssamtal...

Sitter här nu i skolan och väntar på att jag ska utvecklingssamtal om 5 minuter, sen blir det några lektioner och senare blir det jobb..

//MKB

en trevlig dag och ett stort grattis!

Idag fyller den bästa 18 år! det har varit en trevlig dag, har umgåtts med hennes släkt, varit ute och ätit m.m. Åter igen GRATTIS på 18 årsdagen Linn!

imorgon blir det jobb som vanligt, sen ska jag väl hem till bror en snabbis.

//MKB

nu är jag välkommen in i usa!

Har precis fyllt i det man nu måste fylla i för att få komma in i usa, så nu är jag välkommen! tror jag om jag har gjort rätt vill säga men det har jag nog gjort.

Usch vad bra jag känner att jag jobbar just nu, borde väl kanske sluta blogga och sätta mimg och arbeta med näringslära istället hmm. Får se hur jag gör med den saken.

Imorgon fyller den bästa 18 år, ska dit imorgon och fika med hennes släkt, sen går vi nog ut och äter tror jag..

//MKB

nu har det stora hänt!

Jag Malin Kristina Björk tycker att en skoluppgift ska bli rolig att göra! Det är stort! Och det kommer nog aldrig hända igen att jag säger det, men man njuta så länge det varar.
Vi ska plocka fram en maträtt ev någon av alla dieterna som finns att välja på, ta fram nringsämnerna i dom, inköpslista, kostnader och en skriftligrapport. Sen så tillagar jag den nästa vecka på lektionen, har hittat ett recept nu som kan bli bra får se hur jag gör.

//MKB

uppvuxen i bomhus?

Elina kom igår, sista gången jag pratade med henne så skulle hon vara där inom 15 minuter. Efter 25 minuter började jag fundera vart hon var. Kan tillägga att förken är född och uppvuxen i bomhus, när jag väl hittar henne där ute så säger hon att hon hade gått vilse. Hur i hela friden kan man lyckas gå vilse där man är uppvuxen och då har hon inte ens bott någon annanstans, haha..

Okej jag umgås med mvg elever i skolan, vilket svarar på varför jag sitter här och bloggar just nu. Vi har håltimme och med tanke på att dom är så ambitiösa så har dom valt till matte c och pluggar det under håltimmen, så då får jag alltså sitta här ensam och övergiven. Nu är den stora frågan, Hur kunde jag hamna med dom här människorna från början?
Men har ringt Jess så hon får underhålla mig i örat tills dom är klar, höhö

//MKB

ett litet rop ifrån skolan!

Sitter nu i skolan och uppdaterar igen, var i servisen idag gick som smort höhö.

Veckan har gått ganska så fort sen dom åkte nu, måste ändå säga att det är skönt att ta hand om sig själv och inte behöva tänka på några andra. Idag blir dock alla jobbigheter på engång, diska, tvätta, städa m.m. Men sätter man igång högmusik så borde det väl gå alldeles utmärkt.

Ikväll kommer dock E och sover över, trevligt att ha lite sällskap :)

Jess har fått en ny mobil, och jag har nog aldrig förut fått sååå många och sååå långa sms som nu. Misstänker starkt att hon har blivit förälskad i den lilla krabaten.

Jaha och på Lördag fyller Linn 18, ska upp till fröken fräken då och gratta henne. Måste dock ner på stan och handla nån liten present åt henne nån dag, får se vad jag hittar på.

Är på väg att fälla upp muren...

//MKB

är det nu vi ska tänka på L's sätt "sånt är livet"

it was hard to find out that you didn't love me
it was hard to find out you played a game
it was hard to find out that you have used me
it was hard to find out you didn't care
was i wrong, or was i right?

//MKB

ingen fungerande dator än

Sitter nu i skolan och skriver, datorn funkar inte hemma än.

Veckan har gått ut på att jobba, läxor, skolan och bara ta det lugnt.

Imorgon åker pappa och E-L utomlands, så då får jag sköta mig själv i en vecka ganska så skönt måste jag säga. Dom har dock gått igenom alla blommorna med mig, sist dom åkte iväg dog allihopa. Hahah jag är inte så duktig på sånt där, antingen så vattnar jag ihjäl dom eller så glömmer jag bort att vattna för huvudtaget.

//MKB

det rullar på

Dagarna rullar på, jobbar, skolan, kompisarna. Jag ju dock lovat mamma att jag bara ska jobba 3 dagar i veckan frn och med nu, så idag var sista dagen för den här veckan på jobbet. Nästa gång blir på söndag, det gick hyffsat både igår och idag. Ska absolut inte klaga.

Har prov nu i veckan som jag måste plugga till, kom dock inte ihåg vilken dag det var på men det ordnar sig nog.

kommer vara dålig på att uppdatera nu, för datorn hos pappa funkar inte än. Uppdaterar när jag är på skolan så ofta jag kan.

//MKB

nej nu börjar det väl ändå bli dags

Nej nu vill jag ha sommar! Känns som om det börjar bli dags för det nu, vintern är mysig men det räcker med en månad. Tänk er nu att ligga på en vit sandstrand, solen steker på en och en massa mysigheter att titta på..Nej sommar och lite resor tack!

//MKB


oj nu blir det att leva fattigt

Räknade nyss om jag kan låna lite pengar från det jag har lagt undan tills jag får lönen och studiebidraget, hmm det blir att leva fattigt ändå fram tills i slutet av februari pågrund av allt som ska betalas. Men sen så borde väl allt vara lugnt efter det tror jag.

//MKB

en litet litet problem

Idag är en sån dag när det känns som om man behöver kinamat, nu är det där lilla lilla problemet att det fattas 35 kronor för att jag ska kunna få min mat. Men det borde väl gå att lösa höhö..

Människan lever iallafall, möljigt att du tror att jag är en psykopat som trackar dig på det där viset. Men det är bara att lära dig, är man vän med mig och jag blir orolig då blir jag så. Ledsen men så är det haha..

//MKB

varför svarar du inte?

Jag är orolig och jag kommer fortsätta tracka sönder dig på telefonen tills du svarar, okej jag vet att du brukar sova vid den här tiden men det bryr jag mig inte om. Svara bara så jag vet att du lever..

//MKB

hmm ibland kan man undra vad jag går för linje?

Har bakat ikväll med Elina i ja en kanske 4 timmar eller så, 4 efterrätter. Lite smyg träning inför praktiska provet i skolan, så jag vet vilka jag ska baka då. Vi misslyckades med 2 av 4 stycken, men vaddå det har ju kunnat varit värre. Vi hade ju kunnat misslyckas med alla, höhö..

//MKB

resor resor resor

okej det är väl kanske sant då, jag är besatt av resor. Jag älskar känslan av att planera och boka en resa, haha men vaddå det hade ju kunnat varit värre. Tänk sånna som knarkar och liknande jag råkar bara tycka väldigt mycket om resor .

Lång lång sovmorgon idag, skööönt

Jag måste säga att det betydde otroligt mycket att du sa sådär, du var nog den sista människan jag trodde det skulle komma ifrån. tack :)

//MKB

nyfikna blickar så det räcker och blir över

Sitter här nu och har både mamma och hennes sambo omkring mig, jisses det finns ingen levande själ som är lika nyfiken som dom.

Ska snart till Jess, får se vad vi hittar på. Skolan gick väl hyffsat, finns inte så mycket att klaga på. Vi slutade en och en halv timme tidigare och dessutom slipper vi första lektionen imorgonbitti och börjar då inte föränn 11, vilket är ganska så skönt :)

//MKB

nu är det igång igen

nu är skolan igång igen, har ingen aning om varför jag sitter här och skriver när jag bärjar om 25 minuter. Men men så kan livet vara ibland, jag gillar inte skolan och jag gillar verkligen inte att gå upp på morgonen men det är väl det man får leva med antar jag. Vet inte heller vart jag ska, så jag får väl ringa p och fråga tror jag..

//MKB

Emilia jag behöver hjälp!

Fick ett meddelande från seat24, längst ner står det att mina tider har ändrats men saken är den att jag förstår absolut ingenting av det där meddelandet! Jag var påväg att bli stressad, men det känns ju lite onödigt. Så då åter jag bli det och väntar på din hjälp.

//MKB

skadad - vet inte riktigt hur jag ska beskriva det

Har börjat på en ny bok "skadad" ,jag har inte kommit så jätte långt in i den. Men den är hemsk den är riktigt hemsk, den är inte så att man sitter och gråter. Men det känns, det gör ont i en. Den är verklighetsbaserad och det är bara lite detaljer som har ändrats för att skydda flickan. Jag måste säga att jag verkligen tycker synd om flickan som den handlar om, jag blev chockad när jag satt och läste. Satt mest och gapade, det är tragiskt det ska verkligen på några vis inte kunna bli sådär. Ett barn ska inte få uppleva sånt, nej det är tragiskt, det är sorligt.

//MKB

det tog sin tid men bättre sent än aldrig

Lovade ju bilder från fjällen, lägg märke till att jag har åkt en svart backe höhö


//MKB

blev en sen natt

Åkte hem till Elina ett tag igår, underligt att vi träffas så sällan som vi gör men endå så är det lika sjukt när vi träffas. Jag misst'nker starkt att hon 'r den enda jag känner som verkligen har exakt samma humor som mig, det är liite läskigt haha..
Hon skulle dock till Stockholm imorse,så jag släpade mig upp 5 minuter innan hon skulle åka. Drog på mig kläderna, gick hem och la mig igen.

Ska hem till Jess senare, är nu hemma hos mamma en snabbis. Skulle låsa upp åt morbror och kusin, men jag vill iiinte gå ut igen det var så kallt.

usch helt seriöst nu börjar det bli jobbigt varför gör du såhär för?

//MKB :)

sista helgen innan helvetet sätter igång igen

Sitter hemma hos Jess nu, första gången på typ 2 veckor. trevligt trevligt.
just det var i valbo idag med Jess, inhandlade en ny jacka, kofta, tights och body lotion, jag gillar att shoppa skiulle lätt kunna bli shoppaholic höhö..

Datorn är sönder hos pappa, så jag lägger in bilder och sånt när jag kommer hem till mamma.

okej seriöst  nu räcker det med överraskningar, eller saker som chockar. Mhhm precis.

//MKB :)

2009!

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter och nya chanser att visa vad man kan! Det här ska bli ett helvetes bra år punkt slut.

//MKB

RSS 2.0