me like! mmhm

Dagen har spenderats på stan, och nu sitter jag hemma hos Jess. Det har blivit mycket gamla minnen, människan har flera tusen bilder på datorn. Vi skypade alldeles nyss med Emilia också, alltså en mycket trevlig kväll. Har dessutom som sagt lovat T som jag jobbar med att ta med bilder från 7:an, 8:an och 9:an, jag har sagt åt honom att det är på egen risk han får se dom. höhö

//MKB

det finns alltid för många frågar, men oftast för få svar.

Det finns så många frågar som man vill ställa till alla möjliga personer, men jag börjar lära mig att man inte kan fråga vad som helst. Att det oftast är bäst att bara vara tyst, men då kommer det där jobbiga. Då fortsätter man att fundera, oftast tills man kommer underfund med ett svar själv. Och svaren själv brukar oftast inte vara så vettiga..

Funderar om jag kanske ska äta lite frukost, ska smaka den där äppelmarmeladen jag köpte igår. Om sisådär en timme sticker jag iväg och möter flickorna.

Sen får vi se vad som händer senare.

//MKB

hela helvetes jävlar

Shit Alice är kvar bland dom 3 sista, det här är stort!

//MKB

jul närmar sig, och epilepsi johan har träffat ett dampoffer

Jag har varit som en riktig mupp hela dagen, det råkar ju vara så att jag gillar julen väldigt mycket. Idag hade vi julmarknad på skolan, självklart var man tvungen att handla lite små grejer. Senare mötte jag Jess på stan, där dom har kommit igång med julstämningen ganska duktigt och självklart är bocken uppe också!

Inhandlade en klänning idag till ett bröllop som jag troligtvis även kan ha på julafton, den är dock svart så jag har lite ångest nu. Det känns inte så bra att komma i en svart klänning på ett bröllop, jag ska dock piffa upp det hela med några bra accessoarer.

Sitter nu och tittar på idol hemma hos Jess, ingen som har sett det ikväll kan ha missat den hysteriska tjejen som han gick ner och sjöng till. Seriöst det var inte naturligt, både jag och Jess stannade upp och bara gapade, undra hur mycket hon kommer att skämmas sen när hon ser det själv och har lugnat ner sig höhöhö...

UT MED JOHAN NU FÖR FAN! vi har röstat sönder oss här hemma.

//MKB

jag misstänker starkt att det står: hej jag är lättlurad! i min panna.

Jag förstår verkligen inte vad det är med männsikorna på mitt jobb och lura mig, och vad är jag för människa som går på allt dom säger.
Idag sa dom åt mig att en av killarna på jobbet hade slagit ner chefen och där var anldeningen till att ingen av dom var på jobbet idag, jag sa att jag inte trodde på dom. Men efter sisådär 15 minuter så gick jag på det, tills att dessa killar hade gått hem och jag frågade en annan som jobbade där. Nej vet du vad, får och med idag ska jag inte tro på NÅGOT som någon säger till mig på det där jobbet punk slut.

En riktigt skön dag är vad det har varit, började som sagt kvart i tolv idag. Hade 2 lektioner, sen åkte jag till jobbet. Det blev mer prat än jobb, men efter nån timme gick jag och tränade och sen tillbaka till jobbet igen. Vann också tävlingen den som sålde mest efter 7 rasten och vann 2 biobiljetter och en hundring. Inte helt fel på dagen sådär..

Pratade nyss i telefonen med en kompis, han skulle förklara nått för mig. Efter ett tag blev han så arg för att jag inte fattade så han la på, hahaha jag tycker bara det är bra att han får se vem jag är. För jag sa det skulle jag ha låtsas att jag förstod fast jag inte gjorde det? då måste det ju vara bättre att jag är mig själv. Men ääh jag låter honom lugna ner sig lite och bara inse att han har en dum vän ;)

//MKB

hela helgen spikad

Nu ska vi se, på Fredag ska jag först träffa Jess på stan en snabbis. Sen åker vi hem till henne, äter och tittar på idol. Lördag förmiddag ska jag träffa alla flickorna en snabbis och mot kvällen blir det kanske P. Sen har vi bara söndagen kvar och då blir det jobba, sen bara sitta och ta det lugnt till alla trevliga tv program på kvällen. Det blir nog en trevlig helg skulle jag gissa på..

Börjar inte föränn 11.45 idag, mycket skönt. Kan sitta ta det lugnt. Äta frukost när jag känner för det, inte stressa och DE är stort för nu för tiden går mitt liv ut på att stressa med tanka på att snooza är min bäste vän.
Sen har vi dessutom bara 2 lektioner idag, efter det blir det jobbet från 14-21. Tränar kanske en timme där i mitten nånstans också, får se hur jag gör.

//MKB

det brinner i benen

Jag är verkligen inte van vid att vara hemma, och ta det lugnt längre. Det riktigt brinner i benen på mig, och jag har varit hemma i 6 timmar.
Idag har jag hjälp mamma att laga mat, tagit fram adventsljusstakar, tvättat och plockat undan lite. Och jag är helt slut, jag har lagt märke till hur trött jag jämt blir så fort jag är hemma. Jag misstänker att jag då hinner känna efter, och det blir mycket tankar och jag tar troligtvis ut all trött då. Jag har blivit van vid att jobba alla dagar eller åka bort och hitta på nått, jag kan helt enkelt inte sitta still längre. Ni som har känt mig länge, vet att jag var en människa som älskade att sitta hemma och bara läsa, titta på tv eller bara ta ett långt bad. Till och med jag blir lite fundersam på mig själ, men men det är väl inte så mycket jag kan göra något åt antar jag.

//MKB

nu kändes hela mitt liv mycket lättare

Var inne på Glocalnets hemsida för att kolla hur mycket min räkning låg på den här månaden, och jag är mycket väl medveten om att jag har ringt ännu mer än vad jag brukar. Där har vi anledningen till att jag har bytt till fastpris istället, för då får jag fler gratis timmar. Vilket jag tydligen behöver, och räkningen var inte alls farlig. Dessutom har jag tydligen haft fastpris i över en vecka redan, och här har jag var så snål i vecka så det nästan varit synd om människorna som jag har pratat i telefonen med.

//MKB


skönaste människan!

Fick ett sms av Linn igår när jag var i skolan" jag ska skära i en lever! jag tror jag avlider!" sen gick det ett tag sen kom nästa "Malin jag har skurit i en lever.jag tror jag döör!  jag är så äcklad!" och sen kom det sista när jag frågade om det gick bra "den lever inte längre den dog." hon har ju humor iallafall hahahaha.

Ska snart börja klä på mig, börjar om en halv timme så det kan ju vara ett klokt beslut.
Jag har nog det jobbigaste programet av alla, skickade ett sms till jess igår. "jag kommer till träningen sen, har en lektion kvar ska bara äta lite ost." hårt liv säger jag! så i en timme satt vi och åt ost och kex, hmm det var verkligen ansträngande.

jag misstänker starkt att det bara är din mun som pratar..

//MKB

årets första vurpa, det måste ju hända nångång det också

Flög när jag skulle hem från jobbet idag, tror dock ingen såg det som tur är höhö..

//MKB

håltimme

Är hemma nu, har håltimme ett tag sköönt säger jag...

Min lärare påstår att jag pratar alldeles för mycket, men innerst inne så tror jag dom tycker det är trevligt att nån pratar på. Hur trevlig blir en lektion om ingen säger nånting?

oj det var jag inte riktigt beredd på, det var ett tag sen..

//MKB


jag tror att jag slår rekord i dumma ideer den senaste tiden.

Såå trött, jag snosade till 6.10, och bussen skulle gå 6.20. Hmm det blev inge stressigt alls, jag kommer ut med alla ytterkläderna i famnen och det var så mycket snö och det blåste så kallt. Nej vet du vad att ta tåget i morse hem till Gävle igen var absolut inte en utav mina bästa ideer på länge.

oj det gjorde mig lite chockad, eller kanske snarare förvånnad..

//MKB

behöver hjälp nu!

Tipps tack! vad kan man göra på nyår? jag tänker och tänker och planerar, ångrar mig, planerar lite till...

//MKB


vad less jag blir, varför ska allt bli så stort?

Varför ska nyår, sista april, midsommar m.m bli så stort? jag får ångest för att jag inte vet vad jag ska göra på nyår, jag har hunnit planera mycket som jag sedan har skitit i och kommit på någon ny bättre ide. Men varför ska jag lägga ut en massa pengar på något som är i en dag? När jag istället kan göra nått annat för dom pengarna, nej vet du vad..

//MKB

ett mycket bra beslut!

Jag känner just nu att det var ett mycket bra beslut att ta ledigt från jobbet idag, det var skönt att bara ta det lugnt hela helgen. Funderar vilket tåg man ska ta hem, tror det kanske blir ett imorgon bitti istället. Kommer troligtvis dö över att behöva gå upp så tidigt, men vad gör man inte för att få stanna en dag till haha.

//MKB

jag misstänker starkt att jag har världens trevligaste vän

Hon är såå trevlig, hon somnar under tiden jag pratar med henne, och om jag ropar på henne några gånger och så säger hon: vad är det? jag: du sover ju. L: neej det gör jag ju inte alls det. jag: nähä okej vad sa jag alldeles nyss då? L: hm.....
PRECIS, trevligt mycket trevligt...

//MKB

nu är frågan vad det finns för mening med det?

Nu börjar jag piggna till liv igen, nu ör jag frågan vad det är för mening med det när klockan är 0.40?
För tillfälligt sitter vi och tittar på titanic och innan det var det love actually, det blev en riktig sitta still dag höhö..

//MKB

beautiful disaster

Ska jag förklara mig själv med ett ord för tillfälligt? tröött.
Vi lyckades inte med att vara uppe i 40 timmar, vi somnade imorse klockan 8 efter 24 timmar precis. Gick upp igen klockan 11, så det var ju inte så många timmar man fick sova direkt. Så de här dagen för min del har mest gått ut på att snäsa åt Linn och gnälla. Men nu har vi hällt i oss lite kaffe och ätit mat så förhoppningsvis blir jag en trevlig människa igen, fast det är iochförsig jag är aldrig men men.

Planerna har ändrats...igen. Ovanligt höhö, nu får vi se hur det blir. Men det ska säkert bli bra tillslut :)

//MKB

oj så det kan bli

Hmm jag tror inte jag är lämpad att vara övertrött, skulle ju som sagt färga håret på Linn eller slinga om vi ska prata riktigt. Det var lite mycket färg över, så vi slingade mitt hår när vi ändå var igång. Det blir ju intressant att se sen, ska ta ut det 06.05. Jag tror mitt förnuft försvinner lite extra mycket när jag är i närheten av denna människa, jaja efter det här ska vi spela lite wii igen. Jag insåg att det var väldigt roligt att boxas på den där grejen, höhö.
Har också insett att jag och Linn är lite som en gift par, om vi inte träffas så pratar vi först i telefonen på morgonen, sen mitt på dagen och sen på kvällen innan vi lägger oss och det sista vi säger är alltid: vi hörs imorgon! det har blivit som en självklarhet hahaha.
Måste gå upp och titta hur det går för frugan min, hon fick tydligen en fläck mitt på huvudet. attans säger jag, men så kan det bli när man låter mig göra slingor. speciellt 6 på morgonen

//MKB

vi är fortfarande vakna

Räknade nyss ut att vi har vaken i 21 timmar, är torligtvis lite väl övertrött just nu. Finner allt vi säger mycket roligt, så det känns nog som om vi ska hålla oss borta från all normal befolkning förtillfälligt. Vi kan fortfarande inte komma på vad denna dumma ide kom ifrån och vad vi skulle få ut av att vara vaken så länge. Men nu är klockan så mycket att nu måste vi verkligen vara vaken till lördag natt så allt vänds tillbaka, höhö.
Just såhär har våra timmar sätt ut: spelat Wii, monopol, varit ute och gått, ätit, tittat på tv, pratat i telefonen, fikat, lyssnat på musik, kollat på klänningar och resor på internet och varit allmänt hmm ja som vi är.

Nej nu ska jag gå och färga håret på Linn, det blir intressant.

//MKB

den som kom på det ska få stryk!

Jag sitter just nu och funderar på vem av oss det var som kom på den här dumma iden. Dum är vad den är, jag är såååå trött. Nu ska vi ut och gå ett tag så vi blir lite pigg i huvudet, nu vad det är bra för..

//MKB

vad är jag för människa att lyckas hamna i alla dessa konstiga situationer?

okej nu är frågan vart vi ska börja med tanke på att jag har varit lite dålig på att uppdatera den här veckan. Men okej vi börjar med hemmet.

Pappa och hans sambo tycker jag pratar ALLDELES för mycket i telefonen och med tanke på att jag jobbar och går i skolan, så finns ju bara kvällar och nätter att prata på. och dom kan tydligen inte sova för mina samtal på nätterna.
Häromdagen när jag kom hem från jobbet så satt båda två där så här gick samtalet till:
P: Seriöst du måste sluta prata i telefonen så mycket, det är inte normalt..
Jag: jag vet meeen jag tycker ju om att prata i telefonen.
P: vi vet så nu har vi pratat, först tänkte vi att du kunde sitta uppe i Adams rum(min lillebror som inte bor hemma för tillfälligt) men sen kom vi på att då skulle vi höra dig ändå. Så nu har vi kommit på det, du får sitta i tvättstugan!

Och så blev det, den kvällen/natten satt jag på det kalla kakel golvet och pratade.
Dagen efter när jag kom hem från jobbet som vanligt sitter dom där igen.
P: Malin det funkade inte, vi hörde dig endå. Så vi har en ny ide? .....
Den natten satt jag instängd med mitt täcke i BASTUN, efter ett antal timmar somnade jag till och med därinne.

Sen har vi nu när jag kom till Bollnäs idag, jag och linn skulle gå och handla innan vi skulle ta bussen ut till byn där hon bor. och bussarna går inte direkt så ofta som dom gör i Gävle, så det gäller att inte missa den.
Jag lämnade min väska bakom kassan på pressbyrån för att jag skulle slippa bära på den, påvägen tillbaka från affären insåg vi att bussen skulle gå om 5 min och vi var defenitivt mer än 5 min därifrån. Linn fick ta påsen med alla varorna i + hennes egen stora väska. Medans jag fick springa till bussen och uppehålla den, medtanke på att jag är den som är mest envis och blir minst generad. Så där stod jag nu
Jag: går den här bussen till freluga?
Mannen: ja och ska du med så hoppar du på nu!
J: hmmm men du skulle inte ha lust att vänta i en minut? BAARA 1 minut?
M: jag HAR faktiskt tider att passa!
J: jaaa jag vet, men snälllla hon är påväg, hon är på parkeringen. 10 sekunder bara!
M: det där var INTE DIREKT 10 SEKUNDER!
jag vrålar efter linn, medans bussen börjar starta: Linn för fan sluta gå! spriiiiing! han kommer åka! LIIIIINNN!
Vi kom iallafall på bussen med en väldans aggressiv busschafför, och jag kan självklart tillägga att jag var snuskigt stolt över att jag lyckades, höhö.

När vi väl kom hem och skulle få göra mat, så gick inte det heller så bra. Jag skulle göra en pasta sås med korv, man kan säga såhär jag brände såsen. Jag tycker alltid min egen mat är god jag är in te så petig av mig, men det där var helt seriöst det äckligaste jag någonsin har ätit! och efter maten var det efterrätt, Linn kladdkaka som hon har dränkt i citron. Den skulle tydligen vara med lime, men dom hade ingen lime så det blev citron istället.

Okej och vad har vi för misslyckanden på apu:n nudå, det var ju sista dagen idag.
Jag hällde keso på en gubbens kavaj, han blev liiite aggressiv bara liite.
Jag snubblade på mina egna fötter fram för ett bord med 4 personer.
Jag tappade ett 10 tal bestick på golvet när jag hade dukat av ett bord, och denna gång framför samma människor som jag snubblade på mina egena fötter.
Jag mötte upp några människor i dörren som presenterade sig i det namn dom hade boat i och jag säger med ett STORT leende: jaaahaaa det är ni, från bergravingen!? jag hade ju kunnat sett lite ledsen ut iallafall. elller så hade jag kunnat varit tyst det hade också funkat. Det här var dom sakerna som folk märkte, det andra behöver vi inte prata om, höhö.

Det här blev ett läskigt långt inlägg, men nu har jag skrivit allt för denna vecka.

//MKB

if you dont like my fire, then dont come around. becouse i'm gonna burn one down..

dagen har varit bra men nu vill jag ha helg!

Idag har det gått bra på både apu:n och på jobbet :) mycket trevligt

Nu vill jag ha helg, då ska jag upp till Bollnäs och träffa min käre vän. Det blir en riktigt Malin och Linn helg ..

//MKB

oj jag blir nästan mörkrädd på mig själv

Jag är verkligen inte duktig på att jobba längre, men jag skyller på apu:n är för trött.

Ska åka till Linn i helgen, har till och med tagit ledigt på Söndag, höhö

//MKB

och den sista veckan har börjat

Det här är den sista veckan på apu:n, förhoppningsvis flyter allt på bra nu men man vet ju aldrig.

Linn jag vet att du läser det här, så nu fixar du allt! och nej jag tänker inte lugna ner mig för jag är inte en lugn människa.

//MKB

det är lugnt jag ska bjuda på mig själv

Om jag förstod det rätt nu, så är min käre vän Emilia orolig för att jag bara ska prata svenska när jag kommer dit. Det är ju tydligen väldigt otrevligt att prata svenska inför dom. Men det är lugnt du ska inte behöva vara orolig jag ska prata på och bjuda på mig själv. Det kommer bli så mycket fel, så dom kommer ju få riktigt roligt i 10 dagar iallafall xd

//MKB

om du inte tror det så känner du inte mig

Så du tror inte att jag kan bli sur eller förbannad, tråkigt för dig då känner inte du den riktiga Malin. Jag kan tillägga att jag är en ruskigt envis människa också. Så vi får väl se vem det är som vinner det här..

//MKB

attans, men så kan det bli ibland

Vaknade nyss, hade ställt klockan på 9 men har tdligen stängt av den också. Mitt tåg går om 10 minuter, känns det som om jag hinner med det? ICKE! Men så kan det bli ibland. Får skicka iväg ett sms till min chef och säga att jag kommer försent och ta 1 tåget istället.

Hmm undra om jag ska väcka Linn, börjar bli lite hungrig nu. Men då riskerar jag att bli ihjäl slagen och det vet jag inte riktigt om jag vill. Denna människa har värre morgonhumör än vad ni någonsin kan ana, ska jag tala om för er.

Jag måste säga att dom här planerna känns riktigt riktigt bra, det finns bara ett hinder och det ska vi ta itu med i veckan. Så får vi se hur det blir. Jag är läskigt entusiastisk! höhö

//MKB

vad skulle jag göra utan denna byhåla och denna människa?

Nu ska vi gå och lägga oss, det var riktigt skönt att komma upp hit och det är ju alltid lika trevligt att träffa min absolut bästaste vän.

Höhö planer är pågång igen....

//MKB

nej vet du vad det finns absolut inget bra med att sitta ner och varva ner

Jag skulle sitta ner hela dagen och bara ta det lugnt och varva ner, mamma blir stressad på mig för att jag aldrig tar det lugnt. Så det var idag det skulle ske, men jag har försökt förklarat för henne att det är inte bra att sitta ner och ta det lugnt för då tänker man och tänker man så blir det jobbigt. Så nu har det skitit sig jaag pratar med Linn i telefonen båda är lika aggressiva och irriterade. så nu ska jag ta 21 tåget upp till Bollnäs punkt slut.

//MKB

humor

tur att man har någon humor just nu.

//MKB

matlagning och mot min lillevän igen

Lagar mat för fullt just nu, sen ska jag bosätta mig framför min lillevän tv:n igen.

bajshål vad irriterad jag blir..

//MKB


det är inte snällt att ge mig dåligt samvete

Dom som känner mig vet att jag får dåligt samvete om jag tappar en penna på golvet, och jag kan ha dåligt samvete ända tills jag vet att det är lugnt med den andra människan. Så alltså är det inte snällt att ge mig dåligt samvete. För det första hoppas jag att du läser det här och för det andra jag kommer tracka sönder dig på telefonen tills du svara och jag får höra att allt gick bra igår.

//MKB

skicka ett sms och få veta vem du är inom en minut...humor

Skickade ett sms till 118100 och frågade vem Malin Kristina Björk är?  118100 tror att malin kristina björk är det svenska svaret på Bill Gates. Han är mycket driftig och kommer inom en snar framtid starta ett eget företag. På¨fritiden är det mest fiske som gäller. Hmm ja det var ju intressant att veta, undra om dom tog information om fel person? xd

//MKB

om man tänker efter riktigt noga så är egentligen allt hennes fel att jag är som jag är

Veckans film ska snart spelas in, ni som inte hänger med kan gå in på jess blogg och kika på förra fredagens filmer xd humor. Jag får alltid den värsta och absolut sämsta humorn när jag är med henne, så egentligen är allt hennes fel att jag är som jag är. Men jag lovar att den här kommer att bli bra, om ni inte skrattar så är det nog ni som inte har någon humor.

//MKB

Den värsta fredagen jag har varit med om tror jag

Jag tror helt seriöst att jag aldrig någonsin har varit så trött som jag är just nu, P var snäll och lät mig gå hem idag lite innan allt var klart. Han tyckte dom hade kört med mig tillräckligt den här veckan.

Ska äta nu om ett tag, sen har jag lyckas tiggt skjuts hem till Jess..

ooh längtar till morgondagen, jag ska verkligen bokstavligt talat bara sitta ner och titta på tv/film hela dagen. Ända gången jag ska resa mig upp är när jag ska göra i ordning min middag som bara jag vill ha , Hmm som ni märker är det en Malin dag imorgon. Skönt känns som om jag behöver det.

//MKB

årets grymaste luffare eller inte

Nu skulle ni sett mig, sitter här så trött så trött, som är riktig liten luffare med morgonrock (som dessutom är alldeles för stor) och självkart huvan på. Svart under hela ögonen (smink som inte riktigt gick bort igår) och allmänt störd bara.

Idag är det fredag, alltså hem till Jess som gäller :d jag ringer dig på engång när jag har slutat vet inte när det blir, men absolut SENAST 18.00.

Nej nu ska jag ta ett varmt och skönt bad, hoppas ni blir riktigt avundsjuk.

//MKB

awesoooome

Dagen har varit bra, lite små trött men bra. Har jobbat i tolv timmar idag, först på Stora vall, sen vidare på det vanliga jobbet. Känns som om man ska gå och lägga sig i tid idag. Är på väldigt bra humör idag, vet inte riktigt varför men men haha...

Hela min lördag är planerad och ingen kommer kunna rubba min planer!

//MKB

det blev tufft

Det blev en tuff dag igår, sen kan man ju säga såhär också. Vissa människor är värd att skjutas (så bra tycker jag om dig) och en del människor borde verkligen lära sig att bete sig som normala människor.

Det var snuskigt mycket folk igår, en begravning på 58 pers, hemtjänsten på 32 pers, några konferanser + dom normala gästerna. Men det gick jätte bra, hade bara sönder en tillbringare igår men det får dom allt leva med.

idag borde det vara lugnare och senare blir det vidare mot jobbet.

//MKB

det kommer bli en jobbig dag eller en lärorik sådan

Idag kommer det bli en tuff dag, och jag kommer troligtvis gnälla som en liiiten bebis när jag kommer hem men det får ni väl leva med. Det är absolut så fullt det kan bli i restaurangen idag, och när jag väl slutar därifrån lovar jag att jag kommer vara helt slutkörd. Men det blir ju intressant och se hur det går.

//MKB

om du visste

Du har absolut ingen aning om hur mycket det där betydde för mig, jag är väl troligen den ända människan i världen som kan bli glad över att få höra nått sånt. Men jag det betydde enormt mycket för mig.

//MKB

en ny morgon och en ny dag

Trött som vanligt, ska alldeles strax börja gå mot apu:n, sen blir det väl jobbet och förhoppningsvis om jag slutar tidigt träning på det också. Men det får vi se hur det blir med den saken..


okej den här dagen ska bli bra punkt slut.

//MKB

hård dag

Nu är det lite för mycket känslor för min del tycker jag, det gick bajs på jobbet idag och det värsta är att jag inte bryr mig längre. Hmm inte bra...

//MKB

du är och kommer alltid att vara det

Pratar med Emilia just nu, blev lite mycket känslor nu kände jag. Jisses vad jag saknar dig, hur mycket vi än ändras så kommer jag alltid att älska dig och du kommer alltid att vara min bästa vän. Du är den som jag alltid vill ringa, hur lite du än vill höra på mitt tjat och du är den som jag litar på mest i hela världen! Och jag hoppas att du vet det.

//MKB

jag tycker inte om det

Jag tycker inte om hur du får mig att reagera, neej jag tycker inte om det..

//MKB

idioten har talat

Jess gör ett test på mig just nu: men Maalin se inte så skeptisk ut..
efter ett litet tag..Jess: hmm jag vet inte ens vad skeptisk betyder, men det lät bra.

Jag misstänker starkt att både jag och Jess behöver sova, vi sitter och videobloggar. Vi får se om vi lägger ut någon.
Det är trevlig kväll med mycket skratt eftersom ingen av oss har något liv! höhö

//MKB

utvilad

Det blev en mycket trevlig kväll hos Jess, gick hem vid tolv kände att det dags att sova.
Okej det blev telefon som vanligt, men sen att vissa drev med mig var inte snällt. Dom själv trodde bara att jag spelade med, men jaja dom ska få igen bara vänta och se.

Idag blir det stan, ska möta S en snabbis. Hade väl tänkt mig att kanske köpa med kinamat hem tror jag, sen blir det väl Jess om hon hade tänkt att svara i telefonen.

//MKB

en tuff vecka

Det var varit en tuff vecka, Apu:n har ju börjat nu och den tiden tillbringar jag på stora vall. Jag har lärt mig mer på den här veckan än vad jag har lärt mig på 1  och ett halvt år på hotell och restaurang programmet, men jag kan garantera er att den träningsvärken jag har i mina armar och ben är värreän vad jag någonsin har lyckas fått förrut. Dessutom så kan jag inte sitta riktigt, pågrundav att när jag ska öppna dörrarna så använder jag rumpan med tanke på att jag har en massa tallrikar att bära. Så min rumpa är helt död, det kommer bli intressant att se hur jag och min kropp kommer att vara efter 3 veckor där höhö..
Sen efter apu:n så har det blivit jobbet och sen hem, har också blivit en hel del pratande i telefon. Så nu i helgen ska jag bara ta det lugnt och sova ut, så får vi se vad som händer.

Sitter nu hemma hos Jess och tittar på idol, första kvällen den här veckan som jag får sitta ner och bara ta det lugnt.
och förra inlägget såg ni alla på stilen att det var Jess som hade skrivit.

//MKB

robinb

Robin B is a sexy piece of ass. I'll do him anyday

vad är det som händer

Hmm det skulle man kunna undra, det hända att jag håller på att bli sjuk, eller så är jag nervös för apu:n imorgon. Jag har ingen aning men skit bra mår jag inte, hmn..

Gick väl inte så jätte bra på jobbet idag, men jag orkar inte engagera mig.

//MKB

krig är vad det blev

Jag och Linn tyckte att det var dags för flickorna att gå och sova, men dom höll dock inte med om det. Efter att vi käftade imot varandra i kanske en timme så blev den minsta (3:åringen) arg, och började gorma att vi var elaka och började ta på sig kläder för nu skulle hon minnsan hem.
Men så bra som vi är, så mutade vi med att den som somnade först skulle få en överraskning imorgon. Dessutom hämtade vi datorn, satt och slog upp alla Astrid Lindgren sånger vi kunde hitta. Så det slutade med att vi satt och sjöng olika låtar i en halvtimme tills dom konstigt nog somnade, och ni som känner oss/mig hööm vet hur vi/jag sjunger. Det är inte speciellt vackert, MEN det funkade :d

//MKB

det var kämpigare än vad jag trodde

Tur att jag har Linn här säger jag, jisses det var lite kämpigare än jag trodde att det skulle vara. Blöjbyten, skrik, tjat, hmm ja dom har blivit arg på oss några gånger. Men jag tycker vi klarar det hyffsat bra ändå ;d
Nu sitter vi och skämmer bort oss med ben and jerry's fossil fuel, och har satt flickorna framför en film :) lugnt och skönt.

//MKB

dagen fortsätter..

Dagen fortsätter med spel, film, mat och lek. Linn är till mycket bra hjälpreda och jag kan berätta med stolthet att jag bytte blöja för första gången imorse. Sen att flickan hann börja frysa och klaga på att det tog lång tid är ju en annan sak, men jag lyckades ! haha ;)

//MKB

det blev en sen natt

Jisses gick inte och la mig föränn vid halv 5 imorse, lite små trött idag men men.
Linn är påväg nu så hon kommer om ca 20 minuter, trevligt trevligt..

//MKB

RSS 2.0